AniRadio

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Viktoras
    Rimtas forumo narys


    • 2008 03 17
    • 190

    AniRadio

    Sveiki visi,

    čia aš postinsiu visokias naujienas iš mūsų radijos apie visokius įvykius ir planuojamus eventus.

    Mūsų svetainė po truputį keičiasi, pilnėja, neužilgo bus pakeistas bendras dizainas, truputį, atsiras naujų įrankių. Pagrindinė naujiena - pas mus jau galima rengti gyvus eventus, tas prasidės jau šį ketvirtadienį ir dieną po to:

    http://www.aniradio.org/index.php/station-calendar/

    http://www.aniradio.org/index.php/20...apan-animix-3/

    Kažkada artimiausiu metu nusimato vienas didelis, o gal ir du eventai (Japan AniMix ir gal Lucky Lotus). Kai kas iš susidomėjusių DJ žada labiau mus pareklamuoti, tai gal pastovių klausytojų skaičius perkops po ~5 kiekvienam iš dviejų streams. Būtų visai faina, o šiaip, kaip matote, atrodo, kad pas mus vis dažniau pradės vykti įvairūs renginukai ir šiaip DJ iš viso pasaulio (profų ir ne visai) "pasišėlimai". Tikėkimės...

    Jei yra "pusiau" ar "visai" profesionalių DJ kurie groją kažką, na... "international" popular dalykus - mix ir ne, elektroninius ir ne (bijau, kad rusiskas popsas čia netiktų :P ), galit į mane kreiptis, dabar gauti eterio pasidarė visai nesunku, bet užtat būtų gerai, kad gerai pasiruoštumėt muzikine prasme, kad bet koks šiuolaikinis klausytojas prisijungęs galėtų ir norėtų klausytis. Jei norit kalbėti gyvai, galima, manau ir lietuviškai, bet kalbėjimas angliškai būtų privalumas (mes atviri klausytojams iš visų interneto kampelių, todėl dauguma nesuprastų apie ką eitų kalba ).
Working...