Anime dienos "Otaka 2009"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zuke
    Maximun The Harmone
    • 2009 02 18
    • 9

Autorius Airiz
    Beyond-Ossom.
    Tokios tylos saleje kaip siandien nei per viena filma nesu mates.Didele pagarba publikai.
    Geriem filmam reik daug demesio ir tylos

Autorius Džiro sesė
    Tai, kad tautos nebuvo labai daug~~
    Ir vis tiek, man nepatiko, kad kažkas su alais ar kuom
    ten atėjo, iškart užuodžiau~
    Dievažiau, su mama buvau, tai ji sužavėta buvo tik technika
    visų anime, bet dėl siužeto....nu mes daug diskutavom ir diskutuosim matyt dar daug~
    Anyways, džiaugiuois, kad šiemet išėjo aplankyt Otaką~
    Teliko in Totoro nulėkt ir bus gut visai jau~
    Na man asmeniskai gal ir alaus kvapas truputuka uzkliutu bet tai yra nepakaltinama nes prie rimtu filmu reik kuo uzsigurksnot neswarbu alus ar limonadas ~_~

Tai va is visu matytu filmu daugiausia balu is siu metu otakos duociau Paprikai nes paliko gera ispudi + ir pati minia matesi buvo suzaveta nes pvz kai First squad baiges nlb aplaudismentu buvo o po Paprikos buvo ^_^

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• holms
      AZ rėmėjas

• 2009 03 03
      • 157

Sitas festivalis buvo geriau net negu praetais. Jeigu paklausyte kodel tai atsakymas paprastas - maziau vaiku salei. I anime kurie skirti ne vaikams leidzia vaikus , rezultatas kazkox chatas viduri kino ganetinai garsiai, ir nieks ju negali uzciaupt, ypac tai buvo aktualu per Sky Crawler kur reikia klausyt kiekvieno zodzio, antraip prarasi visa esme.

Kas liecia parinktu filmu, viskas buvo tobula. Ypac buvau laimingas uz "Metropoli", kuri as svajojau pamatyt ant didelio ekrano dar pries 5 metus. Sitas juostas istiesu yra ganetinai sunku gaut. Grave with fireflies kaip pasakojo Laura [organizatore] teko licenzijos savininku ieskotis po visa planeta.. vos vos isvis gavo sita anime. Nedideli techniniai nesklandumai, nenubaide, ir netgi buvau nustebintas kad liaudis ganetinai ramei reagavo, ir tai kad salei beveik 15min nebuvo garso [iskirus vienos fifos kuriai butinai reikejo susinervint ir rekti i visa sale "ispradziu pataisykit poto rodykit"]. na shit happens kai reikia naudot 16mm juostos iranga.. visgi senas aparatas..

Labai nuliudino zmoniu rekacija i First Squad, per pirma seansa buvo kazkokie juokai is kazkokiu marozu sedziantis kazkur ties 8ta eile is iejimo puses, del kuriu pradejo jau nerimtai ziuret i visa siuzeta ir puse sales. ir kaip visada tikriausei nieks nieko ir nesuprato. jeigu kas skaitet apie 6ta padalini sovietines zvalgybos tai viskas kas cia buvo pasakyta neturetu nustebint. istoriniai faktai kurie buvo sakomi protarpiais gyvais aktoriai, ne viskas yra isgalvota, apie nekroportacija iki siol neimanoma gauti duomenu is valstybes arhivu, viskas uzslaptinta, nors yra keleta istoriku kurie bande ieskot zmoniu kurie ten dirbo [6tam padalini]..ju faktai cia ir buvo pateikti.. ir legenda apie Belova nera prasimanimai, apie ji zinojo labai daug kariu is ivairiu rusijos tasku... ir istiesu apie ji nera oficialiu duomenu =) vnz kas skaite bent kazka apie 6taji padalini sitas anime butu tikras atradimas =) i pakartojima sito anime susirinko daug rimtesni ziurovai kas labai pradziugino. netgi girdejosi tylios diskusijos apie kaikurious intarpus.. nes kazkas kazkur yra skaites ir girdejas.. heh buvo idomu tai stebet/klausyt.

Pradziugino mane ir Ghibli produkcija. Laputa atnese graziu prisiminimu =) gerai kad jau buvo faktiskai visiskas widescreen, labai supykde vaikai kurie sedejo irgi kazkur ties 8ta eile is desines puses... kurie chatino puse anime.. ir netgi pats rekiau "uzsikishkit jus ten"... bet poto viskas apsiramino, labai geria kad antros anime dalies nesugadino kur ir prasidejo visas actionas.

Resultatas: buvau visose anime, ir kaikurios pakartotinai, visiskai nesigailiu. mano manimu 90% situ anime visiskas "must see". visus mates ir anksciau iskirus genius party. aciu labai uz origami, pasirodo moku lankstyt =D laimejau viena konkursa. aciu merginai vardu Karolina uz paskolinta gitara =) taip smagei grot jau neteko labai senai! Dydziausias aciu keliauja Laurai ir Justui uz nuostabu organizavima ir ideta darba, Mindaugui kad ishsidejo tiek anime su laptopu sub'inant visa tai mums.

