studijos japonijoje

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • Youka
    replied
    ima viena zmogu is visos lietuvos kasmet.
    na du, nes yra dvi programos siulomos. bet is esmes - viena.

    Rašyti komentarą:


  • ^sancta^
    Guest replied
    Aj wa turiu lb rimta klausima ... A wat butent , stipendijaj ir tjp toliau yra konkursas ar nea? gi neima kikvieno zmogaus ?

    Rašyti komentarą:


  • Karoosyte^_^
    Guest replied
    As kaip visada pavelavus Bet irgi noreciau pasisakyti........o vat imsiu ir pasidomesiu tokia galimybe daugiau O vat imsiu ir sudalyvausiu, o vat imsiu ir pasimokysiu kaip pasakyt labadiena japoniskai o jeigu man taip kaip aklai vishtai grudelis ims ir nukris.....o vat imsiu ir gausiu sansa mokytis Japonijoje.....woooooooww.......Uoj zmoguciai atsiusciau jums visokiu mangu ir anime Uoj jei ne ta manga tai nebuciau as i sita puslapiuka atklydus...uoj jei ne manga tai turbut niekad apie Japonija nebuciau pagalvojus kaip apie busima studiju shali....Vis tik GALINGI tie pieshinukai

    Rašyti komentarą:


  • Eisas Kuperis
    replied
    Kodėl savaitė man blogai. Todėl kad nesu paklaikęs turistas iš Europas, ir kaip besistengčiau, tai ką Euro turistas pamatytu per savaite, man prireiktu dviejų, trijų savaičių + savaitė kita tam ko Euro turistas nežiurėtu. Beto, niekad nieko neplanuoju, nes tai ne į gerą. Ką aplankyti susižinau vietoje, o kad suižinoti ką aplankyti reikia laiko. Kaip sako šiuolaikinis žmogus - "laikas - pinigai". Visgi jei ilgiau tai ir su geromis japonų kalobos žiniomis reikai keliauti. Taigi, tam turėčiau plėsti savo darbą, gal net samdytis darbuotoją, t.y. savo brolį, galų gale saugaišti ne išties nemažai laiko tai japonų kalbai, bet visgi manau verta, tik man vis rodos geriau kartą mėnesiui, nei du kartus per metus po savaite.

    Rašyti komentarą:


  • Sable
    replied
    Haha, senas geras bajeris. Be to reik pabrėžt, kad ten afroamerikietis mokytojas buvo, tai ir kankinimai ir pasityčiojimai tenai savotiški buvo. Bet nu kad patvirke tie jp vaikučiai >.<

    Rašyti komentarą:


  • Youka
    replied
    skaiciau as vieno tokio mokytojo "dienorasti" kaip ten is jo visaip tie vaikiukai tyciojas ir kankina. ^^"
    ten rase jis ir apie programa... pabrowsinam.... ir randam kazka
    bet tingiu ieskot grynai apie programa, isties ^^

    Rašyti komentarą:


  • Raziel
    replied
    gali būti, kad yra ir dar vienas būdas, tik va, bėda, nežinau ar Lietuvoj tokia programa yr... tikrai žinau, kad iš JAV, Britanijos kai kurių kitų šalių ima žmones anglų kalbos mokytojais į mokyklas Japonijoje dirbti.. gali būti kad ta programa net nėra vienai šaliai skirta, nesidomėjau jau senai... žodžiu reikalavimai labai paprasti - bent bakalauro diplomas (bet kokioj srity) ir sklandžios anglų kalbos žinios, viskas... pedagoginės patirties net nereik, minimalus laikotarpis - pusė metų berods, šeip gana nemažai žmonių taip išvažiuoja kiekvienais metais, ypač iš JAV...

    Rašyti komentarą:


  • arna
    replied
    Ačiū ^sancta^

    Ačiūkas ^sancta^. Kelionė matau gautųsi tikrai nepigi. Ir tam tikrai reiktų gerai pataupyti. Bet manau verta. . Uhhh...teks gerokai padirbėti, o aš kai esu prie didelio tingulio .. Taigis, bent jau šiuo metu aišku kiek maždaug litukų kainuos šis mažas malonumas. Tikslas nustatytas, belieka iškelti būres ir ...
    p.s.: mano keli draugai vasarą porą savaitėlių praleido Šanchajuje, tai sako įspūdžių vežimais vežk. Sako, kad ten, Rytuose visai kitas pasaulis, civilizacija, visai kitaip laikas eina ir visa kita ten kitaip.. sako pamatyti, pažinti verta, bent jau pauostyti to gyvenimo .

    Eisui Kuperiui
    p.s.s.: na o dėl savaites, tai jos pilni turi pakakti. Susipažinti su didmiesciu pradžiai tiek pilnai pakanka, jei iš anksto esi susidaręs kokią tai savo programą.jei daugiau pabūti, tai nuo įspūdžių gausos gali stogas pradėti važiuoti, nes po kiek laiko protas gali visai nepriimti naujos info, viskas gali susilieti į vieną masę, ir jau neišskirsi įdomiausių dalykų (čia aš iš patirties). Nes tokie didmiesčiai kaip Tokijus, Paryžius ar NY savo įspūdžių gausa gali tave tiesiog "praryti" ir tu jau nespėsi "virškinti" informacijos. Ir čia turiu galvoje, kad keliauji vienas.
    Na, o jei gerai pažinti miestą, tai tam jau reikia mėnesių, metų. Tada gal ir verta ten važiuoti studijuoti. Na, bet tai jau gresia tik tiems jaunatviškiems maksimalistams svajotojams. Ir šiaip, pilnaverčiam tokio didmiesčio pažinimui, reikia tikrai neplonos piniginės, nebent Ten nuvykęs užmegstum tikrai geras ir naudingas pažintis, kurios tau atvertų beveik visas duris. O juk jei neturi galimybės pažinti įvairiasluoksnį miesto gyvenimą, vargu ar verta ten važiuoti (jei galvoji tikrai pilnai susipažinti su tuo Miestu).
    Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2006-11-20, 11:14.

