ARC Awards, the end

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cyb3rpunk

suprantu ka tu nori pasakyti, siaip cia viskas nuo skonio priklauso, bet man kazkaip anime-komedija yra anime-komedija, kad ir gerai nupiestas, kad ir ten geri veikejai ir t.t. kazkaip tas komedijas as paziuriu ir tiek. o vat pvz sci-fi tai ziuriu su pasimegavimu. komediju as nelabai po kurio laiko atsimenu siuzeta, o vat sci-fi iki smulkmenu

Comment

• KazE
      Forumo vilkas
      • 2003 09 22
      • 139

reik pradet nemaisyt fanservice ir komediju

sakykim Genshiken ar FLCL yra komedijos ir tikrai neprastos. Taip ir School Rumble yra auksto lygio komedija, na parodija greiciau, bet tai nekeicia esmes.

Kitas reikalas bent jau is kalbos leidi suprast kad nesi mates... ^___^v
      http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
      "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away

Comment

• Raziel
        Mr. Reasonable

• 2004 06 10
        • 194

nus žiuri apdovanojimai ir man labiau patinka. nors neaiškiausia, imo, yra newcomer kategorija - Eureka kaip tik nelaikyčiau naujoku, nes jis jau ganėtinai ilgai eina, o žiuri pasirinkimas irgi gana keistas, tikrai tikėjaus, kad bus Mushishi ar bent jau Noein. Na dar char developmentas Zettai Shounen man labiau patiko
        Autorius cyb3rpunk
        na nesu dar didelis anime zinovas, bet kad geriausia anime isrinko komedija tai esu ziauriai nusivyles, tikrai buvo geresniu anime, beje ir kai kuriose kitose kategorijose biski nesamones kazkokios.
        palyginus su kitais žanrais, tai komedijoms 2005 metai buvo gana neprasti: nemažai panašaus lygio, labai neblogų animų buvo.
        Autorius x-brain
        ir siaip kascia per popsiniai kandidatai
        o tai ką pasiūlytum? praeiti metai nebuvo labai geri - dėl šito sutinka daugelis. imo tik komedijos turėjo didžiausią skaičių apylygių kandidatų, tiesą sakant dėl kandidatų atrinkimo turiu tik vieną priekaištą - best overall kategorijoje nebuvo Gankutsuou, o toliau visi bent kiek vertesni dėmesio animai savose kategorijose pateikti...
        "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
        Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• x-brain
          Nieko nera
          • 2002 11 19
          • 3

na KazE kalbesiu only IMO bet nemegink net lygint FLCL,genshiken su school rumble, man asmeniskai net ir(?) fmp fumofu, net ir(?) golden boy, net ir(?) GTO geresne komedija nei school rumble
          (jei jau ziurim i praeity). sakai 2005 metu animu geresniu nesurastum? apsizvalgyk po 2005 lista manau rastum kas pakeistu komedija/parodija na bet cia gal ne mano tiesiog protui suprast kaip i top1 kisamas komedija/parodija animas be jokio vientisumo , sukimasis tiesiog vienoje vietoje.
          bet velgi kalbant apie metus tai sutiksiu su tavim pilnai kad nelabai vertingi buvo metai (is to sekant galima manyti kad nebuvo ka i pretendentus kist, bet manau kad tikrai buvo dar ka idet...)

pasikartosiu,- kad cia tik issakiau savo nuomone neturedamas galvoj jokiu piktu keslu pradet ginca ar flama,- kad nekiltu kokiu nors keblumu ir nesusipratimu

Comment

• Rikisx

Respect, x-brain. Ash irgi nesuprantu kuom school rumble taip patinka
            Daugiau nei puse perzhiurejau ir uzhkniso.

Pavyzdzhiui, Ichigo Mashimaro man daug kartu labiau patiko.

Comment

• zoD
              taichou banzai!!!
              • 2005 10 02
              • 4

joa sutinku su x-brain tikrai komedija i top1 det... jau tikrai koks Air TV labiau nusipelnes

Comment

Working...