Naujas Makoto Shinkai filmas "The Garden of Words" pasiekė ekranus!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Naujas Makoto Shinkai filmas "The Garden of Words" pasiekė ekranus!

    Geros naujienos gerbėjams, pasiilgusiems Makoto Shinkai kūrinių, kadangi nesenai pasirodė pirmieji naujo filmo "Kotonoha no Niwa" (The Garden of Words) video vaizdai. Kiti gerai žinomi Makoto darbai: 5 Centimers Per Second, Voices of a Distant Star, Children who Chase Lost Voices, Beyond the Clouds. Manau nereikia pasakoti apie ką šis filmas, nes kaip ir beveik visi jo darbai, šia tema vėl yra apie meilę ir nuostabi animacija įtrauks mus į šią romantišką istoriją apie jausmus ir svajonių siekimą. Makoto ir šiame filme stulbinamai žaviai žaidžia vaizdiniais, atmosfera, garsais ir muzika. Filmo premjera numatoma gegužės 31d.

    Autorius Bardakas
    Dar vienas įspūdingas Makoto shinkai darbas. Šitas autorius jau ne pirmą kart stebina, o jo darbai iš tikro visi panašūs, bent jau tema. Tačiau gali žiūrėt ir žiūrėt, su puodeliu šiltos arbatos, tokios šiltos kaip ir patys anime... (Byousoku 5 Centimeter)
    Autorius Youka
    man labiausiai patiko sis shinkai anime. jo nuotaika ir atmosfera nepakartojamos.
    apskritai pati ideja - bendravimas sms is kosmoso ir ju ilgas kelias i kito zmogaus telefona, po metu, po keliu - labai zavi ir turi to trapaus liudesio, kokie mikako ir noboru yra atskirti vienas nuo kito.
    rekomenduoju. (Voices of a Distant Star)
    Autorius Eisas Kuperis
    Tai buvo pirmas anime mano pamatytas tokios puikios kokybės, didžiulės rezoliucijos. Ir pats piešimas pasirodė tada nuostabus. Istorijoj truputi painiojaus. Su anglu man prastai (net labai), tad bėgiojimas įpraeitį ir atgal ir į sapnus kėlė šiokių tokiu problemų, kad net retkarčiais atsukdavau atgal. Bet šiaip jau būten taip buvo antroji priežastis kodėl patiko. Mėgstu tokius bėgiojimus nuo vieno prie kito ir viską ką sunkiau suprasti.
    Peizažas pasakiškas. Toks kokį labai mėgstu fotografuoti. Iki šiolei jis stovi prieš akis.
    Ieškojau kažko idomaus Sci-Fi žanro. Ir tarp rekomendaciju buvo šis. Tiesa ieškojau tada kažko labiau kosminio, bet labai džiaugiuosi kad į rankas pakliuvo šis anime. Jis daug kuo man vienas iš geriausiu, todėl duočiau jam keturis kartus po 5 balus. (Beyond the Clouds)



    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-24, 13:46.
Working...