Manau 100 kartu labiau apsimoketu patiems sukurti ir isleisti nei jau sukurtas .
Manga vertimo grupė
Collapse
X
-
Autorius ThanatosManau 100 kartu labiau apsimoketu patiems sukurti ir isleisti nei jau sukurtas .Comment
-
as galeciau padet tik vienoj srity: pakoreguot jau isversta teksta. ta orasme man lt gerai mokykloj sekas, tai manau.... na zodziu, manau supratot...
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
namanau kad didziosios leidyklos kaip "A.L." uzsiimtu leisti manga's nes ta reiketu daryti nedideliais kiekiais todel kad lietuvoj nera tiek otaku kurie ispirktu visus dideliais tirazais leistus mang'u tomus po tokius pat pinigus...bet cia tik realistiska nuomone juk yra ir kitu leidyklu...seip as tikrai visom keturiom(o gal penkiom?^^)UZ..Comment
-
miau miau
turiu pazinciu leidykloj 'Alma litera'. mano ziniomis, jie sudominti leisti manga. tiktiek, kad mazai zino ir beveik visai nesidomi tuom. rasykit i privat, duosiu kontaktus
.
.
.
mmmm del licenzijos skundesi. sake, jog brangi.
jei kas galetu nupiesht graziai.. (o tikiu, jog tokiu atsirastu), butu labai super ishleisti lietuvishka. tiek, kad pieshti dar neviskas. siuzetas... ("patyresniu" zmoniu darbas) jeigu susikooperuoti.. arba net iliustruoti koki apsakyma, novele koki kitoki zanra. naa ideju daug galvoj knibzdaPaskutinis pakeitimas nuo Daan; 2006-02-06, 00:01.Comment
-
Unreal flood...Niekam neidomu ar sita ideja gera ar ne...visi forumo nariai zino , kad tai butu gerai...
Joa licenzijos ipirkt, praktiskai neimanoma...Bet savo leist tikrai galetume...Reiktu susirast remejus...Flintas pavarytu tikrai gerai...IMO ji skaito puse lietuvos vaiku...
Reklama - prikistume reklamos...savikainai mazinti...susirastume leideja...
Is pradziu reiktu kurti kazka...
Kinda DB ar Naruto uzpildytu gerai rinka...Tokiuu budu isitvirtine rinkoje, galetume leisti rimtesnius leidinius...
Krc...Tai ne Lietuvai..Comment
-
o pavyzdziui yra blogai, jei as verciu is anglu kalbos ta manga, is karto irasydama teksta i pica? nius pvz tam "tikrintojui" nusiusciau vertima su picais (nes visai nesinori perrasinet visko ) ir jis patikrintu?? p.s. verciu hellsing manga... bet dabar biskutuka uzstrigus, laiko nerandu ^^
btw... ar as cia ne i tema?Comment
-
Wow, jėzau, aš visad galvojau, kad mangą Lietuvoj greičiausiu atveju leis "Neolitas" (Flinto, Bumo ir visų kitų "crazy" žurnalų leidėjai). Nežinau, ar A.L. leistų žurnalus, tuo labiau mangą. Bet niekad negali žinot. Hm... Na, pažiūrėsim. Mano bendrakursė irgi ten bando įsitrint. Galbūt dviese sugebėtumėm įtikint redaktores... Bet nieko prižadėt negaliu
Taip pat manau visai realu, jei kažkieno iš lietuvių būtų sukurta originali "lietuviška" manga, ir ją patalpinti kokiame "neolito" žurnale. tuo galiu pasidomėti (turiu reikiamas koordinates ). Tik manau, kad spausdinti į žurnalą, reikėtų atitinkamos mangos kokybės (na, bet jūs patys visa tai žinote - skaitote, domitės, siunčiatės). jei ką turite originalaus ir gražaus, sakykite, gal pavyks prastumti jūsų projektą į lietuviškos spaudos rinką .Comment
-
Comment
Comment