Maria†Holic ir Kämpfer vėl išvys dienos šviesą

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Maria†Holic ir Kämpfer vėl išvys dienos šviesą

    Kämpfer für die Liebe promo vaizdelis sausio penktąją dieną išvydo dienos šviesą, o naujiena apie antrąjį Maria†Holic sezoną pasirodė sausio septintąją.

    Paskutiniu metu be konkursų kažkaip mažoka gerų žinių, ypač apie ateityje pasirodysiančius tęsinius. Pernai tokių buvo tik Sekirei ir Sora no Otoshimono. Tęsdami geras tradicijas, šiemet gamintojai jau pranešė apie dar du tęsinius. Pirmasis - Kämpfer tęsinys, pavadintas Kämpfer für die Liebe (na, su mano menkomis vokiečių kalbos žiniomis tai turėtų skambėti kaip "Kovotoja už meilę"). Neneigsiu, kad pirmojo sezono serijos visiškai džiugiai nenuteikė, tačiau rolikas žada daug merginų ir netgi M+M tematikos.

    Tiems, kas nematė pirmojo sezono, trumpai apsakysiu siužetą: Vaikinas pabunda vieną rytą, ir vietoj rytinio saulės pasveikinimo, prisimena sapną, kuriame buvo mergina, ir kovojo su kitomis tokiomis merginomis. Kas baisiausia, kad iš tikro jis mergina ir pavirto, su visais minusais ir pliusais.

    Kaip ir planuota, anime turėtų pasirodyti kovą. Štai reklaminis filmukas:




    Antroji gera naujiena - oficialiai buvo patvirtintas antrasis Maria†Holic sezonas, pavadintas Maria†Holic: Alive. Kol kas iš esmės mes težinome jog animacijos imsis Shaft, todėl mėginsime sekti žinias.

    Maria†Holic - pasakojimas apie ne tos pakraipos mergaitę, sumaniusią įsitaisyti katalikiškoje mokykloje pensionate, siekdama ten rasti savo gyvenimo draugę. Ko ji tikrai nesitikėjo, tai sutikti ten vaikiną, vaidinantį merginą. O dar mažiau tikėjos, kad ims su juo gyventi... Antrasis sezonas tikriausiai tęs nutrūkusį siužetą.

    Taip pat ten galite rasti ir Gintamos 2011 metų sezono reklaminį klipą.

    Naujiena parengta remiantis ANIDUB informacija.
Working...