|
"Ceatec" parodoje Tokijuje - ateities elektroniniai prietaisai
Collapse
X
-
"Ceatec" parodoje Tokijuje - ateities elektroniniai prietaisai
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-11-15, 19:42. -
Kas liečia tuos televizorius tai nežinau ar čia tas pats ar ne, bet Kauno akropolyje mačiau kažką tokio kaip pavyzdį. Televizorius kuris atrodo, jog rodo 3D vaizdu, pats buvau labai nustebęs, ir būtent čia perskaitęs veikimo principą pagalvojau, kad lygiai tas pats. Tai nežinau ar čia tokia naujovė.
Žinok lygiai tokį patį vaizdą mačiau, ir tai buvo ne spalį, o vasaros metu kažkada. Tai ką rodė buvo vienos Vilniaus gatvės vaizdas. Tokį patį įspūdį paliko kaip ir minėtas tavo video, dar geriau net, nes čia pavieniai daiktai, o ten visa gatvė, daug įspūdingiau atrodė. Taip, kad šita naujovė nelabai jau naujoviška (kalbant apie kelių mėnesių laikotarpį).Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-11-05, 13:01. -
Kas liečia tuos televizorius tai nežinau ar čia tas pats ar ne, bet Kauno akropolyje mačiau kažką tokio kaip pavyzdį. Televizorius kuris atrodo, jog rodo 3D vaizdu, pats buvau labai nustebęs, ir būtent čia perskaitęs veikimo principą pagalvojau, kad lygiai tas pats. Tai nežinau ar čia tokia naujovė.Comment
-
Jo =] greitai netik akimis valdomu mp3 bus bet ir klaviaturu , peliu =] gal dar mes sulauksim savo amzely tokiu smagybiu =]My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
ištikrųjų tie japonai nebesukuria jau tiek tų technoligijų kiek anskčiau, o tas 3d telikas jau phillipsų padarytas senokai jau kaip ir yra (japonai čia) tik ten naudojimi lešiai didžiuliai(principas tas pats), o su tuom akim, seniau mačiau "zilitoną" kurį visiškai galima valdyti akimis, o jis sukurtas
paralyžuotiems žmonėms... na tiesa, rytiečiai šituos dalykėlius pritaikė visiems marijos žemės gyventojams, bet aš kaip ir pasiilgęs tų - super duper naujovių....Comment
-
Comment