Pabaik manga turnyras - linksmybės prasideda čia

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Pabaik manga turnyras - linksmybės prasideda čia


    Pabaik manga turnyras


    <...>Parugėm gelsvom basa
    vasara prabėgs,
    mėnesienoje rasa ašara žibės.

    Bus ruduo,
    Atjos šiaurys,
    Belsis į duris <...>

    Taip giedojo Lietuvos lakštingala, pati Salomėja Nėris. Dėl vieno ji tikrai buvo teisi, basakojė vasarėlė jau baigiasi, ateis laikas ir vėl pasinersime į kasdienybę, neatnešančią nieko naujo, eisime į mokyklas, studijas, galų gale į darbus, tačiau nosies nukabinti dėl to neverta. Juk AnimeZona pamažu tapusi daugybės puikių žmonių antraisiais namais, negali leisti savo šeimos nariams nukabinti nosį, juk taip?

    Mes nesiūlysime Jums eiti ieškoti ir rodyti mums gražiausią rudens lapą. Taip pat nesiūlysime gatvėse medžioti pantsu shoots (nors jei vis dėl to rudenėjančiame fone kažką panašaus turite, visada pageidausiu tai pamatyti). Mes paprasčiausiai leisime Jums pajusti ką reiškia būti manga istorijos kūrėju. Jūs pajusite ką reiškia sveika konkurencija, spaudžiantys "deadline'ai" ir šiek tiek darbo kompiuteriu. Prireiks pasukti galvas ir parašyti sukurti savo siužetą jau nupieštos ir išvalytos mangos veikėjams, o tai reikš naują istoriją. (Pasitreniruoti ir išvysti kaip viskas vyksta galėsite čia, o pirmųjų konkursų darbai čia) Susidomėjote?

    Jei Jūsų pačios linksmybės dar nepaviliojo, leisime Jums pajusti ir kitą mangako darbo prieskonį - ogi atlyginimą. Šį kartą prizai atiteks net dviems asmenims, todėl įtemkite ausytes, išplėskite akytes (fanfarų muzika) - skaitytojų numylėtinio, kuris žengs iš turnyro pakėlęs kruviną kalaviją rašaluotą kompiuterio pelę lauks ne tik neblėstanti šlovė, bet ir Youtsuba&! pirmasis tomas, atsiųstas tiesiai iš už jūrų marių. Antrasis prizas, kuris bus teikiamas vienam dalyviui išrinktam žiaurios ir baisiai korumpuotos komisijos bus šiek tiek kuklesnis, tačiau irgi susijęs su manga. Kol kas palikime tai mažyte paslaptimi. Be to, dar vyksta (tiksliau labiau jos vienpusės) derybos su KOI, siekiant nugalėtojams suveikti pirmiesiems bilietus į Now Japan'11, tačiau matyt dėl mano prastų derybininko įgūdžių daug vilčių į tai nedėčiau.


    Susidomėjote? Tvarka ir taisyklės.



    • Norintys dalyvauti privalo kreiptis į mane AŽ ir vengti bet kokio viešumo, susijusio su dalyvavimu konkurse. Juk nenorime, kad vėl visi balsuotų už brolius, seseris ir draugus? Nesilaiką diskretiškumo, bus tiesiog išmesti iš žaidimo.
    • Registracija vyks iki rugsėjo penkioliktosios, kad net ir patys lėčiausi spėtų užsiregistruoti;
    • Pasibaigus registravimuisi, bus vykdomas atrankinis turas, kurio metu visi dalyviai pateiks savo mangas kartu, skaitytojų teismui. (susirinkus daugiau nei 16 dalyvių). Šešiolika laimingųjų toliau eis pakelta galva tiesiai į dvikovas, kurios taip pat bus anonimiškos;
    • Platesnės taisyklės darbams, reikalavimai jiems ir visa kita susijusi su tuo informacija bus pakelbta po to, kai bus aiškus dalyvių skaičius. Nesusirinkus reikiamam dalyvių skaičiui, kad ir kaip bebūtų gaila, konkursas neįvyks.
    • Iki turų pradžios ir paties turnyro paskelbimo taisyklės dar gali keistis, tačiau pačiame konkurse "žirgų" tikrai nekeisime.




    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-08-26, 09:46.
Working...