Na, bent MAL rašo, kad Kuroshitsuji 2 pasirodys sausio mėnesį
Nauji Anime: Žiema 2009-2010
Collapse
X
-
-
wow, nusimato kazkas neblogo ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Comment
-
Lb laukiu Dance In The Vampire Bundm nes manga gera ir tikiuosi kad animas geras dar noriau panatyti Ningen Shikkaku: Director`s Cut BanComment
-
-
Aišku labiausiai One Piece filmas laukiamas, po to Professor Layton:The Eternal Diva neblogai atrodo ir Dance In The Vampire Bund, baisu, kad pastarasis labai mergaitiškas nebūtų. Dar Ningen Shikkaku: Director`s Cut Ban, bet šitam manau pirma TV serijas Aoi Bungaku reiktų pažėt, nors nealbai supratau iš aprašymo ar turi ryši su TV serialu, bet posteris tai tas pats.
Aišku džiugu matyt Fate/Stay Night tęsinį, bet nemačius TV, nelabai ir figuruoja. Daugiau kažkaip gan prastas sezonas nusimato. Viskas kas geriausia - Filmų pavidalu. Kažkokie skurdoki metai atrodo, ypač naujų anime rate, nekalbant apie pratęsimus.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Sitas sezonas nusimato geras. mano "isrinktieji" anime: One piece: Strong world - kaip budamas serijos gerbejas galeciau jo nelaukt? Dance in the vampire bund - teko ir anskciau susidurt su sito anime screenais ir aprasimu ir kazkiek uzkabino. Seikon no Qwazer - uzkabino savo panasumu i D. gray man irkeliomis matitomis scenomis is taileriu, bet atbaido jo ideja, kad energijos ar velnias zino ten ko, veikejai pasisemia... gerdami merginu krutu piena... tai... Wtf?.. Baka to Test to Shoukanjuu - teko manga skaityti tai perluzau per puse is juoko. Dyurarara!! - velnias zino kodel. Kuroshitsuji 2 - pirmas sezonas nepaisant to gejiskumo patiko, tikiuosi, kad antrasis akiu neisdegins...Formerly known as - araminas, aramix, l0new0lf, Now known as White knight. Why this name? Like the hell i'd knowComment
-
Tai va pasiskaitęs trumpus aprašymus ir padėkojęs slicKrox už puikų darbą , padariau išvadas. Tiesa sakant nesitikėjau kanors išvysti gero , kaip ir praeitam sezone. Labiausiai sudomino mane šie anime: Dyurarara!!, Omamori Himari, Ladies versus Butlers!, Baka to Test to Shoukanjuu nu gal dar Nodame Cantabile: Finale. Kaip dažniausiai laukiu romance , comedy ir harem. Tik dabar visiškai atsisakysiu erotikos ,nes pastaraisiais metais mane baisiai erzino niekam tikęs ecchi momentų piešimas arba basiai kvaili personažai. Palieku tai jaunesniems žiūrovams.Comment
-
Sendien suzinojau, kad yra isejas Dance In The Vampire Bund traileris. Kam idomu numesiu linka:
http://www.animetake.com/dance-in-th...-bund-trailer/
As pats ta trailer paziurejau tai tikrai paliko ispudi. Laukiamiausias anime.Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2009-12-12, 12:07.Comment
Comment