Ei, gal kas turit bilieta nereikalinga? arba uzsireginot ir nebusit?
nowJapan 2010 Afterparty | 09.17 Prospekto klubo rūsys
Collapse
X
-
jeigu galima būtų, tai prašyčiau coldrain į list'ą. Čia būtų apie tūzino žmonių pageidavimas, kad neatrodytų sausai kaip vieno žmogaus prašymas. Na dar kokie taškantys OST'ai, keliantys nostalgiją ir stimulą bėgt į aikštelę judint klubus. Tai GANTZ OP, Detroit Metal City OP, Hajime no Ippo: New Challanger OP ir... Aj ir taip apsipatenkinęs busiu jei bent vieną teks išgirst iš jųKartoškė👍 4Comment
-
Pamatėme šiandien kokie žmonės rinksis Ne viskas taip jau ir baisu...
Gera naujiena paskutinės minutės mėgėjams: penktadieniui liko kelios vietos. Jei tikrai ketinate eiti, rezervuokite jas paštu info@nowjapan.lt
Rezervaciją patvirtinsime arba nepatvirtinsime.
Bilieto kaina 15 Lt.
P. S. Atkasėm tai, ko klausė jūsų tėvai kai buvot pradėti: 90-ųjų J-hip-hop stuff.. Ruoškitės kelionei laiku.
"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
Ar tik ne nacionalinis bruožas svetimus pinigus skaičiuoti, Holms? Manyčiau tikslinga būtų sakyti, kad Tave tai liestų tik vienu atveju - jei būtum japonas atvykęs pagal mainų programą, tačiau iš tokių klausimų panašiau,kad Tamsta tik intelekto nesužalota asmenybė. O jei turi japonų draugų, jau tegul jie patys asmeniškai kreipiasi su tokiais klausimais į organizatorius privačiai, o tai pas mus išlįs milijonai nusipelniusių, kurie nors ir ne japonai, bet įžvelgs tame diskriminaciją . Ar gal pasišovei nupirkti jiems bilietus?
Nieko asmeniško,bet tokie klausimai ir jų klausėjai jau vėžį varo.Comment
-
Ar tik ne nacionalinis bruožas svetimus pinigus skaičiuoti, Holms? Manyčiau tikslinga būtų sakyti, kad Tave tai liestų tik vienu atveju - jei būtum japonas atvykęs pagal mainų programą, tačiau iš tokių klausimų panašiau,kad Tamsta tik intelekto nesužalota asmenybė. O jei turi japonų draugų, jau tegul jie patys asmeniškai kreipiasi su tokiais klausimais į organizatorius privačiai, o tai pas mus išlįs milijonai nusipelniusių, kurie nors ir ne japonai, bet įžvelgs tame diskriminaciją . Ar gal pasišovei nupirkti jiems bilietus?
Nieko asmeniško,bet tokie klausimai ir jų klausėjai jau vėžį varo.
Venas iš šizofrenijos požymiu yra - kliedesiai - psichiatrijoje priskiriami mąstymo (turinio) sutrikimams. Kliedesiai - tai neatitinkančios tikrovės, liguistos mintys, samprotavimai, kurie užvaldo pacientą, stipriai įtakoja jo gyvenimą. Šie samprotavimai, sprendimai neatitinka tikrovės, tačiau pacientas labai jais tiki, nepaisydamas faktų, įrodančių šių minčių klaidingumą.
nuraminsiu - tavo visi spejimai totalei wrong, tai visiskai niekaip su manim nesusieta, man butu net dzin jeigu mokeciau dviguba kaina. tu bent buvai atejas bilietu pirkt kad dristi cia pasireikst =)? kas per kaimiskas bruozas shudais svaidytis, kaip ten tai vadinas,..gandus leidi, apsneket megejas..? btw maniau pats airiz nemegsta troliu ir flooderiu o jisai dar dekoja ;D
ponas admine-rasytojas-suberiau-remejau Aramis ishaskinkit priezasti o poto pulkit kaltint =) nes as irgi galiu prigalvot nebutu daliku apie Jus ir apvadint visaip kaip be priezasties =) marozais but visi mokam.
klausimas tada RYO dar karta: jeigu atveda zmones Japonus jiems [japonams] irgi moket reik?? (nes mano pazystamas irgi norejo is barako pakviest japonus)Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-09-16, 22:12.👍 1Comment
-
holmsai, Jei esi toks KOI draugas, tai turetai zinoti kad del ju buvo perkelta afterio data. Kaip manai, ar jiems reikes moketi?
