VDU Azijos studijų centras kviečia kurti – anime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • sek0ne
    AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
    • 1260

Autorius Anime_Yuuki
    Nuostabus renginys... bet kodėl būtinai Kaune...
    nes 90% visko ir taip vyksta Vilniuj, bet kazkodel kiti del to neverkia, ypac tie, kurie ten (pvz TU) ten net nesiruosia dalyvauti

Comment

• Futari
      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
      • 1094

Autorius Izzo
      manau reiks užsukt ;] tik nežinau kur ta sugihara randas... na, oreantuosimės adresu ;]
      Liuks, Izzo, galėsim susitikt!
      Kaip tik vakar apie šitą sužinojau, dėkui random žmogui įspėjusiam mane per Facebook.
      Skamba labai įdomiai! Su nekantrumu laukiu penktadienio ir pirmosios paskaitos.

Comment

• aGnostik
        ραטℓιט∫
        • 2009 11 08
        • 5

O, pagaliau kažkas Kaune įdomaus vyksta! Tokios progos praleisti negalima ;P Pasistengsiu sudalyvauti!

Comment

• Euthanasia
          Narys
          • 2008 03 17
          • 51

Autorius aGnostik
          O, pagaliau kažkas Kaune įdomaus vyksta! Tokios progos praleisti negalima ;P Pasistengsiu sudalyvauti!
          Pagaliau? Kaune visad kas nors įdomaus vyksta, tik domėtis reikia :}.
          O hashi klubas tai šaunuoliai, kiekvieną penktadienį sudalyvauju jų renginiuose. Nepralesiu ir šį kart

Comment

• Ivi942
            Narys

• 2008 11 02
            • 65

Kaune ir dar mokys anime kurti! Ir dar nemokamai! Dieve, kaip man sekasi! >w< Butinai eisiu! Tik tikiuosi kad ne per velai baigsis..

Comment

• Euthanasia
              Narys
              • 2008 03 17
              • 51

Autorius Ivi942
              o kur tiksliai reikes tuose sugiharos namuose eiti? O.o Man siaip biski baisoka kad dar nesurasiu kur paskaita vyksta... ^^'
              Laikas: 17:00 - 20:00

Omeny pačiam pastate kaip rasti kambarį?
              Iškart įėjus durys tiesiai, šiek tiek dešiniau. Nežinau kaip tiksliau nupasakot (:
              Paskutinis pakeitimas nuo Euthanasia; 2009-12-10, 21:25.

Comment

• sandrapromised
                Narys

• 2008 04 06
                • 80

oj kaip as noreciau,bet deja esu isipareigojus kitur but...Smagu,kad Kaune pagaliau ne vien anime nights,bet ir daugiau su anime renginiu
                Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

Comment

• Pixelle
                  Buttzillio
                  • 2009 12 11
                  • 7

Nuostabu.Laiku suzinojau...>.<

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

Realiai nusivyliau, nepasakė nieko ko nežinočiau, o dar studiją galėjo ir geresnę pasirinkt pavyzdžiui.
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• aGnostik
                      ραטℓιט∫
                      • 2009 11 08
                      • 5

Autorius Izzo
                      Realiai nusivyliau, nepasakė nieko ko nežinočiau, o dar studiją galėjo ir geresnę pasirinkt pavyzdžiui.
                      Pritariu! Manau turėjo atsižvelgti, kad į tokią paskaitą susirinks seni anime fanai, kurie jau senių seniausiai žino, kad vienas iš anime bruožų yra didelės veikėjų akys. Tačiau man visai patiko ir, mano nuostabai, susirinko tikrai nemažai žmonių, kas mane džiugino ;P

P.S. Ar kas nors be manęs juokiesi kaip tas japonas-fotografas "traškino" tuos sausainius ;D

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

Ne, mane pribloškė piratai su arkliu...
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Kuroneko
                          Naujokas
                          • 2008 06 19
                          • 11

Humm... aš taipogi nelikau sužavėtas šia paskaita.
                          Maniau gyliau supažindins nuo animes kūrimo idėjos iki pačios anime išleidimo(visa vykdymo procesą). Taipogi galėjo papasakoti apie piešimo stilius jų charakteristikas, kadangi kiek žinau jų yra tirai nevien akys.

Comment

• Futari
                            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                            • 1094

Autorius aGnostik
                            P.S. Ar kas nors be manęs juokiesi kaip tas japonas-fotografas "traškino" tuos sausainius ;D
                            Aš irgi. Sėdėjau ir taip kaskart kai sutraškėdavo tas jo sausainių pakas, taip nesusitverdavau nešyptelėdavus. O šiaip jo, iš paskaitos ir aš tikėjausi daugiau, bet remiantis Fučiano Neginčijama Avdrugine Logika, užsirašiau lape, kuris paskaitos pabaigoj ėjo per rankas, taigi labai tikiuosi kad susirinko pakankama grupė, kad paskaitos taptų serijinėm, ir viliuosi, jog ateity viskas bus daug geriau, ir mes sužinosim to, kas mums dar nežinoma, o gal net ir susibursim pirmam lietuviškam anime.

O šiaip ką, pasėdėjom ten gale su Izzo ir Giedriusonline visai smagiai, pasižiūrėjom visokių random piešinių, tai visai normaliai. Aišku aš irgi ten maniau bus kažkas OHOHO, gi profesionalai dėsto, tačiau galėjo bent pasimokyti vedėjai taisyklingai ištarti japonų režisierių vardus ir pavardes. Gal smulkmė, bet aš klausyt tiesiog negalėjau.

Comment

• Izzo
                              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                              • 1530

Na aš ir tikėjaus, kad kažką iš paties kūrimo proceso parodys, animatorių darbo, kažką su frame by frame, spalvinimu ir t.t. Deja nieko panašaus. O Tales of Vesperia mano nuomone nėra tas anime, kuris geriausiai tinka pavyzdžiui.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-12-12, 12:35.
                              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Džiro sesė
                                X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                                • 604

Nu tiesą sakant nesupratau paskaitos visai.....
                                Tokis jausmas, kad tie dėstytojai gal tik valandą teturėjo laiko pasiruošti viskam,
                                su tais netaisyklingais vardų skaitymais tai irgi, kažkaip visai ne forma >_>
                                Ir iš vis, kaip ir Izzo kad sakė, rimtai maniau, kad papasakos ką nors iš techninės animacijos pusės,
                                ko tikrai labai laukiau. Ir dėl anime pavyzdžių rodymo.....nu jau pardon, bet rodyti
                                pirma Yurlos darbus, o tik paskui Miyazaki???? Mano kvaila galva šito niekad nesupras....
                                Iš visos paskaitos gaunasi, kad nauja ką sužinojau/pamačiau tai buvo tik
                                studentų animaciniai filmukai. (Aišku įstrigo kažkieno pasakyta frazė "Kur jūs matėt piratą su arkliu?")
                                Na indomu man, kaip čia toliau viskas bus, jie tai nieko aiškaus nepasakė....

Ir dar klausimas: kas ten buvo atnešęs tuos piešinėlius "pieštus TIK per 20 minučių"?

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

Working...