Nauji Anime: Žiema 2009-2010

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zeroevil
    Hentaiščikas
    • 2008 02 18
    • 64

One Piece tikrai laukiamiausias, tuo labiau, kad istoriją šiam filmui parašė pats Eiiciro Oda ! Dance In The Vampire Bund irgi nusimato neblogas anime, manga labai užkabino. Dėl kitų dar nežinau, nuspresiu ar žiurėti kai išeis, nors keli atrodo tikrai įdomiai.

Comment

• ciombiukas
      Forumo maniakas

• 2009 09 18
      • 463

Dance In The Vampire Bund visai toks sudomino reikia laukti.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Tabeko
        Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
        • 290

SEIKON NO QWASER!! *Q*
        Net žiema nebeatrodo tokia niūri, kai šitokius šaunius anime žada. : D

Comment

• Alex Sugar
          don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
          • 466

oj ;D kazkaip net nepastebejau Suzumiya Haruhi no Shoushitsu!
          Omamori Himari, Sora no Oto ir Hanamaru Youchien manau bus geruciai ;D
          Dar Seikon no Qwaser. Idomu kas ten per paslaptingas jaunuolis mano vardu
          Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
          Everything is awesome!

Comment

• Firo
            Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
            • 313

Meh meh meh, labai silpnas sezonas nusimato. :\

Professor Layton The Eternal Diva - Filmas, įdomus piešimas. Atrodo bus pakankamai smagus žiūralas.
            Dyurarara!! - Įvairovė, vis kažkokio fresh air atneš. Dedu į jį pakankamai daug vilčių.

Ookami bla bla bla teaser'is taip nieko ir neparodė, tad velniai žino... reiks laukti atsiliepimų.
            Sora no Ota buvo sudominęs, bet pamačius teaser'į - meh, something's fishy there. DNW
            Ningen Shikkaku gal ir padabosiu jei netingėsiu, nes Aoi Bungaku DL'inu.
            Nodame, F/SN ir kiti visokie papildymai, pratesimai bus atitinkamai padaboti.
            EDIT: Ir dar, tas gatari nieko vizualiai atro, bet nemanau, jog žiūrėsiu...

Comment

• svajone
              Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
              • 176

Kažkaip atrodo ir pasirinkimas nemažas, bet žiūrėti nelabai yra ką. Niekas stipriai nesudomino, bet jei nusimatys proga ir bus laiko bei noro pažiūrėt, tai jamčiau nebent Dyurarara!!

Comment

• Doommuks
                Rašo

• 2009 02 22
                • 157

Daugumą stengsiuosi peržiūrėt.... Vis vien ecchi ir comedy mane labiausiai sudomino

Blogging like a moron

Comment

• Driezius
                  Kas toks?

• 2009 10 21
                  • 143

Matau bus iš ko rinktis šį sezoną

Laukiamiausias pas mane būtų: Durarara!!Pamačius trailerį iš karto užėjo noras pasidomet labiau.Ir pasirodo tai baccano kurėjo darbas. Imsiu su malonumu.
                  Toliau sąraše: Dance in the Vampire Bund Jau tikrai norėjosi kažko rimtesnio su vampyrais ir ne hellsingo stilium
                  Next: Ookami Kakushi novelės ekranizacija. Žanrai - Horror, Mystery, Psychological. Istorija apie vieną vaikinuką, atsikrausčiusį gyvent į mažą izoliuotą kalnų miestelį ir supratųsį, kad ten vyksta keisti dalykai. Dar vienas higurashi? būtu smagu ^^
                  sekantis: Sora no Oto originalus anime pastatymas apie karą ir 5 merginas. Tik vienas minusas, kad piešimas k-on stilium, bet aj bala nematė.
                  Va ką dar užmačiau tai Katanagatari. Patraukė akį neįprastumas piešime ir spalvingumas. strange. Shaft studijos bajeriai gal
                  Nu ir Higashi no eden filmų laukiu begalo, nes baisiai nemėgstu atvirų pabaigų gerose istorijose.
                  Tai šiam kartui tiek ^^

