Du James‘o Cameron‘o projektai susiję su anime ir Japonija

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Spirit of Nightmare
    !,,!_ (-_-) _!,,!

    • 2008 10 17
    • 209

    Du James‘o Cameron‘o projektai susiję su anime ir Japonija

    » Garsus, iš Kanados kilęs „Holivudo“ režisierius James‘as Cameron‘as sukūręs du pelningiausius filmus kino istorijoje „Avatar“ ir „Titanic“, taip pat tokius filmus, kaip „Aliens“, „Terminator“, „Terminator 2: Judgement Day“ bei daugybę kitų žvalgosi į Japoniją. Praėjusių metų pabaigoje kino teatruose pasirodęs „Avatar“ jau pagerino daugiausiai uždirbusio filmo rekordą ir jis vis dar ne ką mažiau sėkmingai rodomas kino teatruose, tad nenuostabu, kad šis režisierius turi puikias galimybes tęsti savo „blockbusterių“ kolekciją.

    » Pirmasis filmas, kurį norėjau paminėti yra gana garsios, postapokaliptinės mangos „Battle Angel Alita“ live-action filmas, kuris vadinsis tiesiog „Battle Angel“. Filme bus gausu kompiuterinės grafikos (CG), kas yra visiškai nenuostabu žinant „Avatar“ rezultatus. Netgi pagrindinė herojė Alita bus CG grafikos kūrinys. Iš pradžių filmo scenarijų rašė Laeta Kalogridis (filmų „Pathfinder“, „Nochnoy Dozor“, „Shutter Island“ scenaristė), tačiau Cameron‘as jį šiek tiek paredaguos pagal save. Filmas apims pirmus tris mangos tomus. „Battle Angel“ pasirodys jau 2011-aisiais metais.

    » Antrasis darbas nebus kaip nors susijęs su manga / anime. Tai bus filmas apie atominius sprogimus - „The Last Train from Hiroshima: The Survivors Look Back“. Gruodžio 22 antrąją dieną James‘as Cameron‘as ir daktaras bei rašytojas Charles Pellegrino susitiko su paskutiniu gyvu žmogumi išgyvenusiu abudu atominius sprogimus ant Nagasakio ir ant Hirosimos - Tsutomu Yamaguchi (deja, sausio viduryje Tsutomu mirė nuo skrandžio vėžio).

    » Šie žmonės susitarė, kad reikėtų sukurti filmą, kurį režisuos būtent Cameron‘as, o scenarijus bus sukurtas pagal Charles Pellergrini romaną, apie branduolinius ginklus. Gaila, bet filmo sulauksime tik 2013-ais.

    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-01, 17:57.




    Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

    [2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Working...