Naujas Iron Man anime traileris
Collapse
X
-
Na movie man patiko...idomu kaip klostisis ivikiai. Dabar turesim 12 episodu istorija.Comment
-
tikiuosi kad istorija atpirks cg baisuma
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
Iron man anime jau girdėjau apie ji gal prieš pusmeti jei nedaugiau, žiuriu kad iki šiol traukia guma nors tik 12 episodu.Idomu bus pažiurėt ką madhouse sukurė... Hmm tik keistai tas antras traileris atrodo kaip lygtais ir skiriasi piešimo stilius ar man tik taip pasirodė.Comment
-
Man visai patiko. Idomu, kaip ten reikalai su istorija bus.
cia tik man, ar tas vyras baltais plaukais atrode, kai Gintokis is Gintamos?Skeptiko rezimasComment
-
ne nu man toki dalykai tai ne prie širdies. Magic povers, stylish look and freaky hairstyles- that's anime. Superheroes, masks and...(what else lame plot?) that's american animation stuff. Can't they stay where they belong? Na pats Iron man filmas(ai) tai man patiko (Robert Downey Jr. nice one). Bet ta amerikietiška kultūra, ne nu man Betmeno anime užteko, it was not anime, it was something else...Comment
-
nu dar tokios baikos nemaciau ^^ po PowerPuff Girls cia pirma kreizova ideja tokia ^^ bet atrodo tai... visai niekoComment
-
Wow, paliko įspūdį.Visad maniau "Iron Man gali būti įdomu??! Jezz... Kažko netaip užvartojau " (na galbūt ne žodis į žodį) bet kaip matau iš trailerio - nice. Dabar belieka užmest abi akis ir stebėt reakcijas...!!!???!!!Comment
Comment