Bakuman ekranizacija - Žalia šviesa Death Note broliui

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
    • 1530

Bakuman ekranizacija - Žalia šviesa Death Note broliui

Žalia šviesa Death Note broliui

» Dar viena Tsugumi Obos ir Takeshio Obatos manga virsta anime. Prieš porą metų pasaulį drebinusį Death Note šį kart keičia kita tų pačių autorių manga - Bakuman. 66-am Bakuman mangos skyriuje autoriai pranešė apie mangos ekranizaciją. Pasak ANN portalo anime serialas numatomas kitų metų rudeniui. Kol kas daugiau detalių neatskleista, tik sąrašas žmonių, kurie diriguos projektui.

» Bakuman - manga, apie du vidurinės mokyklos vaikinukus užsimaniusius būti mangakais ir tapti geriausiais Japonijoje, kuri jus įsileis į mangos pasaulį ir žurnalo Shonen Jump užkulisius. O visą tai jums dovanoja Death Note autoriai Tsugumis Obha ir Takeshis Obata.

» TV serialą režisuos žmonės dirbę prie Nodame Cantabile, Code Geass ir Honey and Clover. Manau pastarieji kalba patys už save, tad turėtume sulaukti tikrai gražaus ir technine puse Death Note nenusileidžiančio animo, jau nekalbu apie Tsugumi Obos rašytą istoriją, kuri patikėkit manim - įtempta ir intriguojanti.

» Galų gale šis darbas bus ne tik eilinė anime ekranizacija, bet išmokys ir padės dar geriau suprasti mangos ir anime pasaulį ir jo užkulisius.

Šaltiniai: ANN /AZ manga aprašymas
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-11, 16:02.
    SCREW YOU, PEOPLE!
  • mariux9998
    Labas.

• 2008 06 20
    • 434

Šitą naujieną kaip tik rašyt norėjau, bet dar ANN nebuvo netgi. So, kas pirmesnis, tas gudresnis taip išeina
    O pati manga tai belekaip intriguojanti ir belekaip įtraukianti. Kiekvienam bent prijaučiančiam mangoms ir/ar Death Note patariu paskaityt.

NORIM MADHOUSE.
    Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2009-12-11, 18:38.

Comment

• Olasas
      back forever

• 2009 02 27
      • 273

Hell yeah! kaiptik pradėjau skaityt mangą tai net nežinau ar verta,nes poto nebetaip įdomu bus. Well whatever.. Lauksiu šito

Spoileris:

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

Autorius mariux9998
        Šitą naujieną kaip tik rašyt norėjau, bet dar ANN nebuvo netgi. So, kas pirmesnis, tas gudresnis taip išeina
        O pati manga tai belekaip intriguojanti ir belekaip įtraukianti. Kiekvienam bent prijaučiančiam mangoms ir/ar Death Note patariu paskaityt.
        Na aš šiaip mangoj radau, ne ANN ;]
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• mariux9998
          Labas.

• 2008 06 20
          • 434

Autorius Izzo
          Na aš šiaip mangoj radau, ne ANN ;]
          Na, tas ANN - lyg atskaitos taškas. Jeigu nėra tos naujienos ANN - tai negali ir kurti naujienos, nes tai patikimas šaltinis, nepapostinsi juk tos mangos puslapių.
          Matau, kad žmonės blogai interpretuoja mano požiūrį... nesakau, kad ANN visagalis, tiesiog paskaičius naujienas susidaro vaizdas, jog be ANN šaltinio kurt naujienos negali...
          Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2009-12-11, 18:05.

Comment

• ciombiukas
            Forumo maniakas

• 2009 09 18
            • 463

Turetu buti geras sitas, nes DN ziurejau tai labai patiko. Tikekimes, kad sitas darbas bus toks pat geras ir istorija visai idomi turetu buti, daba tik laukt reikia

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Idechi
              Wakaranai

• 2008 10 21
              • 193

Aš net neabejojau, kad ekranizuosXD Tikėkimės bus išlaikyta mangos istorija

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

Autorius mariux9998
                Na, tas ANN - lyg atskaitos taškas. Jeigu nėra tos naujienos ANN - tai negali ir kurti naujienos, nes tai patikimas šaltinis, nepapostinsi juk tos mangos puslapių.
                Matau, kad žmonės blogai interpretuoja mano požiūrį... nesakau, kad ANN visagalis, tiesiog paskaičius naujienas susidaro vaizdas, jog be ANN šaltinio kurt naujienos negali...
                Nes ANN yra pagrindinis šaltinis, o jeigu mangoj buvo užsiminta, tai man net patikimesnis šaltinis ir už ANN, nes ten patys autoriai skelbia, kaip sakė 66chp: "kitas skyrius su spalvotais puslapiais, atšvęsti anime adaptaciją"
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Candy_Man
                  Hey hey! Ningen sucker

• 2008 02 17
                  • 25

Na manga tai gan gera tai ir anime turetu but neblogas

Comment

• shigofumii
                    cruel man
                    • 2008 07 05
                    • 137

Laukiu sio anime ,nes manga isties uzvedanti ,tikekimes anime bus awesome.
                    Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• catbuster
                      Narys
                      • 2007 10 16
                      • 53

tingiu skaityti manga, tex palaukt anime

Comment

• amaeru
                        big fcuking surprise

• 2008 11 15
                        • 111

patinka šita manga, nors šiaip nesu mėgėja skaityt mangas, bet šita tikrai užkabino. tikėkimės ir gero anime:}

Comment

• midtress
                          Noir Guardian
                          • 2009 11 23
                          • 7

JEJEJEJEJE xDD Manga labai jega, tikiuosi anime taip pat nenuvils ;>
                          Don't be reckless with other people's hearts. Don't put up with people who are reckless with yours.

Comment

• vykis
                            Narys

• 2009 02 18
                            • 70

yayyy!! joa. istorija labai idomi, ir nupiesta asmeniskai man labai graziai ! zodziu laukiam laukiam laukiam

Comment

• HajiHaji
                              月の詩

• 2006 11 27
                              • 113

neskaiciau mangos, bet is Izzo aprasymo susidaro nuomone, kad susilauksime dar vieno deimantuko anime pasaulyje. jau pasiilgau kazko uzkresiancio

Comment

Working...