Filmų klubas/Anime peržiūros

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Pridaviau anketą dar antradienį (lapkričio 29), bet negavau jokių žinių į emailą. Ar buvau tiesiog praignoruotas? ;]
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Wishmaster
      KOI team founder

• 2008 07 18
      • 411

Skelbiu gruodžio 11 d. peržiūros planą:
      Spoileris:

Grudžio 11 d. Anime vakaras. Pradžia 16:00

P.S.: Šį kartą peržiūra bus nemokama. Ateik ir pažiūrėk kaip ir kas - pranešk draugams!
      P.P.S.: Jei kas dar negavo laiškų apie narystę, tai rašykit man į wishmaster@koi.lt (Bardakai - subtili užuomena )
      Of all the things I've lost - I miss my mind the most
      All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• Viktoras
        Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
        • 190

Nais, tikriausiai ateisiu ir 16.

Comment

• Viktoras
          Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
          • 190

Ryt vėl būsiu ~18. Bet žmonės, c'mon, geri filmai, gera aparatūra, ir dar nemokamai. O kas tie 20lt? Ar juos pravalgyti ir pragerti, ar paremti žmones kurie stengiasi dėl jūsų?

Comment

• Viktoras
            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
            • 190

Buvau peržiūroje, po Paprikos į kurią nespėjau, bet kuri kaip sakė buvo blue ray formate ant hd projektoriaus... (dieve, kaip tai turėjo nuostabiai atrodyti...) Pažiūrėjom keletą pirmųjų serijų ir išsiskirstėm.

Manau ne mane viena glumina informacijos apie kitas dienas ir vedėjus trūkumas ir aš sužinojau kodėl taip yra. Pasirodo visi (keturi?) vedėjai patys atskirai rūpinasi savo žiūrovais ir niekas dar nesuorganizavo bendro FB dalyko ar kokios svetainės. Gal tas bus kaip nors išspręsta ir gal greitai. Tikėkimės. O šiaip Wishmasteris man sakė, kad anime peržiūras jis ne pats visada ves, o jam dar padės kita entuziastų grupė. Taigi, pakolkas projektas dar ne visai gerai sustyguotas, bet aparatūra tikrai gera, vietos tikrai daug, laikas visai geras ir šiaip peržiūrų mėgėjams gėda neateiti. Juk daug prastesnėmis sąlygomis susirinkdavo daug daugiau žmonių... kur jūs visi dingot, ką?

Comment

• Bardakas
              Žmogus Ne

• 2005 09 22
              • 1462

Autorius Viktoras
              Buvau peržiūroje, po Paprikos į kurią nespėjau, bet kuri kaip sakė buvo blue ray formate ant hd projektoriaus... (dieve, kaip tai turėjo nuostabiai atrodyti...) Pažiūrėjom keletą pirmųjų serijų ir išsiskirstėm.

Manau ne mane viena glumina informacijos apie kitas dienas ir vedėjus trūkumas ir aš sužinojau kodėl taip yra. Pasirodo visi (keturi?) vedėjai patys atskirai rūpinasi savo žiūrovais ir niekas dar nesuorganizavo bendro FB dalyko ar kokios svetainės. Gal tas bus kaip nors išspręsta ir gal greitai. Tikėkimės. O šiaip Wishmasteris man sakė, kad anime peržiūras jis ne pats visada ves, o jam dar padės kita entuziastų grupė. Taigi, pakolkas projektas dar ne visai gerai sustyguotas, bet aparatūra tikrai gera, vietos tikrai daug, laikas visai geras ir šiaip peržiūrų mėgėjams gėda neateiti. Juk daug prastesnėmis sąlygomis susirinkdavo daug daugiau žmonių... kur jūs visi dingot, ką?
              Aš, asmeniškai, vis dar negavau jokio patvirtinimo į e-mail'ą. O manau kiekvienam spręsti kask o labiau nori ir ar jiems verta 20lt išleisti būtent ant filmų kurie gal neįdomus arba jau visus yra matę iš repertuaro (kaip man buvo peržiūrėjus pirmą programą). Tokiu atveju geriau gal jau pravalgyt, nes valgyt labiau norisi. Kitas dalykas, nežinia kas kaip ten vyksta. Kol kas Viktorai tavo įspūdžiai pasibaigia ties tuo, kad žiūrit filmus gera kokybe, jei tik tiek, tai filmą galimą ir namie pasižiūrėti, o jei norisi per projektorių, tai yra įvairiausių alternatyvų ir nemokamai rengti kino vakarus (šiuo atveju Kino Klube gal plačiau pateiktos tos peržiūros), projektorius nėra nepasiekiamas stebuklas, esmė, kad ne tas amžius kada reikia stebėtis, jog rodomi filmai ar anime už dyką didesniame ekrane.
              Būtų visai kitas reikalas, jei filmų peržiūros neužsibaigtų tik filmų peržiūromis, o būtų sukurta tam tikra bendruomenė, bendraujanti kino temomis ir po filmo paprašytų visų neišsiskirstyti, o išgert arbatos ir pabendraut. O gal taip ir vyksta? Aš nežinau, negaunu jokios informacijos apie tai ;]
              sigpic

