Ne be reikalo pasirodo aš jų nekenčiu.. Ant kiek žmogui trūksta populiarumo ar proto, jau čia neatsakys niekas, ko ištikro. Po visokių robogeisha ir tokių išpuolių, tai gėda biškį net žiūrėt daros.
Japonas vedė vaizdo žaidimo heroję (Video)
Collapse
X
-
Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombska -
na taip, meilės fronte vis daugiau pasiekimų, bet čia jau verkt reikėtų jam gerai: nori pailsėti nuo žmonos - ištrauki laidą iš rozetės, ramu, skambučių, priekaištų nėra šiaip dar reikia džiaugtis, kad jis bent merginą pasirinko, galėjo būt ir blogiau, bet aš jį ne prie altoriaus vesčiau, o pas daktarą...Comment
-
my coment: He's an idiot.Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
O kas bus, jei jo konsoles ar kas ten pas ji hardas sudegs....?
BWAHAHAHAHAHAHA!!! *achem*
Aš už ivairovę, bet tik už tokią, kuri turi saryšio su gamtos dėsniais. Gėjai ir lesbietės ant ribos, nes bent jau tikri žmonės iš kūno ir kraujo, nors ir tos pačios lyties. O panašūs atvejai yra mažiū mažiausiai "išpindėjimas".Comment
-
Na matai,mažų mažiausiai jis tinginys.Tikrovėje dar eik kalbink,o čia mygtuką paspaudi ir ji jau tavoNot bad...Comment
-
Čia tikriausiai kaip vaikui su nauju žaisliuku, buvo įdomu, gal charakteris jos patiko (yeah, tobulų nebūna, kompiuterinis variantas arčiausiai mentalinio identiteto idealo), taigi ir pasirinko. Kol išaugs.Comment
-
Matau neperskaitėte, jog kunigas minėjo, kad ši santuoka yra tik žodinė, neįpareigojanti.
Čia tikriausiai kaip vaikui su nauju žaisliuku, buvo įdomu, gal charakteris jos patiko (yeah, tobulų nebūna, kompiuterinis variantas arčiausiai mentalinio identiteto idealo), taigi ir pasirinko. Kol išaugs.Not bad...👍 1Comment
-
O šiaip graudu.
Kita vertus, sugriausiu jūsų fantazijas , manau tai tiesiog reklaminė kampanija. Rado žmogelį, kuris už $$ ir sielą parduotų (ar sunki padėtis krizės metais). Va ir susuko. Dabar apie tą game visame pasaulyje rašo, for free.Peanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
Autorius SmartBloga pavyzdi davei,viduramziais krikscionys skaite ,kad merginos yra besieliai ir bevaliai padarai...
Visdelto ta ju santoka yra tiesiog popieriukas...Tik idomu kas uz nuotakos puse pasirase...
O kokioje trečio pasaulio šaly tave ir su batų dėže surašys, už tam tikrą mokestį. Čia kaip supratau jokio popierio net nebuvo. Priesaiką davė, o priesaika galioja tiek tu pats jos laikaisi. Tai kaip minėjo gali prisiekti ištikimybe ir krepšinio kamuoliui ar kompiuteriniam žaidimui.Peanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
👍 2Comment
-
Ech aš be nuomonės - reklama, ne reklama,
nėr skirtumo - jo pasirinkimas,
jei iki laimės jam to tik ir tetrūko tegu sau ir gyvena ;D
Tik gaila, kad tiek vaikinų pasitraukia į dirbtinės "meilės' pasaulį.
Kažkaip iškart kyla mintis,
kad merginos nebereikalingos...👍 4Comment
Comment