suprantu ka tu nori pasakyti, siaip cia viskas nuo skonio priklauso, bet man kazkaip anime-komedija yra anime-komedija, kad ir gerai nupiestas, kad ir ten geri veikejai ir t.t. kazkaip tas komedijas as paziuriu ir tiek. o vat pvz sci-fi tai ziuriu su pasimegavimu. komediju as nelabai po kurio laiko atsimenu siuzeta, o vat sci-fi iki smulkmenu
ARC Awards, the end
Collapse
X
-
reik pradet nemaisyt fanservice ir komediju
sakykim Genshiken ar FLCL yra komedijos ir tikrai neprastos. Taip ir School Rumble yra auksto lygio komedija, na parodija greiciau, bet tai nekeicia esmes.
Kitas reikalas bent jau is kalbos leidi suprast kad nesi mates... ^___^vhttp://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
-
nus žiuri apdovanojimai ir man labiau patinka. nors neaiškiausia, imo, yra newcomer kategorija - Eureka kaip tik nelaikyčiau naujoku, nes jis jau ganėtinai ilgai eina, o žiuri pasirinkimas irgi gana keistas, tikrai tikėjaus, kad bus Mushishi ar bent jau Noein. Na dar char developmentas Zettai Shounen man labiau patikoAutorius cyb3rpunkna nesu dar didelis anime zinovas, bet kad geriausia anime isrinko komedija tai esu ziauriai nusivyles, tikrai buvo geresniu anime, beje ir kai kuriose kitose kategorijose biski nesamones kazkokios.
Autorius x-brainir siaip kascia per popsiniai kandidatai"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
na KazE kalbesiu only IMO bet nemegink net lygint FLCL,genshiken su school rumble, man asmeniskai net ir(?) fmp fumofu, net ir(?) golden boy, net ir(?) GTO geresne komedija nei school rumble
(jei jau ziurim i praeity). sakai 2005 metu animu geresniu nesurastum? apsizvalgyk po 2005 lista manau rastum kas pakeistu komedija/parodija na bet cia gal ne mano tiesiog protui suprast kaip i top1 kisamas komedija/parodija animas be jokio vientisumo , sukimasis tiesiog vienoje vietoje.
bet velgi kalbant apie metus tai sutiksiu su tavim pilnai kad nelabai vertingi buvo metai (is to sekant galima manyti kad nebuvo ka i pretendentus kist, bet manau kad tikrai buvo dar ka idet...)
pasikartosiu,- kad cia tik issakiau savo nuomone neturedamas galvoj jokiu piktu keslu pradet ginca ar flama,- kad nekiltu kokiu nors keblumu ir nesusipratimuComment
Comment