"Skip Beat! 2" nuo spalio 5'os 2010

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • tsuki_hana

O dieve kaip nerealu!! Nors nieko naujo ir nebus, nes skaitau manga bet visvien - Skip Beat niekada nebus gana!!

p.s. unreal amv!!!XD
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-24, 16:21.

Comment

• Dreduke
      Naujokas
      • 2009 12 27
      • 21

mmmm! kaip laukiu bus smagu vel ziureti sita amv

Comment

• Mikan
        Light Yagami is a psycho
        • 2009 11 26
        • 44

Omg kokia as laiminga is pirmo suzinau kad gakuen alice antras sez kitais metais ,po to code geass 3 ,O db dar ir skip beat 2

Comment

• Almute
          Got Yaoi?
          • 2010 01 02
          • 4

Kazkaip nesitikejau kad bus antras sezonas nors jo tikrai labai norejau. Buvo labai daug diskusiju kad jo nebus todel buvau praradus vilti :x Ir taip kaip pamaciau kad bus antras sezonas ,buvo mzdg "OMG RIMTAI" ? Jegele , laukiu laukiu laukiuuu...
          Paskutinis pakeitimas nuo Almute; 2010-01-03, 01:27. Priežastis: Nesigavo biski smile uzdeti :D mano pirmas postas sitam site "im new" hihi ;p
          One saved life, Takes away another.

Comment

• Mikua
            Naujokas
            • 2009 11 02
            • 3

Ehhhh, laukiu nesulaukiu. ^O^

Comment

• monokoro
              Naujokas
              • 2010 01 11
              • 2

Nenoriu griauti vilčių, bet norėčiau atkreipti dėmesį, jog pačiam TV-Tokyo jokių naujienų nebuvo jau metus oficialiam Skip Beat puslapy, tai iš kur tokios žinios? Mangos vertėjai Franky House šį dalyką aptarė, deja buvo nuspręsta, kad ši informacija klaidinga. Jei visgi tikrai informacija tikra, prašom pateikti įrodymų, nes daugiau nei pusę metų laukti nieko yra gan tragiška

Comment

• slicKrox
                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                • 2161

Autorius monokoro
                Nenoriu griauti vilčių, bet norėčiau atkreipti dėmesį, jog pačiam TV-Tokyo jokių naujienų nebuvo jau metus oficialiam Skip Beat puslapy, tai iš kur tokios žinios? Mangos vertėjai Franky House šį dalyką aptarė, deja buvo nuspręsta, kad ši informacija klaidinga. Jei visgi tikrai informacija tikra, prašom pateikti įrodymų, nes daugiau nei pusę metų laukti nieko yra gan tragiška
                Taip gerai išmanai japonų kalbą? Nežinau kiek čia tiesios, kiek ne, bet atsižvelgiant į tai, kaip baigėsi pirmas sezonas, nesunku nuspėt, kad antrasis tikrai bus ir čia tik laiko klausimas. Tad siulau nesinervuoti dėl to. TV-Tokyo svetainėje naujienos amžiniai tituliniam juk nebūna ir kas kart keičiasi, tai nenuostabu, jei dabar bandayti ieškot Skip Beat (pagal jap. pavadinimą) po tiek laiko nieko nerasi. O jei nori papildomu įrodymų -> google.
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-01-11, 19:05.

Comment

• monokoro
                  Naujokas
                  • 2010 01 11
                  • 2

Pasinaudojus Tavo patarimu paieškojau Googlėj, deja nieko tikro neradau, peticijos, forumai su please 2nd season, beje, spalio 5 buvo pradėtas rodyti pirmas sezonas. Visi mano, jog turėtų būti naujas sezonas, reik tikėtis, kad jis ir bus. Dar šis tas prie naujienų: kuriama TV drama pagal šį Anime http://www.mysoju.com/extravagant-challenge/

Comment

• Mikan
                    Light Yagami is a psycho
                    • 2009 11 26
                    • 44

Omg !Ce vienas is geresniu anime kuriuos esu macius ir tokiu kaip kyoko shoujo mangose irgi nelabai rasi Beje as kazkaip ongoingu nelabai esu ziurejus ir ziuredawau tik tokiuas anime kurie jau seniai pasibaige ,o tai jeigu spalio 5 iseitu tai kada raw ir subai atsirastu mazdaug ?

Comment

• Red_Elf
                      pandų karai :D

• 2009 05 07
                      • 1112

Autorius Mikan
                      Omg !Ce vienas is geresniu anime kuriuos esu macius ir tokiu kaip kyoko shoujo mangose irgi nelabai rasi Beje as kazkaip ongoingu nelabai esu ziurejus ir ziuredawau tik tokiuas anime kurie jau seniai pasibaige ,o tai jeigu spalio 5 iseitu tai kada raw ir subai atsirastu mazdaug ?
                      jei gera vertimų grupė apsiima vers, tai epą paruošia per 1-3 dienas

Comment

• Ingute
                        Naujokas
                        • 2009 04 24
                        • 5

nerealiai laukiu!!!! anime vertas demesio!!!!!

Comment

• Mikan
                          Light Yagami is a psycho
                          • 2009 11 26
                          • 44

Autorius Red_Elf
                          jei gera vertimų grupė apsiima vers, tai epą paruošia per 1-3 dienas
                          Lb aciu uz atsakyma :-)

Comment

• Lorilei
                            Naujokas
                            • 2010 07 09
                            • 27

Velnias jau lapkritis ir jokiu naujienu
                            Ir animedb kalendorius nieko nepranasauja
                            I read , i copy, i quote and then i just ignore it (Pink color makes me paranoid)

Comment

• Nakviša
                              DragonFly

• 2008 09 03
                              • 180

Aš jau senokai praradau viltį, kad artimiausiu metu pasirodys :/ Na, bet tikimės ir laukiam. Gerai, kad nors manga juda į priekį ;D

Comment

Working...