BERSERK filmų serija

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    BERSERK filmų serija


    Nauja Berserk ekranizacija jau produkcijoje!

    » Pasirodo, kad gandai (Nauja Berserk adaptacija – gandai ar realybė?) sklaidę rūke apie metus – tiesa. Taip, taip, tie patys, kurie teigė, kad iš Studio 4°C darbuotojo nutekėjusi slapta informacija, kadrai - neva vaizdai iš bekuriamos naujos Berserk anime adaptacijos pagal mangą.

    » Žurnale ir internetinėje svetainėje „Young Animal“ paskelbusiame apie naujos Berserk anime adaptacijos kūrimą, pradėti talpinti video ištraukos ir taip pat reklaminis 35 mangos tomo anonsas. Šiuo metu jau yra atskleisti 5 intarpai ir laukiamas dar vienas. Kokia studija apsiėmė projekto ir kokie tomai bus ekranizuoti iki šiol neskelbiama, bet iš praėjusių gandų galima tikėtis, kad tai bus Studio 4°C (belieka to tikėtis).

    » Naujas Berserk persipynęs dizainas su kompiuterine ir įprastu piešimo stilium atrodo savitai. Gaila, kad šiek tiek prarandamas „oldschool“ piešimo stilius, kuris suteikdavo unikalią „Medevil“ atmosferą, bet galbūt ir naujasis stilius sugebės perteikt įspūdingą Berserk atmosferą ir tamsią bei mistinę siužeto eigą.



    Update (2011.01.06): Pirmasis BERSERK filmas jau 2011

    » Tame pačiame Newtype žurnale, kuriame buvo apublikuotas Berserk anime atgimimas, šeštadienį buvo pranešta, kad anime startuos su filmu 2011 metais. Pagal esamus Newtype ir ANN duomenis tai bus pirmasis projekto filmas, o koks bus viso projekto formatas, TV ar filmai, kol kas nežinia. Jei tektų rinktis net nežinau kokiu formatu labiau norėčiau. Žinoma filmai būtų kur kas vizualiai kokybiškesnis tiek piešimas, tiek kiti elementai, tačiau žinant kokiais tempais yra leidžiamas EVANGELION "remeikas", tuo pradedu abejoti. Projektas ekranizuos visą Kentarou Miura istoriją.


    Šaltiniai: ANN / Anime aprašymas


    Update (2011.11.13): Nauja ištrauka ir artėjančio BERSERK filmo (Video)















    Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2011-11-13, 09:10.
Working...