Get ready for "Nyaaa!" =^.^

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
    • 1318

Autorius Olasas
    ^ wtf? DDD Utena jau nebe Lietuva? DD
    Jis ne Lietuvoj, o ne Utena >.>

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

Autorius RyuMaster
      Na tiktai kvailys gali ne vaziuoti i Nyaaaa ^^
      Na pusė AZ nevažiuoja.
      Ir?

Comment

• RyuMaster
        Narys

• 2010 05 25
        • 48

Autorius Airiz
        Na pusė AZ nevažiuoja.
        Ir?
        Jeigu puse, tai jokiu "Ir", normalus išlasymas vasaros metu.
        Jeigu 95%, as turiu tau labai blogas naujienas.

Comment

• Vampire Kitteh
          Rašytojas

• 2010 08 25
          • 222

Paskubam ir registruojamės į konkursus ir pasirodymus - liko tik 4 dienos registracijai!!!

Comment

• neko_pari
            nyanko sensei

• 2009 04 22
            • 130

Suviliojot ir mane dalyvauti, sitiek reklamos mane pasieke jau Naujo kostiumo pasigaminti tikrai nespesiu, todel noreciau issitraukti savo seniena is spintos. Registracijai reikalinga nuotrauka kur vilkimas kostiumas... problema tame, jog mano kostiumas arba bent jau jo dalys yra per gerus 150km nuo ten kur db esu, o ten vykti zadu tik birzelio paskutinem dienom Todel nuotraukos padaryti negalesiu. Siusti sena nuotrauka su tuo kostiumu is "09 kazkaip nei sis nei tas, nes zadu daryti keleta pakeitimu (priklausomai nuo oro salygu). Ar imanoma, kazka del to padaryti del registracijos?

Cosplay.com

Comment

• Vampire Kitteh
              Rašytojas

• 2010 08 25
              • 222

Autorius neko_pari
              Suviliojot ir mane dalyvauti, sitiek reklamos mane pasieke jau Naujo kostiumo pasigaminti tikrai nespesiu, todel noreciau issitraukti savo seniena is spintos. Registracijai reikalinga nuotrauka kur vilkimas kostiumas... problema tame, jog mano kostiumas arba bent jau jo dalys yra per gerus 150km nuo ten kur db esu, o ten vykti zadu tik birzelio paskutinem dienom Todel nuotraukos padaryti negalesiu. Siusti sena nuotrauka su tuo kostiumu is "09 kazkaip nei sis nei tas, nes zadu daryti keleta pakeitimu (priklausomai nuo oro salygu). Ar imanoma, kazka del to padaryti del registracijos?
              Registruokis drąsiai gali atsiųsti ir seną foto o jei ne, tai atsiųsi tada kai turėsi kostiumą

Comment

• neko_pari
                nyanko sensei

• 2009 04 22
                • 130

Dekoju uz greita atsakyma, registracija issiusiu jau ryt

Cosplay.com

Comment

• Airiz
                  מיד

• 2004 01 09
                  • 1656

Autorius RyuMaster
                  Jeigu puse, tai jokiu "Ir", normalus išlasymas(?) vasaros metu.
                  Jeigu 95%, as turiu tau labai blogas naujienas.
                  Labai blogas naujienas nes 95prc AZ nevažiuoja?
                  Čia jau turėtu būti blogos naujienos organizatoriams.

Comment

• Shaka
                    Dancing Samurai

• 2010 03 05
                    • 295

o ka, visi fanai sulinde tik i AZ..? bus kam vaziuot, neabejoju XD
                    ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

Autorius Shaka
                      o ka, visi fanai sulinde tik i AZ..? bus kam vaziuot, neabejoju XD
                      AZ geriausias portalas tokio pobūdžio reklamai, kadangi čia surinkta 60 - 70 procentų anime fanu. Ir jau ne pirmus metus.

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

AZ nėra rodiklis nusakyti važiuojančiųjų skaičių. Kadangi tūkstančiai Lietuvos anime mėgėjų net nesinaudoja šiuo portalu.
                        Todėl tokia informacija nėra platinama vien tik čia, kad pasiektu plačiąją visuomenę.

Užtat, pasitelkus kitus informacijos tiekimo būdus - dabar yra numatoma virš 200 atvykstančiųjų į renginį
                        Kartoškė

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Autorius SataNa
                          AZ nėra rodiklis nusakyti važiuojančiųjų skaičių. Kadangi tūkstančiai Lietuvos anime mėgėjų net nesinaudoja šiuo portalu.
                          Todėl tokia informacija nėra platinama vien tik čia, kad pasiektu plačiąją visuomenę.

Užtat, pasitelkus kitus informacijos tiekimo būdus - dabar yra numatoma virš 200 atvykstančiųjų į renginį
                          Rodiklis ar ne, bet negali nepripažinti kad AZ yra pakankamai kokybiškas "produktas" ne kažkokiam "numatomam" skaičiui reguliuoti/nusakyti, o tiesiog leisti kitiems sužinoti. Kitų atvėjų manau niekas nesiskelbtu čia apie numatomus anime dedicated ir ne tik renginius čia kad ir kaip tu to AZ nemėgtai (GAL)
                          Kitas priemonės niekas nedraudžia, o numatomas ir faktinis rodikliai dažniausiai skiriasi.

Comment

• SataNa
                            Mind Zone

• 2008 02 15
                            • 600

pripažįstu kaip patogiausią duomenų bazę anime mėgėjams lietuviams. Dalis su kuriais nėra kontaktuojama iš bendro Lietuvos "voratinklio" iš čia bent gali sužinoti apie visokius įvykius ir konvencijas.

Nemėgtai pats AZ man visada patiko.
                            Kartoškė

Comment

• neko_pari
                              nyanko sensei

• 2009 04 22
                              • 130

Pildau registracija ir galvoju, kam tas vardas ir pavarde ten? As kaip suprantu cosplayeriai bus kvieciami pagal juos? Man butu patogiau nickname'as ar tiesiog veikejo vardas. Nes kai per visa sale renginio metu kviecia vardu ir pavarde pasijunti kaip mokykloj kvieciamas atsakineti, o galiausiai tai nuteka i interneta, tada pikti zmones gali piktu dalyku pridaryti ir pan

Cosplay.com

Comment

• konchiha
                                Searching...

• 2009 09 06
                                • 28

Autorius neko_pari
                                Pildau registracija ir galvoju, kam tas vardas ir pavarde ten? As kaip suprantu cosplayeriai bus kvieciami pagal juos? Man butu patogiau nickname'as ar tiesiog veikejo vardas. Nes kai per visa sale renginio metu kviecia vardu ir pavarde pasijunti kaip mokykloj kvieciamas atsakineti, o galiausiai tai nuteka i interneta, tada pikti zmones gali piktu dalyku pridaryti ir pan
                                Manyčiau, kad tokių pat veikėjų gali pasitaikyti, ir nikai panašus būna, tad gali kilti nesusipratimų (my opinion)

Comment

Working...