nowJapan 2010 Afterparty | 09.17 Prospekto klubo rūsys

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Semashke
    U can call me Sema

• 2009 01 16
    • 425

Tikriausiai pavėlavau, bet Beat Crusaders -Hit in the USA , yes , please XD
    Sorry, jei kas jau minėjo
    semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• holms
      AZ rėmėjas

• 2009 03 03
      • 157

aciu KOI!!! puikus afteris =) pardon jeigu per garsei buvo kartais is mano puses gitaros =)

laukiam nuotrauku!!!!!

p.s. gal kas turit densha otaku alternativia versija? buvo dar viena versija filmo su kitokeis aktoriais

Spoileris:
      Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-09-18, 09:35.

Comment

• Dark-Tarou
        I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
        • 486

Man afteris pasirodė nuobodesnis už praeitą...Kažkoks labai, sustingęs. Nelabai supratau, kokia ten muzika grojo, bet kažkaip visai netokia pagal kurią galima buvo gerai pasitaškyt (preitą kart grojo man visiškai neaiški muzika, bet ji buvo energingesnė). Na, čia jau skonio ir nusiteikimo reikalas (EDIT: na, visa problema buvo užtestoj programoj ir, kad nesulaukiau vakaro kulminacijos...)

Aš nesakau, kad buvo nuobodu, linksmai praleidau laiką su savanoriais ir kitais unreal žmonėmis, gaila, kad teko išvykti anksčiau, nes tikriai norėjosiu užsibūt ir ilgiau. Buvo labai faina sutikti senai nematytų žmonių, susipažint su naujais - ši ypatybė tikriausiai man labiausiai patinka afteriuose.

Beabėjo linksmiausia dalis buvo man prieš išvykstant - kai mūsų vyrukai dainavo britnės karaoke dainą xD Niekad nepamiršiu, jei kas turit įrašą prašau parašyti man į privatą xD (tikriausiai pačias kiečiausias afterio dalis praleidau, nes jos dažniausiai būna kulminacijoje).

Na, overall, vakarėlis tikrai vykęs.

P.S: nuotraukas sukelsiu truputį vėliau.
        Paskutinis pakeitimas nuo Dark-Tarou; 2010-09-18, 17:31.
        /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Visa diena Vilniuj buvo win.
          Aciu KOI uz puikiai surengta afterparty, padariau daug seniai noretu dalyku ir tiesiog megdavausi puikia ir draugiska atmosfera.

*pamaciau ir pasisveikinau su Airiu, kuri pirma karta pamaciau gyvai. Sorry kad is pradziu paklausiau 'Kas tu?' ;D - win
          *neatpazines Bardaka isrekiau jam "Kas cia per bardakas?!" ;D - win
          *pasedejau su holms'u ir turputi pagrojau gitara - win
          *pasibitinau su bithuthe ir pafilosofuojau su Wizard'u. idomu buvo pasikalbet su uzsiemanciais beveik tuo paciu dalyku zmonemis (: thnx. btw - bee sleeve - win x2
          *atradau absenta - win
          *atradau absento kaina. per daug prase uz netaisyklingai paruosta gerima. - fail
          *isgeriau su Olegu. 4 kartus. - win x4
          *pagaliau radau padoraus lygio Final Fantasy gerbeju. all girls :3 - win x2
          *Curse doesn't like Final Fantasy XII TT___TT - fail
          *yuujin is a girl ;O - win
          *pripwn'inau JinHwa rezervacijos poster'i su Excalibur portretu >:3 - win
          *praleidau 8-bit'u delikatesa Mario Pienas T__T - fail
          *dalyvavau Kamikaze bangoje - win
          *...kuria Cloud kazkodel nusprende sugadint pirma karta.. .____. - fail
          *...taigi teko daryt dar viena xD - win x2
          *D'espairsRay playlist'e - win with a cherry on top
          *japonu dainu trukumas karaoke konkurse - fail
          *japonas Freeza pizamoje ;D - win
          *sms chat su vienu telefonu (kas zino, supras ;3) - extra win with a combo finisher

Tai kol kas viskas ka atsimenu (: dar karta labai aciu uz rengini.
          Wishmaster, dar karta su gimtadieniu (; sorry kad neisejo pasilikti, nors labai norejau );
          Paskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2010-09-18, 14:21.

