Pridaviau anketą dar antradienį (lapkričio 29), bet negavau jokių žinių į emailą. Ar buvau tiesiog praignoruotas? ;]
Filmų klubas/Anime peržiūros
Collapse
X
-
Skelbiu gruodžio 11 d. peržiūros planą:
Spoileris:
Grudžio 11 d. Anime vakaras. Pradžia 16:00- Filmas 1:
Paprika - Pertrauka
- Keli konkursai =)
- Filmas 2:
Lupin III: The Castle of Cagliostro - Pertrauka
- Eksperimentinė serialų juosta (Žiūrėjai - prisimink. Nežiūrėjai - prisidėk. Geriausių anime serialų pirmos serijos - kas kartą po tris):
1. Gunslinger Gril (1 serija)
2. Gungrave (1 serija)
3. Mahoromatic (1 serija)
P.S.: Šį kartą peržiūra bus nemokama. Ateik ir pažiūrėk kaip ir kas - pranešk draugams!
P.P.S.: Jei kas dar negavo laiškų apie narystę, tai rašykit man į wishmaster@koi.lt (Bardakai - subtili užuomena )Comment
- Filmas 1:
-
Buvau peržiūroje, po Paprikos į kurią nespėjau, bet kuri kaip sakė buvo blue ray formate ant hd projektoriaus... (dieve, kaip tai turėjo nuostabiai atrodyti...) Pažiūrėjom keletą pirmųjų serijų ir išsiskirstėm.
Manau ne mane viena glumina informacijos apie kitas dienas ir vedėjus trūkumas ir aš sužinojau kodėl taip yra. Pasirodo visi (keturi?) vedėjai patys atskirai rūpinasi savo žiūrovais ir niekas dar nesuorganizavo bendro FB dalyko ar kokios svetainės. Gal tas bus kaip nors išspręsta ir gal greitai. Tikėkimės. O šiaip Wishmasteris man sakė, kad anime peržiūras jis ne pats visada ves, o jam dar padės kita entuziastų grupė. Taigi, pakolkas projektas dar ne visai gerai sustyguotas, bet aparatūra tikrai gera, vietos tikrai daug, laikas visai geras ir šiaip peržiūrų mėgėjams gėda neateiti. Juk daug prastesnėmis sąlygomis susirinkdavo daug daugiau žmonių... kur jūs visi dingot, ką?Comment
-
Buvau peržiūroje, po Paprikos į kurią nespėjau, bet kuri kaip sakė buvo blue ray formate ant hd projektoriaus... (dieve, kaip tai turėjo nuostabiai atrodyti...) Pažiūrėjom keletą pirmųjų serijų ir išsiskirstėm.
Manau ne mane viena glumina informacijos apie kitas dienas ir vedėjus trūkumas ir aš sužinojau kodėl taip yra. Pasirodo visi (keturi?) vedėjai patys atskirai rūpinasi savo žiūrovais ir niekas dar nesuorganizavo bendro FB dalyko ar kokios svetainės. Gal tas bus kaip nors išspręsta ir gal greitai. Tikėkimės. O šiaip Wishmasteris man sakė, kad anime peržiūras jis ne pats visada ves, o jam dar padės kita entuziastų grupė. Taigi, pakolkas projektas dar ne visai gerai sustyguotas, bet aparatūra tikrai gera, vietos tikrai daug, laikas visai geras ir šiaip peržiūrų mėgėjams gėda neateiti. Juk daug prastesnėmis sąlygomis susirinkdavo daug daugiau žmonių... kur jūs visi dingot, ką?
Būtų visai kitas reikalas, jei filmų peržiūros neužsibaigtų tik filmų peržiūromis, o būtų sukurta tam tikra bendruomenė, bendraujanti kino temomis ir po filmo paprašytų visų neišsiskirstyti, o išgert arbatos ir pabendraut. O gal taip ir vyksta? Aš nežinau, negaunu jokios informacijos apie tai ;]Comment
-
Ne, deja taip nevyksta, bet tu šiaip teisus ir tavo pasiūlymas visai geras. Aš būčiau visai nieko prieš, jei viskas taip vyktų. Bet, c'mon, pateik man bent keletą pavyzdžių ir linkų kur ir kada dar vyksta anime peržiūros. Gal aš nemoku ar tingiu ieškoti, bet kiek seku AZ, nieko panašaus nevyksta arba niekas nesiskelbia, tad... reikia džiaugtis, kad kažkas kažką nori daryti ir daro.Comment
-
Ne, deja taip nevyksta, bet tu šiaip teisus ir tavo pasiūlymas visai geras. Aš būčiau visai nieko prieš, jei viskas taip vyktų. Bet, c'mon, pateik man bent keletą pavyzdžių ir linkų kur ir kada dar vyksta anime peržiūros. Gal aš nemoku ar tingiu ieškoti, bet kiek seku AZ, nieko panašaus nevyksta arba niekas nesiskelbia, tad... reikia džiaugtis, kad kažkas kažką nori daryti ir daro.Comment
-
Awesome, bet esmė tame, kad nėra vieno ar keleto didelių pastovių anime peržiūrų judėjimų/organizacijų kurios labai organizuotai ir pastoviai veiktų ir būtų pakankamai viešos. Yra Otaka, bet tai visai kitas formatas. Na ir kas, kad atskiri žmonės tai daro, iš kur man apie juos sužinoti, jei jie nesiskelbia? Prisimink tas peržiūras kurias bandydavo rengti buvę/esami KOI savanoriai. Tai buvo cool, bet jie arba pasidavė arba jiems nusibodo. Olego ir jo Co projektas galėtų tapti tokiu viešu ir visiems prieinamu ir visų mylimu projektų... jei jie to panorėtų... Bet pakolkas be jų nežinau kas dar oficialiai norėtų užsiimti tokia veikla.Comment
-
Grudžio 18 d. Anime vakaras. Pradžia 16:00- Filmas 1:
Ponyo ant uolos prie jūros - Pertrauka
- Keli konkursai =)
- Filmas 2:
Red Line - Pertrauka
- Eksperimentinė serialų juosta (Žiūrėjai - prisimink. Nežiūrėjai - prisidėk. Geriausių anime serialų pirmos serijos):
1. Great Teacher Onizuka (1 serija)
2. Hellsing Ultimate (1 serija)
Comment
- Filmas 1:
Comment