Galiu pasakyti vieną dalyką, Gokas nėra mano asmeninių mėgstamiausių personažų top 1000 bet jis vertas būti visų laikų numeriu vienas, vien dėl to, kad yra daugybė žmonių, kurie net nežino kas tai yra anime, bet jie žino ar bent yra kur nors matę Goką
25 garsiausi visų laikų anime personažai nuo IGN
Collapse
X
-
8. Pikachu (Pokemon)
Ko sis gyvis nusipelne astuntos vietos.Jis tik serijos pabaigoje pasako pikachu ir paleidzia elektra soka kuris raketos komanda isrskraidinaComment
-
Sąrašas būtų buvęs ktioks, bet pagrindiniai kriterijai buvo ne pati herojaus charakteristika,išvaizda, kaip jis elgias ir pan, o didelis ir ilgas populiarumas, įtaka, kuri turėjo poveikio tolimesniam žanrų ir anime vystymuisi , kokybės realizavimas.Comment
-
Na, man sąrašas atrodo teisingas. Tiesa, aš turiu savo mėgstamiausių veikėjų dešimtuką ir jie kažkaip nelabai derinasi su šiuo sąrašu, nes nėra nei tokie populiarūs nei tokie įspūdingi (tik gražūs... velniškai gražūs)...
O dėl pačio sąrašo tai kadangi didelę įtaką veikėjo populiarumui turi pačio anime populiarumas, tai logiška, kad populiarių anime veikėjai yra šitam list'e. Bet pažvelgus iš kitos pusės - kas daro anime populiarų - tie patys įdomūs veikėjai ir situacijos į kurias jie patenka. Esmė tame, kad jei anime patinka plačiajai auditorijai, vadinasi yra to vertas. Net su puikiausia reklama negalima išsilaikyti ant populiarumo arkliuko. Nematau prasmės labai pyktis dėl to, kad žmonių skoniai skirtingi - tie ginčai prie nieko naudingo neprives. Ir dėl AZ veikėjų rinkimų būtų sunkoka juos išrinkti. Nebent aišku suskirsčius smulkiomis kategorijomis.Comment
-
Iš esmės pritarčiau tik su:
4. Spike Spiegel (Cowboy Bebop)
7. Edward Elric (FullMetal Alchemist)
Bet man nepatiko, kad paimti tik pagrindiniai veikėjai, dažnai daug daugiau žavesio ir įdomumo būna šalutiniuose veikėjuose, jie būna kažkokie originalesni ir panašiai.
Tikėjaus geresnio sąrašėlio...Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2009-11-02, 08:34.Comment
-
P.S Neisizeiskit niekas xD only mho. ^^👍 3Comment
-
O man tai tobula tikrai pirmoji vieta garbingai ir sąžiningai paskirta, dėl šito niekas ginčytis negali. Na, gal dėl Naruto, bleach abejočiau, bet death note ir kitų kultinių anime negalima ginčytis ^^Comment
-
kaip čia nesiginčysi, ką per 2-3 metus tokio spėjo nuveikti death note ir kiti dabar nauji kultiniai serialai, jų įtaka tik po kokių 5 metų gal normaliai atsiskleis (ir tai ankščiausiai)Comment
-
Na sarasas keistokas, ka cia be pridursi. A tiesa, be to kaip suprast ,,didelis ir ilgas populiarumas" nes as tai turiu keleta variantu a) ilgas turintis dauk sezonu anime b) ilgas grynas fileris su truputi realios istoryjos, kad nenukrypt nuo temos c) toks kuri visi zino ir po jo pabaigos dar ilgus metus d) toks kurio ziurimumo reitingas didziausias e) parduota daugiausei prekiu susijusiu su anime f) geriausei isreklamoutas g) platesnio kriterijaus nesugalvojoComment
-
Na sarasas keistokas, ka cia be pridursi. A tiesa, be to kaip suprast ,,didelis ir ilgas populiarumas" nes as tai turiu keleta variantu a) ilgas turintis dauk sezonu anime b) ilgas grynas fileris su truputi realios istoryjos, kad nenukrypt nuo temos c) toks kuri visi zino ir po jo pabaigos dar ilgus metus d) toks kurio ziurimumo reitingas didziausias e) parduota daugiausei prekiu susijusiu su anime f) geriausei isreklamoutas g) platesnio kriterijaus nesugalvojoComment
-
eina sau, kai pamačiau Goką pirmoj vietoj galva apsisuko iš nuostabos ir vos ant žemės neatsidūriau... dėl pusės sąrašo dzin, bet yra tokių "paukštelių", kad yomayo. Ką čia daro pokemonas ir Narutas šiaip galėčiau pasiūlyti tik Alucardą, jo tikrai begalo "šarmingas" charakteris, o ir populiarumas didelis
p.s. Sailor Moon - wtf!Comment
Comment