    Rašyti komentarą:


  • Youka
    replied
    Autorius ^sancta^
    Tikuosi jis galios dar ilgai

    galioja kasmet. nesu tikra, kada atsirado, bet du metus jau tikrai tai vyksta. ir vyks dar ilgai, kol gyvuos dabartine akademine sistema. veliau matyt dar lengviau bus : )

    Rašyti komentarą:


  • Eisas Kuperis
    replied
    14k man reikėtu taupyti visus metus. Ir tik dėl savaitės? Na jau ne. Nei idomumo, nei nuotikių. Jau geriau traukiniais per rusyną. Maskva, Transsibiro geležininkelis, na arba BAMas, toliau Vladivostokas, tada keltas ir vuolia. Jei geležinkelis per brangu, galima tranzuotis. Šiaip ar taip, kelione pratesti iki kelių mėnesių ar net daugiau. Savaitė tik tiem kas turi nuolatinį darbą ir per metus gauna tik viena ar kelias savaites atostogas.
    Šiaip ar taip Japonija mane domina kaip vienas tolimiausių šios planetos kempelių kur galiu nukakti.
    1,5 ar 2 metai + nemokamas nukakimas ir dar stipendija būtu man gal visgi palankesnis variantas nei 14k savaitei, tačiau čia neužtenka tik gerai baigtu mokslų, asmens dokumentų ir anketos. Daug popierizmo.
    3 punktas neiškus, kažkoks keblus, gi 5 visiškas stabis. 1 rekomendacija sunku guati kai per tiek laiko visa mokylos vadovybė pasikeitusi jau ir neaišku ar apskritai dar egzistuoja, o antra rekomendacija apskritai negaliu gauti pats būdamas laisvai samdomas specialistas arba idividuolios imonės savininkas, žodžiu neturėdamas dardavio.
    Taigi belieka tik vėl kibti prie darba ir taupytis.

    Rašyti komentarą:


  • ^sancta^
    Guest replied
    [QUOTE=Youka;23890]Finansavimas
    Stipendija

    Rašyti komentarą:


  • ^sancta^
    Guest replied
    Beje sry uz dbl post , as apsidomejau kelionemis , pigiau 8k vargiai surasi , ce dar lb pigus bilietas ... O artimiausias srydis uz 4k butu gruodzio 10 Jaj rimtj plnuoji kelione i tokyo , pradek ruostis db :P Aj wa dar manau galejai pac apsieskoti , viskas skelbiama internete ... Bet as nice person ir lb nepatyngejau ... Padejau taw wee ... Tikuosi kad buvo bent tokia siokia pagalba ?
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-11-19, 21:07.

    Rašyti komentarą:


  • ^sancta^
    Guest replied
    Hmm wiskas gana pigu ... 10k litu neprireiks , na aisku rpiklauso ko tu nori... Nuo vizbucio kokybes , ir buvimo laiko ... Kelione kainuoja apie 8k (pigiausiai ka beradau) :/ Widutinis hotel
    tokyjuje na *** klases kainuotu apie 200lt per nakty ... Jai nori gali pirkt pigesniu , prastesnes klases viezbuciu ... ** klases kaina apie 150lt per naty , skirtumas gana mazas ir todel geriau imk geresnes kokybes , aisku ajj esi ispuikes ir reik ***** klases viezbuco tj kaina apie 300-500 lt per diena ... Na jaj vaziuoji savaitei , tj kana vidutisniskai nakvynei ir kelionej (pirmyn atgal) butu apie 11k litu +1k litu uz pragyvenima tad uztenka mazdaug 12-14k litu ... Tj nera pernelyg brangu ar nea? beje bet kada gali pasitaikyti , geras pasiulymas kjp bilieto nuolaida , pvz kj kasnors atsisako bilieto paskutine minute ir nusiperki jy uz 4k , ir sejp ... Wiskas mazdaug nuodaugo priklauso ... Na bet 10k wargiai itilpsi , net jaj keliausi 1 savaitej ... :P Beje dar jaj nori daug mangu ir anime ir pan , tj reikes dar poros k litu Na tj wa 14k pilnai uztenka , o ypac jaj moki elgtissu pinigais :P
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-11-19, 21:06.

    Rašyti komentarą:


  • arna
    replied
    Youka

    Ehhh Youka, geriau pasakytum kaip Ten pigiausiu būdu "nukakoki", na, nuvykti, apsigyventi, prasimaitinti. Turiu svajonę nuvykti į Tokijų, prisipirkti ten animų, mangų.. , tik kad va kokia gali būti kelionės sąmata, neįsivaizduoju. tikriausiai >10 Tks Lt. ?. O gal mažiau?
    Ydomu ar yra pigių skrydžių į Tokijų?(ir kokis tai pigumas??)

    Rašyti komentarą:


  • Youka
    replied
    dbr ir exploreris neberodo... nu ka zn..., dedu dar:

    [SIZE="4"][COLOR="SeaGreen"]Japonija

    Rašyti komentarą:

Working...