Aramis padare kvailai rasydamas viska ishskyrus paskutines eilutes.
Uz ka ir kodel as dekoju neturi taves liest.
Del demesio trukumo dar neaisku kas jos labiau forume siekia, man pradeda atsibosti tavo isterine ishpusta natura, atsibosta dirbtinas konflikto siekimas ir saves gerbinimas. Nuolatynis "graziu" zodeliu naudojimas, netaisyklingas rasymas, tavo asmeniniu problemu aiskinimasis lyg visi tau kazka skolingi ir visa Lietuva skaitydama AZ foruma tave palaiko.
Linksniuoti mano nika ivairiais budais gerai sugebi, o kai susiduri apsimeti kad nezinai kas as toks.
Skaityk tai kai ispejima, dar vienas konfliktas ir man dzin kad tu "senbuvis+100500 anime watcheris", gitaros karalius, ofigenas programeris, geras bicas, AZ remejas ir siaip fainulka, kuria visi skriaudzia nepelnytai. Forumas be taves nenumirs. O ir tu gi turi kruva draugu ane? Tai manau neprapulsi.
Dar vienas "Shokis su vilkais" ir ba ba - suvalgysim.
Apsiramink.👍 5Comment
-
airiz sutarta, tik dw tada padek tvarkyt trolius kurie kabinejasi prie zodziu, ir varo be priezasties.
parodyk man nors viena mano quote'a [neiskaitant ta vieninteli posta apie nJ] kur as negerbciau pasnekova ir apvaryciau ji, kitaip sakant provokuociau =) (p.s. taip as tave mates tik per anime days, taip greitai pabegai kad net neisimeniau tavo veido, ir jopsht naciort as neapsimetu!)
^
paliekam shita flooda uzbortu ateiciai k? as ant nieko nevarau, jus ant nieko nevarot, nieks niekam nieko nevaro, visi kalbam i topika, argumentuotai, nepuolam, ir ne chatinam tinka? jeigu netinka pasakyk kas tau tiktu. parasyk pm, su quote kas tau netinka ateiti is mano postu, arba tiesiog trink juos jeigu tingi. lyg man cia reikia situ nesamoniu kaip ir tau.
----------
griztant prie topiko:
mane vistiek domina klausimas
ar japonams iejimas mokamas?
JEIGU TAIP, kodel as turejau moket uz japone?
nematau provokacijos noriu tiesos. jeigu japonams bus FREE, tada reikalausiu is ryo savo 10lt grazint, o jeigu ne free, tada ne free.Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-09-17, 02:40.Comment
-
Et, vietoj to, kad ginčytumėtės, geriau dar kokių pasiūlymų dėl muzikos prirašytumėt. Playlist'ą rengiu aš. Į turimus pageidavimus jau yra kiek įmanoma atsižvelgta (korėjiečių muzikos mėgėjams nebloga naujiena - TAIP, k-pop šįkart bus!). Tad, jei turite dar kokių idėjų, rašykit. Iki 16 val., ko gero.Comment
-
Et, vietoj to, kad ginčytumėtės, geriau dar kokių pasiūlymų dėl muzikos prirašytumėt. Playlist'ą rengiu aš. Į turimus pageidavimus jau yra kiek įmanoma atsižvelgta (korėjiečių muzikos mėgėjams nebloga naujiena - TAIP, k-pop šįkart bus!). Tad, jei turite dar kokių idėjų, rašykit. Iki 16 val., ko gero.
Punk rock / alternative (visokie beat crusaders)
Heavy metal (ne visual-kei o ka nors sunkesnio, ankstesnio metalo)
Hip-Hop (rapcore irgi tinka)
reggae and ska (labai yra daug afigienu j-ska bandu)
Game/Theme music ( touhou, vocaloid and stuff like that) [ ost'ai is situ dveju daliku tiesiog A-MUST!! (prasau labai) ;]
dar seip jeigu idomu egzstuoja toks dalikas: http://en.wikipedia.org/wiki/Shibuya-kei
cia galima rasti sarasa artistu: http://rateyourmusic.com/genre/shibuya-kei
manau sitas genre yra tinkamiausias vapshe tokiem tusam =) kadangi visas tokyo tusina shibuya tai ir muzika ten atitinkama, atkeliavusiem japonams bus tikrai malonu isgirst kazka is to pagal ka jie tusinosi ir anksciau.Comment
-
(facepalm) - norėčiau tokio smailo...
riyo dabar užimtas, tai atsakysiu aš.
kodel as turejau moket uz japone
ir ar japonams iejimas mokamas?👍 8Comment
Comment