Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kazkaip nesitikejau kad bus antras sezonas nors jo tikrai labai norejau. Buvo labai daug diskusiju kad jo nebus todel buvau praradus vilti :x Ir taip kaip pamaciau kad bus antras sezonas ,buvo mzdg "OMG RIMTAI" ? Jegele , laukiu laukiu laukiuuu...
Paskutinis pakeitimas nuo Almute; 2010-01-03, 01:27.
Priežastis: Nesigavo biski smile uzdeti :D mano pirmas postas sitam site "im new" hihi ;p
Nenoriu griauti vilčių, bet norėčiau atkreipti dėmesį, jog pačiam TV-Tokyo jokių naujienų nebuvo jau metus oficialiam Skip Beat puslapy, tai iš kur tokios žinios? Mangos vertėjai Franky House šį dalyką aptarė, deja buvo nuspręsta, kad ši informacija klaidinga. Jei visgi tikrai informacija tikra, prašom pateikti įrodymų, nes daugiau nei pusę metų laukti nieko yra gan tragiška
Nenoriu griauti vilčių, bet norėčiau atkreipti dėmesį, jog pačiam TV-Tokyo jokių naujienų nebuvo jau metus oficialiam Skip Beat puslapy, tai iš kur tokios žinios? Mangos vertėjai Franky House šį dalyką aptarė, deja buvo nuspręsta, kad ši informacija klaidinga. Jei visgi tikrai informacija tikra, prašom pateikti įrodymų, nes daugiau nei pusę metų laukti nieko yra gan tragiška
Taip gerai išmanai japonų kalbą? Nežinau kiek čia tiesios, kiek ne, bet atsižvelgiant į tai, kaip baigėsi pirmas sezonas, nesunku nuspėt, kad antrasis tikrai bus ir čia tik laiko klausimas. Tad siulau nesinervuoti dėl to. TV-Tokyo svetainėje naujienos amžiniai tituliniam juk nebūna ir kas kart keičiasi, tai nenuostabu, jei dabar bandayti ieškot Skip Beat (pagal jap. pavadinimą) po tiek laiko nieko nerasi. O jei nori papildomu įrodymų -> google.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-01-11, 19:05.
Pasinaudojus Tavo patarimu paieškojau Googlėj, deja nieko tikro neradau, peticijos, forumai su please 2nd season, beje, spalio 5 buvo pradėtas rodyti pirmas sezonas. Visi mano, jog turėtų būti naujas sezonas, reik tikėtis, kad jis ir bus. Dar šis tas prie naujienų: kuriama TV drama pagal šį Anime http://www.mysoju.com/extravagant-challenge/
Omg !Ce vienas is geresniu anime kuriuos esu macius ir tokiu kaip kyoko shoujo mangose irgi nelabai rasi Beje as kazkaip ongoingu nelabai esu ziurejus ir ziuredawau tik tokiuas anime kurie jau seniai pasibaige ,o tai jeigu spalio 5 iseitu tai kada raw ir subai atsirastu mazdaug ?
Omg !Ce vienas is geresniu anime kuriuos esu macius ir tokiu kaip kyoko shoujo mangose irgi nelabai rasi Beje as kazkaip ongoingu nelabai esu ziurejus ir ziuredawau tik tokiuas anime kurie jau seniai pasibaige ,o tai jeigu spalio 5 iseitu tai kada raw ir subai atsirastu mazdaug ?
jei gera vertimų grupė apsiima vers, tai epą paruošia per 1-3 dienas
Comment