Straipsnis: IIchan Eroge Project / Эроге ычана

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Straipsnis: IIchan Eroge Project / Эроге ычана

    » All Hail 410! IIchan Eroge Proje – vizuali novelė, pasakojanti apie pionierių stovyklą alternatyvioje Sovietinėje Rusijos ateityje. Autoriai kol kas laiko save anonimais, pavadinę projektą – Erogame Project. Turbūt įkvėpti japoniškų vizualių novelių ir anime jie ryžosi sukurti kažką savito.

    » Istorija prasideda ganėtinai įdomiai: Jaunas atsiskyrėlis vieną šaltą vakarą nusprendžia pasivaikščiot . Nieko neįtardamas įsėdo į šalimais sustojusi autobusą #410, o atsibusta tik paryčiais visiškai nepažįstamoje vietoje ir nieko neatsimenantis kaip čia pateko. Paslaptingai netgi metų laikai pasikeitė vietom. Nuo to istorija ir prasideda, kai jaunas paklydėlis sužino, kur jis atsidūrė ir bando išsiaiškinti kas gi čia dedasi.

    » Išbandyta demo versija gan maloniai nustebino savo kokybe, šauniais bei įdomiais dialogais, vyraujančiu garso takeliu ir vietoje parinkti anime juokeliai ir parodija, kuri nuteikė labai maloniai, kaip pvz ketvirtoje nuotraukoje vyraujantys kai kurie elementai ir personažo citata: "Симон, этим буром ты еще пробуришь дорогу на небеса!" -> (LOL). Vėliau galima pastebėti kažkiek užuominų ir į erotiką. Neveltui "Eroge" iš japonų kalbos reiškia - erotiniai žaidimai, tad belieka tikėtis, kad likusi istorijos eiga nesirems vien tik ecchi elementais bei išliks toji paslaptinga atmosfera, bei siužetas. Kada bus išleista pilna versija kol kas nežinoma. Demo versiją, kuri pasirodė šių metų sausio 1d., galima atsisiųsti iš čia.


    Vaizdai iš vizualios novelės:



    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-04-10, 19:19.
Working...