Kainos manau bus kažkas panašaus kaip pernai, tai apie 12-15lt už seansą ;] Aišku norėtus kuo pigiau, bet manau reiktų nusiteikt kažkur tai sumai, anyway, laukiam patvirtinimo :]
Anime dienos "Otaka 2009"
Collapse
X
-
Kainos turėtų būti kaip ir pernai, apie 12lt, bet čia jau kino teatrai bilietų kainas nustatinėja pagrinde.
Šiemet bus 10 filmų, visi iš 35mm juostų, tik vienas iš 16mm, vis sunkiau ir sunkiau daros tas juostas gaut... visas Vakarų pasaulis jau perėję ant betacam'ų, HD-cam'ų, blu-ray, bet pas mus vat Lietuvoj vis dar iš juostų kino teatrai rodo, ech... nu ką padarysi
Japonai vis dar kreivokai žiūri čia į tą mūsų festivalį ir naujausių filmų nepatikiPaskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2009-11-23, 11:22."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Kainos turėtų būti kaip ir pernai, apie 12lt, bet čia jau kino teatrai bilietų kainas nustatinėja pagrinde.
Šiemet bus 10 filmų, visi iš 35mm juostų, tik vienas iš 16mm, vis sunkiau ir sunkiau daros tas juostas gaut... visas Vakarų pasaulis jau perėję ant betacam'ų, HD-cam'ų, blu-ray, bet pas mus vat Lietuvoj vis dar iš juostų kino teatrai rodo, ech... nu ką padarysi, dirbam su kuo galim.
Japonai vis dar kreivokai žiūri čia į tą mūsų festivalį ir naujausių filmų nepatiki, nepavyko gauti beveik visų 2009 metų filmų, kurių prašėm.
gal kurnors list paskelbtas?Ech tie seni laikai ..Comment
-
Kol kas negaliu paviešinti, artimiausiomis dienomis paskelbsiu, pastebėsi tikrai :]"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
O aš norėjau cosplay... Nežinau kaip kitiems, bet man cosplay patinka. Juk esmė - pati nuotaika. Galbūt ir prisirenka taip vadinamųjų 'mazgių', bet juk būna ir rimtų dalyvių. Kai perskaičiau, kad cosplay nebus, tai nusiminiau ir beveik buvau nusprendus nevažiuot, bet palauksiu, kol bus žinoma, ką rodys Otaka šiemet. Dėja, galiu atvažiuot tik šeštadieniui ir šeip nelabai aišku kaip čia bus.👍 1Comment
-
O aš norėjau cosplay... Nežinau kaip kitiems, bet man cosplay patinka. Juk esmė - pati nuotaika. Galbūt ir prisirenka taip vadinamųjų 'mazgių', bet juk būna ir rimtų dalyvių. Kai perskaičiau, kad cosplay nebus, tai nusiminiau ir beveik buvau nusprendus nevažiuot, bet palauksiu, kol bus žinoma, ką rodys Otaka šiemet. Dėja, galiu atvažiuot tik šeštadieniui ir šeip nelabai aišku kaip čia bus.
Pasakyta, kad cosplay nebus, nesvarbu mažvaikiai ar ne, nesvarbu kiek postų šioj temoje rašysite, jo nebus. Taigi prašau, savo nusivylimą sakykite tam kam priklauso arba pasilaikykite sau, kadangi ateinu čia ieškodamas informacijos o ne eilinio diskusijų klubo "oj cosplay mums būtinas/mums jis nereikalingas, nes jame daug nepilnamečių kurie viską gadina".
Čia ne diskusija, ne diskusijų klubas, net ir tema kita gijos yra, tai gal jau užteks skųstis?.Comment
-
Daugumos apmaudas dėl cosplay suprantamas, bet pažiūrėkim blaiviai žmonės - kas per daug nesveika, o be to, renginių tikrai daug, nespėsi kone kas antram naujo kostiumo pasidaryt, o per metus eit tris kartus su tuo pačiu irgi nekoks reikalas, taigi džiaukimės OTAKOS esme ir laukim filmų sąrašo. Visgi mokam mes gerą nuotrauką ir be savo "alternatyviųjų spalvingųjų katanomis ginkluotų "aš"" susikurti, deshou?Comment
-
na džiaugemės otaka dienom... tikrai laukėm. tikiuosi gerų anime. pernai buvo tikrai smagu. klausimas iškilo... pernai buvo nemokamų seansų, o šiemet? žinoma aš nieko prieš sumokėti už anime, tačiau tiesiog smalsu ar bus. taigi laukiam laukiam laukiam....
P.S. o dėl cosplay... oh well, bus ir kitų taigi nėr ko zirzti, ypač kai tas zirzimas nieko nepadeda ir nekeičiaPaskutinis pakeitimas nuo soshite; 2009-11-23, 11:53.
please, wake up to reality...Comment
-
Kaip šaunu, kad Papriką rodys Kaip tik ją per OTAKĄ ir norėjau pamatyt. Anais metais Tūkstantmečio aktorė labai patiko, tad labai laukiau, kad dar kokį Satoshi KOn filmą kine būtų galima pasižiūrėt
Į du-tris manau nueisiu, ar bent jau norėčiau...
O kas ten per manga workshop`as bus ? Mokys kaip paišyt ar dar kas?Comment
-
Comment
Comment