"Shueisha" skelbia karą piratams, arba ką darysime be Bleach, One Piece ir Naruto?

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Chaoslity
    Profesionali panikuotoja
    • 2009 03 03
    • 24

    #31
    Kaip aš keikiaus, kai OneManga uždarė! O šeip aš paprastai keiksmų vengiu, tai darom išvadas.

    Nu ką, tai veiksmų variantai:
    1. Susiburt užaugusiems otaku ir atidaryt parduotuvėlę.
    2. Kraustytis į JAV(nes Japonijoj per daug darbo dienų)
    3. Susirinkt medines galūnes su kalbančiom papūgom ir keliaut į karą prieš teises garbinančius fanatikus.
    4. Kurt manga/anime/otaku stuff'a patiems.

    Aš, pavyzdžiui, buvau beužsisakinėjanti Fate/Stay Night atributikos iš svetur, bet dabar tikrai susilaikysiu. Tegul jaučia pelno mažėjimą!
    Ir išvis, jie čia klientų lojalumą tikrina, ar ką? Seni gobšūs pikčiai! Visą gėrį, visą otakiškojo gyvenimo šviesą ir prasmę atiminėja iš mūsų, ir tikisi tai dayti be pasipriešinimo ir pasekmių?!
    Na, bent Lietuvoj, greičiausiai panašiai ir bus. Che, hikkikomorių ar kaip jie ten už mus daugiau yra! (Ei, o gal čia naujas jų naikinimo būdas? ) Per TV sakė, kad Lietuva 3 pagal skurdumą ES šalis...
    Na, kaip ten bebūtų, aš prieš šios bendruomenės(otakų) Lietuvoje, ir, apskritai, pasaulyje naikinimą ir apleidimą!
    Keliauju terorizuot valdžią, kad pinigus leistų Japonijos kultūros plėtrai, o ne kvepiančiam tuoletiniam popieriui!

    Comment

    • Pumyte
      Naujokas
      • 2009 11 15
      • 8

      #32
      jeigu mangas tokiomis kosmiškomis kainomis pardavinėtu tai spėju tik pavartičiau, sužinočiau kas bus toliau ir vėl padėčiau į parduotuvės lentyną :/
      http://www.pumyte.deviantart.com/

      Comment

      • Shaka
        Dancing Samurai

        • 2010 03 05
        • 295

        #33
        pirkciau, tikrai pirkciau, atvirai sakau. o tiems, kas skalambija, jog tai ekonomiskai nenaudinga, reiktu pirma paziuret, nuo ko pradejo musu leidejai... be Naruto ir Helsingo bei Vampire Hunter D apskritai nemaciau Lietuvoj ne vienos... pardon, mangos, kuria bent galima butu tokia pavadint. va jum ir rezultatas. tokiem dalykam ispopuliaret zinoma reikia laiko, taciau tikrai manau, jog atsiras kruvos fanu, pakankamai prisiekusiu namie turet kazka originalaus, o ne vien tik is intiko nusiurbta kopija. kodel zmones siunciasi? o gi todel, kad musu uzkampy nieko sito gero net su ziburiu nerasi. apskritai norint pazabot piratavima, reiktu visa intika blokuot velniop, kitaip niekaip. arba det mokescius.

        piratavo, piratauja ir pirataus...
        ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

        Comment

        • Xamethx
          Naujokas
          • 2009 06 07
          • 4

          #34
          Įdomi situacija gaunas. Ekonomiškai ne itin apsimoka mūsų šalyje leisti japonišką produkciją, ko pasėkoje ir pasirinkimas tos produkcijos yra kraupiai skurdus. Bet piratavimas taip pat yra neapsakomai didelis blogis, kadangi tie kurie ta produkcija platina, patiria nerealiai didelius nuostolius. Taigi, išeina, kad Lietuvoje nei legaliai nei legaliai mus dominančios japoniškos produkcijos isigyti negalima. Neverti mes šito gėrio xD

