jega X)))
Micius ir Pykštukas doujin
Collapse
X
-
Autorius Youkajop, smagiai atrodo, cia taip po viena ir desi tik o_0
ar cia del vieno lapo tiek vejo buvo??
Taip, po vieną. Kartais kai dėl neaiškių priežasčių pasidarysiu labai darbingas, tai gal net ir (oh my God!!!!) kokius du galiu įdėt. Net ir dabar turiu dar vieną psl 'lineartą' + katik pabandžiau foną urbanistinį nupiešt (lygir neblogai gavosi). Vat."Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
Emmm... Tai ce gausis laaaaaaaaaaaabai ilgai laukt kol nors iki vidurio mangos daeisim aisq vienam zmogui gan sunku butu padaryti tokia kokybiska manga, bet ar nebuvo zimiai geriau pradzhioj nors puse nupiesht o po to jau kelt veja apie atsiradima super lietuviskos mangos? Manau bisky stupid pasielgei... ir deti po viena puslapi tiesiog nerimta...
Bet man patiko labai Tiesiog pasidaro liudna kai pagalvoju kiek dar reikes lauktComment
-
Autorius AugiszzEmmm... Tai ce gausis laaaaaaaaaaaabai ilgai laukt kol nors iki vidurio mangos daeisim aisq vienam zmogui gan sunku butu padaryti tokia kokybiska manga, bet ar nebuvo zimiai geriau pradzhioj nors puse nupiesht o po to jau kelt veja apie atsiradima super lietuviskos mangos? Manau bisky stupid pasielgei... ir deti po viena puslapi tiesiog nerimta...
Bet man patiko labai Tiesiog pasidaro liudna kai pagalvoju kiek dar reikes laukt
Atsipūsk, žmogau. Gyvenime yra kitų mangų.. ee.. dalykų (na man žinoma malonu, kad kažkam taip patiko ) O jei jau taip reik Lietuviškos mangos, tai pačiam niekas nedraudžia pieštuko pasiimt ir...
_____________________-----
Tai va. Iškepiau trečią psl. tai tuoj įmesiu net du (pafotošopint reik).
}:] aš jus dar išmokysiu, koks reliatyvus yra laiko tarpas "greit"... muahahahahahahahaha...Paskutinis pakeitimas nuo diabolique; 2006-04-09, 02:54."Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
Comment