gerai , kam netoli ar kaipnors gales atvykt man tai 300km~ o atvaziuot nera su kuo nebent su autobusu gal kas is klaipedos ar is dar kurnors per plunge vaziujat i otaka? paimtumet mane :/ jei kas rieda per plunge pm
Anime dienos "Otaka 2009"
Collapse
X
-
-
So what? Ir ką į mane pažiūrėjus reikia matyti?
Geriau nusipirkti naujus akinukus ir perskaityti, jog cosplay nebus, o ir klausimo nemačiau jog klaustų ar jo reikia. Taigi toks pamąstymas, "cosplay galėtų būti" kaip ir iškrenta iš konteksto ir yra n kartų aptartas.
+ Ne pilkasis kardinolas sugalvojo, kad cosplay nereikia, man paprasčiausiai tai nerūpi, dėl manęs galėjo būti.
Tiesiog skaityti tas pačias "man reikia cosplay" yra žiauriai nuobodu. Aiški mano pozicija? Komentarų nebereikia?
End of O.T.Comment
-
Liudna
Ech buvau praeitoj Otakoj ... vos suzinojes kad bus toks festivalis nusipirkau bilietus i kiekviena filma ir buvo nerealu . Labai nusiminiau kai pamaciau siu metu Otakos data ... Negalesiu dalyvau , bet gal galima bus situs filmus atsisiust arba bent jau dvd kur nors nusipirkt ? Po praeitos Otakos negalejau ziuret normaliai anime . Viskas atrode taip nekokybiskai ir liko noras tik ziuret filmus,o ne atskiras serijas . Siais metais vel matau bus Miyazakio My neightbor totoro , jo darbai tikrai nuostabus . Gelbekit draugai pasakykit kur galeciau gaut situos filmus , jei galeciau tai tikrai i visus nueiciau kita savaite...Comment
-
Ech buvau praeitoj Otakoj ... vos suzinojes kad bus toks festivalis nusipirkau bilietus i kiekviena filma ir buvo nerealu . Labai nusiminiau kai pamaciau siu metu Otakos data ... Negalesiu dalyvau , bet gal galima bus situs filmus atsisiust arba bent jau dvd kur nors nusipirkt ? Po praeitos Otakos negalejau ziuret normaliai anime . Viskas atrode taip nekokybiskai ir liko noras tik ziuret filmus,o ne atskiras serijas . Siais metais vel matau bus Miyazakio My neightbor totoro , jo darbai tikrai nuostabus . Gelbekit draugai pasakykit kur galeciau gaut situos filmus , jei galeciau tai tikrai i visus nueiciau kita savaite...
O jei knieti žiūrėti anime ant didesnio ekrano - gi peržiūros Vilniuje vyksta kas kelias savaites - deja, tiek Paprika, tiek Tokyo Godfathers, tiek Genius Party bei Totoro yra jau rodyti. Warning, peržiūrose viskas rodoma ne kino-ekrane o per projektorių"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
Na, daugumos galiu paskolinti DVD.
O jei knieti žiūrėti anime ant didesnio ekrano - gi peržiūros Vilniuje vyksta kas kelias savaites - deja, tiek Paprika, tiek Tokyo Godfathers, tiek Genius Party bei Totoro yra jau rodyti. Warning, peržiūrose viskas rodoma ne kino-ekrane o per projektorių
Na IceCube cosplay seip nera ivertintas kaip vaiku uzsijemimas ir cosplay tikrai yra rimtas dalykas.
Na o kad nuvertini jaunima iki besmegeniu irgi negrazu ir negerai.O del klykimo ir saukimo irgi labai abejoju.👍 1Comment
-
O jeigu į temą, tai iš šių metų repertuaro, visgi yra iš ko pasirinkt, tad PAPRIKĄ tai tikrai imsiu, kaip dėl kitų, dar nenusprendžiau, gal dar kokį Genius Party [Beyond] prigriebsiu.
Tad, iki susitikimo OTAKOJ👍 1Comment
-
ŠEŠTADIENIS, GRUODŽIO 5 D.
3 salė
14.30
Dangaus pilis Laputa / Laputa: Castle in the Sky, rež. Hayao Miyazaki, 1986, 124 min., Japonija
16.30
Origami rungčių fiesta: prizai ir gera nuotaika
17.00
Mano kaimynas Totoro / My Neighbor Totoro, rež. Hayao Miyazaki, 1988, 86 min., Japonija
18.30
Origami rungčių fiesta: laimėtojų paskelbimas
19.00
Jonvabalių kapas / Grave of the Fireflies, rež. Isao Takahata, 1988, 90 min., Japonija
21.00
Genialus vakarėlis / Genius Party, trumpametražių filmų rinkinys, 2007, 105 min., Japonija
Ka verta paziuret? Ar rekomenduojat imt visus bilietus? Bijau apakt!
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
ShoCho >>>
rekomenduočiau asmeniškai į šitus:
19.00
Jonvabalių kapas / Grave of the Fireflies, rež. Isao Takahata, 1988, 90 min., Japonija
21.00
Genialus vakarėlis / Genius Party, trumpametražių filmų rinkinys, 2007, 105 min., Japonija
pirmas, žiauriai sukrečiantis, jei jautrus, tai dar ir ašarą nubrauksi
o Studio 4C darbus visada privalu pažiūrėt ir dar kaip dideliam ekrane rodo, tai iš vis super👍 1Comment
Comment