          Comment

          • Shaka
            Dancing Samurai

            • 2010 03 05
            • 295

            #35
            teks siaubt eBay, ka padarysi... ^^U
            ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

            Comment

            • heawenangel
              Rimtas forumo narys

              • 2012 04 16
              • 169

              #36
              Aš tai žiauriai norėčiau kokį ONE PIECE manga nusipirkti, bet aš nepritariu, tai, mano nuomone, neteisingai politikai, kad mes negalim siųstis anime nelegaliai, nes vienas dalykas - manga ir anime yra meno kūriniai, kuriuos noriu pamatyti, bet čia legaliai nepamatytumėm, nes be lnk (iron man, dragon ball ar x-men) anime niekas netransliuoja ir netransliuos, o tai tikrai yra neteisinga mūsų atžvilgiu, o jei ir transliuotų, tai nusipirktų vertimą iš 4kids ar panašiai, kur sugadina visą anime(dragon ball z vertimą iš prancūžų berods pirko). o aš bent jau kaip foninį balsą norėčiau girdėti japonišką - t.y. originalų, tokius - kokiais juos įsivaizduoja patys japonai, beje, jų balso aktoriai yra x kartų geresni už mūsų įgarsintojus. Aš kita vertus sutikčiau pirkti anime DVD ar blu-ray (nors nelabai pinigų turiu, bet susitaupyčiau kaip nors ir mėgstamiausius tikrai nusipirkčiau), su sąlyga, kad jie būtų subtitruoti lietuviškai, o kalba originali - japonų palikta, taip būtų nesugadinti - anime - kaip meno darbai "profesionaliu" vertimu(tikrai pirkčiau pavyzdžiui FATE ZERO, BAKUMAN, blu-ray, nes aš tiems autoriams, direktoriams, japonų įgarsintojams esu skolingas už nuostabiai praleistą laiką, ir atvirai, norėčiau dar kartą pažiūrėti juos per savo grotuvą, ir jie taip pat puikuotųsi mano kambary pačioj matomiausioj vietoj. Taip pat pagalvočiau ir apie daug kitų anime įsigijimu, bet jiems nebeužtektų pinigų, tai jiems jau tektų konkuruoti).
              Beje, aš visai nesistebiu, kad naruto manga buvo toks nesėkmingas leidinys,nes per lnk jau bet kokiu atveju prarodė anime du sezonus, taigi skaityti manga nėra taip įdomu, turint galvoje, kad lietuviai nemėgsta skaityt komiksų. manau reikėtų išleisti lietuvoje kažką panašaus kaip "jump LT" ar pan. kur leistų po kelis manga kiekvienam leidime, o jeigu atsirastų griežta interneto kontrolė, galbūt su laiku ir atsipirktų tokie žurnalai (nors turint galvoje, kad mūsų mažiau nei 3 milijonai...)

              JUMP LT galėtų spausdinti nebūtinai naujausias mangas, o atrinktas geriausias, o jei išpopuliarėtų, tai pradėti spausdinti populiaresnių manga "volume" didesniais tiražais, bet pas mus apie tai nieks nekalba, visi galvoja kad tai būtinai vaikiškas užsiėmimas, o anime mėgėjai laikomi užsidarusiais iškrypėliais, arba vaikais, arba vaikiško proto žmonėmis...

              Comment

              • valtiel
                Narys


                • 2012 04 12
                • 82

                #37
                Nežinau kaip kiti, bet asmeniškai man tikrai negaila sumokėti už manga ir skaityti ją popieriniame variante. Nes man taip paprasčiau, taip aš negadinu akių, ir man patinka tas faktas, kad aš TURIU originalą, kurį galiu laikyti savo lentynoje. Šiuo metu turiu tik labai mažai mangų: po vieną Dragon Ball, Naruto, Hellsing ir Vampire Hunter D leidimą. Internetu mangų nesisinčiu iš principo. Bent jau kol kas.
                Paskutinis pakeitimas nuo valtiel; 2012-04-16, 18:16.

                Comment

                Working...