|
Bakuman ekranizacija - Žalia šviesa Death Note broliui
Collapse
X
-
Bakuman ekranizacija - Žalia šviesa Death Note broliui
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-11, 16:02.SCREW YOU, PEOPLE! -
Šitą naujieną kaip tik rašyt norėjau, bet dar ANN nebuvo netgi. So, kas pirmesnis, tas gudresnis taip išeina
O pati manga tai belekaip intriguojanti ir belekaip įtraukianti. Kiekvienam bent prijaučiančiam mangoms ir/ar Death Note patariu paskaityt.
NORIM MADHOUSE.Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2009-12-11, 18:38. -
Na aš šiaip mangoj radau, ne ANN ;]SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Na, tas ANN - lyg atskaitos taškas. Jeigu nėra tos naujienos ANN - tai negali ir kurti naujienos, nes tai patikimas šaltinis, nepapostinsi juk tos mangos puslapių.
Matau, kad žmonės blogai interpretuoja mano požiūrį... nesakau, kad ANN visagalis, tiesiog paskaičius naujienas susidaro vaizdas, jog be ANN šaltinio kurt naujienos negali...Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2009-12-11, 18:05.👍 1Comment
-
Na, tas ANN - lyg atskaitos taškas. Jeigu nėra tos naujienos ANN - tai negali ir kurti naujienos, nes tai patikimas šaltinis, nepapostinsi juk tos mangos puslapių.
Matau, kad žmonės blogai interpretuoja mano požiūrį... nesakau, kad ANN visagalis, tiesiog paskaičius naujienas susidaro vaizdas, jog be ANN šaltinio kurt naujienos negali...SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Laukiu sio anime ,nes manga isties uzvedanti ,tikekimes anime bus awesome.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
Comment