Comment

• Bardakas
            Žmogus Ne

• 2005 09 22
            • 1462

Keturis kart prašiau ir net nereikalavau, bet ko taips Nujabes neišgirdau. Momentais buvo nuostabu, kartais susiliedavai su publika, kartais gal ir tas perbrangintas, "šūdinas" alus būdavo skanus ir nekreipdavai dėmesio į barmenus kurie įsivaizduoja esą didžiausi gyvenimo filosofai. Kartais net ir ta baisinga muzika būdavo ne tokia baisi ir su malonumu galėdavai pastrypčiot šalia kitų jaunuolių. Bet po velnių, ar brandumas ar pusgirčio žmogaus balsai kompromituoja esamą situaciją ir vis pagalvoji "Ką aš čia veikiu?". Jaučiausi smagiai gal iki 3h ryto, vėliau kai bene visi draugai išėjo, liko tik pažįstami ir pan. situacija pasidarė neapsakomai liūdna ir aišku susimastydavai tipiškuose egzistenciniuose klausimuose, parymodavai prie baro su beveik tuščiu bokalu ir vis negalėdavai apsispręst ar dabar bėgt į kitą Vilniaus skylę, ar rizikuot surast smagumą kuris išblėso prieš geras porą valandų, ar važiuot namo išleidžiant taksui apgailėtinus (ir gailėdamas) paskutinius 10lt, ar tiesiog sėdėt šalia pusnuogio riyo ir kalbėt dalykus kuriuos kartais pamiršti ar netiki. Ir nepaisant to, kad tie pokalbiai buvo gan taikūs ir vietomis įdomūs, Sierai, aš net blaivas laikausi savo pozicijos ir atsakau, kad per kitus nelipčiau siekiant tikslo kuris jau man neberūpi taip kaip seniau, gyvenimas daug gražesnių ir įspūdingesnių dalykų siūlo nei animešnikai ir aš užsidirbsiu tai savo rankomis ;]

Kalbant apie renginį informatyviau. Vėlavau pusvalandį, bet eilė įtartinai nemaža buvo. Įėjus į vietą nustebau, kad visia graži erdvė atsivėrė ir aišku paliktas stalas taip pat džiugino (10 points for Egu pantsu slide shot). Alus žinoma buvo brangus, ir aišku turiu omeny brangus, nes tai buvo Utenos mėlynas su kaina kurios jis nevertas. Žinoma sidras kainavo tiek pat ir visas puslitris, bet dievaži, ans man atrodė taip pat skiestas kaip ir alus. Vienu momentu prie baro gal per mandrai ką pasakiau ar pan., bet barmenas manęs nekentė visą likusią naktį, kas žinoma gadino nuotaiką ir realiai aš ten šiokią nešventinę dieną tikrai neisiu. Linksmybės linksmybėmis, bet vat ir ponaitį holms'ą užmačiau kuris verbavo mano brolį nežmoniškom priemonėm ir neapdairiai grojo gitara kuri kartais, deja, iš tikrųjų erzino. Free-styling VIP zonoj buvo taip pat smagu, patiko bent kelių čiūvelių reakcija iš abiejų šonų kai žmogus žiūri į jūsų gerbiamą ir mintyse sau rėkia "WTF?", o kitas žiūri ir savo kolegai sako, kad pasišalinčiau. Iš mano pusės negražu, bet buvo linksma (ne tik man). Nepaisant tam tikrų trukdžių ir mikrofono spengimo ausyse lendam į pagrindinę salę, o ten vyko renginukai neapsiplunksnavusiam jaunimui ir tai buvo manau neblogai, aš seniai susitaikiau su ta mintim, kad ir kaip stengčiausi pozityviai į tai reaguoti, bet manęs daugiau/mažiau nebeveža tokio tipo linksmosios vaivorykštės ir tarkim dalis kai čiuvelis išsirengė nebebuvo tokia originali kaip tai galėjo atrodyt prieš 5 metus ir seniau (neteiskit tamstos komentatoriaus už tai, kad jis stengėsi laimėt ir deja nusivilko savo bliuskutę). Bet ką jau čia, čiuožiam toliau su renginiu, visi daugai pabėgo ir likau ieškot naujų draugų kas gal būt ir neblogai sekėsi, tačiau jautimasis ne vietoj išmušė iš vėžių ir beteko okupuot barą.

Renginys gal ir buvo neblogas, rodos nuotaika taip pat tam sudaryta tinkama, bet kokie tais veiksniai vis vien sukėlė idiotiškumo jausmą. Tiesiog lauksim kitų renginių, kitų afterių ir tikiuosi pamatyt kažką įdomesnio.
            Maybe on Earth, Maybe in the Future
            sigpic
            Kurokawa idėjinis lyderis
            Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Misterx
              Master of Kawaii^^
              • 2009 10 12
              • 21

Autorius Bardakas
              Keturis kart prašiau ir net nereikalavau, bet ko taips Nujabes neišgirdau.
              Dėl Nujabes labai atsiprašau. Pageidavimų buvo labai daug. Per muzikinę dalį buvo vos vienas momentas, kai šoko tik keleta žmonių. Bandžiau padaryti perėjimą į Nujabes per vieną iš DJ Krush kūrinių. Bet kaip tik tada atėjo Olegas ir atėjo žmonės, kuriems, žinoma, vėl užsinorėjo užvedančios dance muzikos. Tad sumanymas paleisti bent truputį daugiau ramios muzikos žlugo, nors ir pats to labai norėjau. So sorry for that, really.

Laukiu dar atsiliepimų dėl muzikos. Bent jau bandžiau padaryti viską, ką galėjau. Ir galų gale dancefloor'as buvo sėkmingai užpildytas. Bet tikiu, kad yra žmonių, kuriems tokia muzika visai galėjo nepatikti, bent jau dėl to, kad visiems. kaip besistengtum, niekad neįtiksi. O ir kritika - labai pravartus dalykas, nes iš jos galima pasimokyt.
              Paskutinis pakeitimas nuo Misterx; 2010-09-18, 15:14.