Dar laukia actionas kinoteatre pasaka =)
      Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2009-12-07, 00:51.

Comment

• Sharp_katana
        Stebėtoja

• 2007 02 28
        • 147

Autorius Sekirei
        nebus cosplay, nebus ir manes..
        nebent labai maza tikimybe... bet anime filmus galiu ir namie pasiziuret...
        Sorry, bet tąsyk Cosplay, manau vyko tam, kad nežinančius supažindintų kuo plačiau su JP jaunimo kultūra, pomėgiais ir pan. Turim ..KOI", tai kam dubliuot? Ar jau taip greitai kostiumus siuviesi, kad kassyk, kai paskelbia cosplay'jų atlėksi su nauju kostiumu? No offence, bet keistai skamba. Juk čia pirmiausia anime, festivalis.

Comment

• Teshla
          Naujokas
          • 2009 08 01
          • 9

Pirmadienį buvau dokumentiniame filme apie Origami ir turiu pasakyti, kad tas filmas mane labai nustebino. Labai sudomino ir projektas kurį "Kino Pasakoje" darė keletas origami meistrų. Po filmo deja neėjau lankstyti, nes manęs laukė "Tokijo krikštatėviai", labai liūdna, kad šių dviejų renginių laikas sutapo, nes aš nei lėktuvėlio nemoku lankstyti, o bent šį praktišką išradimą, dažniausiai naudojamą mokymo procesus (čia tipo pamokas) pagyvinti norėčiau išmokti. Taigi nulėkiau nufotografuoti Origami meistrų sukurto didelio T-Rex'o skeleto ir bėgau į anime seansą. Štai keletas nuotraukų (Nepykit, kad nepavyko pakeisti išmatavimų, nes kompe turiu tik paintą):

Spoileris:

Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-12-08, 23:55.
          sigpic

Comment

• Sharp_katana
            Stebėtoja

• 2007 02 28
            • 147

12 - 08 buvau ,,Pasakoje" ir žiūrėjau ,,Padangių klajoklius". Filmas laaaaaabai patiko, išėjau pakerėta animacijos, istorijos ir t.t. Aišku, pats veiksmas kartais atrodė lėtokas, bet tai tik vienas ,,minusiukas" :] Publika buvo rimta, jokių čirškančių mažamečių ir tai mane džiugino, lyginant su pernai metų ,,FC" žiūrovais...
            Ačiū organizatoriams už šį renginį,manau jis yra itin reikalingas visiems anime fanams in LT :]

Comment

• FreaK`aZ
              Rimtas architektorius

• 2005 02 22
              • 532

Manau, kad kitiemet visas festas, jei aišku vyks, turėtų vykti "Pasakoj" gerokai jaukesnė atmosfera ten, nei blizgučiais apkabinėtame vingyje, aišku salės mažesnės, bet tiek garso, tiek vaizdo kokybė buvo normali, sėgynės patogesnės. Pirmadienį žiūrėjau ten krikštatėvius, tai maloniai nustebino publikos brandumas, susidarė toks vaizdas, kad ne vieno nepilnamečio ten nebuvo.
              "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
              with a sick idea of world domination"

Comment

• Juodojisesuo
                ^-^murr...rrrr^-^
                • 2009 06 17
                • 68

o as negalejau i vingi ateit uztad db linkomanijoe atsisiunciau visus filmus ir galesiu paziuret ir man bus anime dienos irgi

Comment

• Raziel
                  Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                  • 194

Šiais metais buvo 17 seansų, praėjusiais - 10, apsilankiusiųjų skaičius šiais metais buvo beveik lygiai dvigubai mažesnis...

Dėl sekančių metų dar nėra aišku, bet jei darysim, tai šįkart stengsimės ir persikelti į Kauną. Nors lankomumas ir buvo smukęs, bet kituose frontuose šie metai buvo sėkmingesni: dar daugiau patirties įgavom, užmezgėm dar daugiau kontaktų, festivalio vardas pradeda plisti tiek Europos, tiek Japonijos anime industrijoj (tiesa tik kūdikio žingsneliais, bet vis tiek), gal pavyks pralaužti ledus su didžiosiomis kompanijomis (pvz. ypač "Toei", kurie turi didžiausią anime filmų archyvą).

Atrodo susiradom ir draugų festivalių, Bolonijos Future Film Festival ( http://www.futurefilmfestival.org/intl/ ).

P.s. dar įdomios statistikos - daugiausia žiūrovų buvo "First Squad" seansuose... imo prasčiausias anime, o apsilankė daugiausia žmonių
                  Paskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2009-12-14, 16:58.
                  "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                  Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

Working...