studijos japonijoje

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lumina
    Narys

• 2009 09 05
    • 31

Aš čia klausima turiu,o tikrai japonijoje negalima baigus iš karto mokyklos varyti studijuoti? Nes man pasakojo,kad pirmiau reik univera baigti ir tik tada nunešus rekomendacijas į bet kokį japonijos universitetą leidžia studijuoti x.x

Priklausau L.A.V

Comment

• Sfinksaslt
      Rimtas forumo narys

• 2009 01 22
      • 134

Na, aš daba dvyliktokas, ir norėčiau išvykt, bet tam tinklapyje http://www.smpf.lt nelabai info atnaujintos randu, ko tiksliai reik? Būtina jap kalbą mokėt? ar galima ten pradėt mokintis? Ir gal kas linką tinkslų galėtų duot į galimas specialybes japonijoje. :] ačiū~ ^^
      1. Tu dabar internete
      2. Tu dabar animezona.net
      3. Tu skaitai
      5. Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
      6. Tu dabar tai patikrinai
      7. Tu šypsais

Comment

• Lumina
        Narys

• 2009 09 05
        • 31

Man irgi ne pro šalį linkai būtu xDD

Priklausau L.A.V

Comment

• Frostas
          Naujokas
          • 2010 09 27
          • 9

Pirmiausia, tai norint išvažiuoti jūs turite būti pilnametis ir gerai mokėti Anglų kalbą. Po to reikalaujama studijuoti Japonų kalbą arba bent jau stipriai domėtis, taigi, tik pažiūrėjimui niekas neveš. Visą kitą sėkmės reikalas.

Comment

• Sloth
            [SrX]

• 2007 09 14
            • 277

Tokiu atveju šiaip siūlyčiau stot į OC ir studijuot japonologiją, trečiam/ketvirtam kurse dauguma studentų išvažiuoja metams arba pusmečiui, tada gryžę į lt baigia magistrantūrą, o jau doktorantūrą ginasi Japonijoje ( Aišku galima ir po bakalauro realiai likti mokytis Japonijoje, tik nežinau tiksliai sąlygų )

Vienintelė bėda yra realiai ta, kad studijos yra žiauriai sunkios ir visų pirma įstot yra labai sunku, nes balų reikia pačių aukščiausių, dažniausiai konkursas aukštesnis būna tik stojant į politologiją.
            Paskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2010-10-14, 21:03.

Comment

• Lumina
              Narys

• 2009 09 05
              • 31

Aš biški buka pasirodysiu, bet kas tas OC O_O ? pirmą syki girdžiu.

Priklausau L.A.V

Comment

• Hellsing_lover
                Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                • 1318

Autorius Lumina
                Aš biški buka pasirodysiu, bet kas tas OC O_O ? pirmą syki girdžiu.
                Orientalistikos Centras

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Kenčis-Himura

Kaip tik man 15 metų pradėsiu mokytis kalbą ir važiuosiu į Japoniją

Comment

Working...