Comment

• Evil Mastermind
                Just Evil

• 2009 02 24
                • 154

Nu ką, reik pakomentuot, tai kaip visada kalbėsiu trumpai ir konkrečiai: buvo linksma, krūva draugų, pažįstamų (ir nepažįstamų), šokom, gėrėm, dainavom, mario pienas - FTW, didžiulės kainos ir mažas pasirinkimas bare - WTF, pats renginio pravedimas buvo visai nieko (eilinį sykį pastebėjau, kaip Sergėjus moka neišsimušt iš vėžių ir valdyt publiką net tada, kai kyla kokių nors trukdžių, už tai eilinį sykį sveikinu), muzikos buvo ir tikrai geros, ir pusė velnio (bet vien dėl renginio specifikos būtų buvę tikrai geriau daugiau (ar nors kiek, nes jos apskritai beveik nebuvo xD) japoniškos + kažkas, atsimenu, užsiprašė elektronikos dievų Juno Reactor, tai tikėjausi, tikėjausi, bet kažkaip nesulaukiau (bent jau nepamenu xD)). Aplinka buvo nebloga, tik, kaip kažkas sakė, užkniso, kad visi buvo daugiau mažiau atskirai dėl salių ir kambarių išdėstymo.

Anyhow, kaip čia nepasveikinus antrą kartą Wishmasterio su gimtadieniu? ...nežinau tiesiog. Todėl ir sveikinu - su gimtadieniu xDD

P.S. Sugebėjau pragert 40 litų... Čia gi suvalkiečio košmaras...
                P.P.S. Tą Densho Otaku tai būtinai atsisiųsiu - žiauriai prajuokino ištrauka
                Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Comment

• Squalleh
                  .MØNSOON.

• 2009 01 12
                  • 1892

Sugebėjau pragert 40 litų... Čia gi suvalkiečio košmaras...
                  sugebejau pragert 90lt atvykdamas is klaipedos. cia zemaicio ilga mirtis pragaro agonijoje ;D

Comment

• Misterx
                    Master of Kawaii^^
                    • 2009 10 12
                    • 21

Beje, visai pamiršau aprašyti savo įspūdžius. Šiaip man labai patiko. Buvo linksma, žmonės buvo draugiški. Konkursai - jėga! Senokai jau tokių originalių nebuvau matęs. Nors, žinoma, buvo ir keletas minusų. Mano manymu, pritrūko kondicionierių, nes bent jau pagrindinėje salėje greitai pasidarė ankšta. Maisto trūkumas - taip pat nepernelyg geras dalykas. Bet galų gale, netgi nežiūrint į tai, kad didelę dalį laiko teko praleist prie PC leidžiant kūrinius, ir pats visai neblogai pasilinksminau. Ir publika buvo labai miela, taip kad ir DJ'int buvo netgi maloniau, nei tikėjausi.

Galų gale belieka tik parašyt štai ką: Didelis AČIŪ visiems organizatoriams!

Spoileris:

Wishmaster, Happy Birthday once more! Nuoširdžiai linkiu tau ir toliau būt tokiu galingu publikos valdovu, kad visi ir toliau taip bėgtų tavęs klausytis vos tau priėjus prie mikrofono. Geriems renginių vedėjams toks gebėjimas yra kone būtinas.

P.S. Sugebėjau pragert 0 Lt neskaitant dviejų stiklinių limonado. Visgi būti DJ ir vairuoti mašiną yra visai pravartu iš finansinės pusės.

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

PPlz, o kur nuotraukos?

Comment

• WiZarDX_576
                        Last Frame Studio

• 2007 04 01
                        • 20

some foto's :

>> click here <<

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

nothing g00d in da h00d

Comment

• neko_pari
                            nyanko sensei

• 2009 04 22
                            • 130

Kaip zmogui, kuris antra karta gyvenime buvo klube (ne darbo ar mokymo reikalais (I know it's weird, but it's true)) buvo smagu vien ka duoda tai, kad dauguma zmoniu matyti, is ivairiu renginiu ir cosplay didelis pliusas, kad daug kas vyko anglu kalba ir man maziau teko vertejauti Pralinksmino konkurseliai ir karaoke. Holms tikrai gerai trauke daina gerai, kad buvo galima kiek atitrukti nuo muzikos, pagal kuria soko vos keletas zmoniu, as pagal tokia nesugebu

Spoileris:
                            ziauriai papiktino, tai kad alkoholi pilste neturintiems 18 ir rukymas patalpose Nieko negaliu padaryti siem dviem esu netolerankista, kadangi man alergija nuo dumu...

Cosplay.com

Comment

• Squalleh
                              .MØNSOON.

• 2009 01 12
                              • 1892

Airi, beje, kada tu isejai?

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Autorius Squall
                                Airi, beje, kada tu isejai?
                                ~2.25 val.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-09-19, 04:36.

Comment

Working...