Comment

• Evil Mastermind
                    Just Evil

• 2009 02 24
                    • 154

Well, šįsyk pasitaikė gana daug mane sudominusių:

Dyurarara!! - atrodo bus gana crazy, kas man patinka, + baccano kūrėjai, neturėtų pasišiukšlint;
                    Ningen Shikkaku: Director`s Cut Ban - atrodo rimtai ir niūriai, be to, madhouse ;
                    Professor Layton The Eternal Diva - iš pirmo žvilgsnio atrodo tikrai orginaliai;
                    Dance In The Vampire Bund - pati situacija labai smagiai atrodo - vampyrai oficialiai išsiperka sau kvartalą? ;
                    Nodame Cantabile: Finale - aawww, klasikinė muzika + gana nebloga romantinė istorija. Dėl šito vienintelio esu beveik tikras, kad geras bus ;
                    Spirited Away by the Wolf - iš tokių arba išeina neblogi mistiniai, arba visiškas š. Žiūrėsim.
                    Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Comment

• ShoCho
                      That awful sound.

• 2009 08 09
                      • 149

HIP HIP-- HOORAY!!!! Damn straight- Suzumiya Haruhi no Shoushitsu!

HIP HIP!!
                      Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2009-12-28, 23:33.

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Nemu
                        d(-.-)b

• 2007 12 22
                        • 110

Dar nebalsavau, nors jau buvau apsidziaugusi, kad galesiu uzbalsuot uz savo laukiamus anime, bet bent jau vieno is ju neradau pateiktam sarase, tad norejau paklaust kaip cia taip? neklausciau jei sarase nebutu anime pratesimu, bet kadangi yra tokiu kaip One Peace, Suzumiya Haruhi, Nodame Cantabile, tad man idomu kodel i sarasa nebuvo itrauktas Kuroshitsuji 2???
                        you are dead.
                        MDL

Comment

• sandrapromised
                          Narys

• 2008 04 06
                          • 80

sentimentaliojo Cantabile laukiu,"Ningen Shikkaku:
                          Director`s Cut Ban" pasirode idomu,dar gal nieko Sora No Oto smagu,kad kuria gerus anime,nes jau pabijojau kazkuria diena,kad visus geriausius perziurejau
                          Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

Comment

• Driezius
                            Kas toks?

• 2009 10 21
                            • 143

Autorius Nemu
                            Dar nebalsavau, nors jau buvau apsidziaugusi, kad galesiu uzbalsuot uz savo laukiamus anime, bet bent jau vieno is ju neradau pateiktam sarase, tad norejau paklaust kaip cia taip? neklausciau jei sarase nebutu anime pratesimu, bet kadangi yra tokiu kaip One Peace, Suzumiya Haruhi, Nodame Cantabile, tad man idomu kodel i sarasa nebuvo itrauktas Kuroshitsuji 2???
                            Nemu nusiramink, jei nėra sąraše tavo laukiamų anime, tiesiog juos paminėk savo post'e,o gal net aprašyk juos keliais žodžiais, kad kiti žinotų, kaip aš padariau, taipogi neradęs jų liste. Turbūt slickui jie praslydo pro akis, arba pasirodė neverti dėmesio, kad aprašinėt, gi pasitaiko visko

Comment

• slicKrox
                              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                              • 2161

Autorius Nemu
                              Nemu, emm... jei pasidalinsi informacija, dėl galimo antro sezono premjeros žiemą, aš nieko prieš pridėti. Kol kas tiek AniDB, tiek ANN apie tai jokios info neturi.
                              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-03, 23:14.

Comment

• Clovenhoof

aš už hentai. kažkaip nebesitikiu kad kažkas geresnio gali būti sukurta, o hentai visada gražu

Comment

Working...