Po vienuolikos metų JIN-ROH režisierius sugrįžta! (Video)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Po vienuolikos metų JIN-ROH režisierius sugrįžta! (Video)

    » Nežinia ar visi yra matę Hiroyuki Okiura režisuotą legendinį anime Jin-Roh: The Wolf Brigade, kitaip dar vadinamą Džrin Ro: Vilko Brigada, kuris netgi buvo parodytas OTAKA festivalyje. Manau tai vienas iš geriausių animacijos darbų, kuris iki šių laiku dvelkia savo atmosfera ir nepriekaištinga animacija. Labai keista, kad po pasisekimo režisierius pasitraukė šešėlin ir išlindo tik po vienuolikos metų pertraukos su kūriniu "A Letter To Momo".

    Momo - jauna mergina, užaugusi dideliame mieste, kuriai su mama dėl belaikės tėvo mirties tenka kraustytis į senuosius šeimos namus tolimoje saloje. Ten laikas lyg sustoja: seni užleisti mediniai namai, begalė relikvijų miško glūdumoje, išraižytos kalvos ir toli nuo civilizacijos.

    Nereikia nė sakyti, Momo nelabai žavisi savo naujaisiais namais, o labiausiai jos širdis nerimauja dėl tėvo palikto laiško, kuriame tėra tik keli žodžiai: "Mieloji Momo...".

    Be abejo tai visiškai skirtingas darbas, jei palyginti su Jin-Roh, tačiau meistras yra meistras bet kokiame žanre. Po pirmojo video anonso nuotaikos tiek skeptiškos, tiek optimistinės, tačiau paslaptingumo ir mistikos dvelksmas leidžia tikėtis panašaus lygio atmosferos. Ką manote jūs?


    Update (2011.12.09): Naujas Video Anonsas

    Nauja ištrauka nuteikia labai optimistiškai. Atrodo labai smagiai, lyg atgimsta senoji Miyazaki pasaka.




    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-12-09, 13:53.
Working...