|
One Piece manga vėl topuose!
Collapse
X
-
One Piece manga vėl topuose!
Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-12-20, 23:42.SCREW YOU, PEOPLE! -
norėtų teigti, kad žengė 9 žingsnius iš 10, bet pripažįsta, kad dabar jo kūrinys dar tik pusiaukelėje
Anyway, seniai žinoma buvo, kad 1p yra tam pačiam legend lygyje kaip kažkada dragon ball'as buvo. Nieko nuostabaus, turint omeny, kad konkurentai neišlaiko savo draivo ilgiau nei 1-3 sezonai. -
Taip tikrai nu aciu dievui dar 5 metus siuo geriu dziaugsimesMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Na ponas Eiichiro Oda tikrai pritempė istoriją, galėtų šiek tiek daugiau produktyvumo parodyt ir manau per tuos 5 metus sueitų gal ta manga, o ir anime mažiau fillerių būtų. Vienaip ar kitaip epinė istorija tikrai prilygsta dragon ballui, labai įdomų kokią ten pabaigą autorius galvoje gvildena visus tuos metusComment
-
-
Norėjau ir savaitės bėgyje aprašyt apie rekordišku kiekiu parduotą 56 tomą. Kai pamačiau kokie skaičiai, vos nuo kėdės nenukritau. Aš taipogi visai nesupykčiau, jei istorija dar bent penketą metelių tęstusi. Jei per 400ep niekur į lankas nenugribavo, tai galbūt ir per likusius 400 viskas bus gerai, nors filerių padaugėjo, bet jei išliks tokie pat kurybingi, manau ir tai nesugadins anime baigties. Tiesa, labai sunku žiūrėt on-going, kadangi labia užverbuoja, tad bandau laukt bet min. 5 epizodų.Comment
-
O dėl pabaigos - tai jau pagaliau kalbama ir apie One Piece baigtį. Man, kaip ir Izzo, gan įdomu, ką autorius dar gali sukurti be šios epinės istorijos. (Ir, savaime aišku, įdomu, kaip pats One Piece užsibaigs.)Comment
-
Aš laukiu kol pilnai išeina visa arka, nes kaip minėjai kiekvienas epizodas labai pritraukia. O šiaip, kad manga perkamiausia, tai nenustebau, bet nesitikėjau, kad skaičiai tokie "žvėriški"Comment
-
Comment
-
Kažkada skaičiau, kad jis norėtų kurt mangą apie robotus, bet kad turim Frankį, tai nežinia kaip čia būtų ;]SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Man asmeniskau gaila kad jau pradeda kalbeti apie pabaiga, zinoma dar 5 metus tesis... Bet vistiek kazkaip keista Nors kita vertus, idomu kaip visdelto jisai pasibaigs. Na del manes gali ir nesibaigti, as nesupyksiuMano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
Comment