Comment

• Viktoras
                Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                • 190

Ne, deja taip nevyksta, bet tu šiaip teisus ir tavo pasiūlymas visai geras. Aš būčiau visai nieko prieš, jei viskas taip vyktų. Bet, c'mon, pateik man bent keletą pavyzdžių ir linkų kur ir kada dar vyksta anime peržiūros. Gal aš nemoku ar tingiu ieškoti, bet kiek seku AZ, nieko panašaus nevyksta arba niekas nesiskelbia, tad... reikia džiaugtis, kad kažkas kažką nori daryti ir daro.

Comment

• Bardakas
                  Žmogus Ne

• 2005 09 22
                  • 1462

Autorius Viktoras
                  Ne, deja taip nevyksta, bet tu šiaip teisus ir tavo pasiūlymas visai geras. Aš būčiau visai nieko prieš, jei viskas taip vyktų. Bet, c'mon, pateik man bent keletą pavyzdžių ir linkų kur ir kada dar vyksta anime peržiūros. Gal aš nemoku ar tingiu ieškoti, bet kiek seku AZ, nieko panašaus nevyksta arba niekas nesiskelbia, tad... reikia džiaugtis, kad kažkas kažką nori daryti ir daro.
                  Nebūtinai tokie dalykai skelbiami labai viešai, bet Kauno anime klubas Kurokawa apie tris metus kiekvieną 4dienį rodo anime. Galima univeruose susiorganizuoti peržiūras be didesnio vargo paprašius auditorijos kada nevyksta paskaitos su visa technika. Yra jaunimo centrai kuriuose taip pat galima paprašyti tokios galimybės ir daug vietų ir už dyką. Pernai metais pats rengiau savo fakultete animacinių filmų peržiūras tarpo kurių buvo ir keli anime, durys buvo atviros visiems, bet vietos nebūtų užtekę 50+ žmonių, tad skelbiau tik univere. Galiausiai dėl laiko stokos ir nesusiderinimo su dėstytojais nutraukiau veiklą. Bet mes po filmų peržiūrų visada pakalbėdavome apie filmus, jų potekstes ir pan. Vieną kartą pasikvietėm lietuvių animatorę kuri šiuo metu gyvena Taline.
                  sigpic

Comment

• Viktoras
                    Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                    • 190

Awesome, bet esmė tame, kad nėra vieno ar keleto didelių pastovių anime peržiūrų judėjimų/organizacijų kurios labai organizuotai ir pastoviai veiktų ir būtų pakankamai viešos. Yra Otaka, bet tai visai kitas formatas. Na ir kas, kad atskiri žmonės tai daro, iš kur man apie juos sužinoti, jei jie nesiskelbia? Prisimink tas peržiūras kurias bandydavo rengti buvę/esami KOI savanoriai. Tai buvo cool, bet jie arba pasidavė arba jiems nusibodo. Olego ir jo Co projektas galėtų tapti tokiu viešu ir visiems prieinamu ir visų mylimu projektų... jei jie to panorėtų... Bet pakolkas be jų nežinau kas dar oficialiai norėtų užsiimti tokia veikla.

Comment

• Wishmaster
                      KOI team founder

• 2008 07 18
                      • 411

Grudžio 18 d. Anime vakaras. Pradžia 16:00
                      Of all the things I've lost - I miss my mind the most
                      All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• Viktoras
                        Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                        • 190

Jėga, ateisiu 18, juo labiau, kad Ponyo mačiau ir nelabai noriu pamatyti.

Comment

Working...