25 garsiausi visų laikų anime personažai nuo IGN
Collapse
X
-
Daugelio labai klaidingas mąstymas dėl sąrašo:
"Rinkimų kriterijai buvo: didelis ir ilgas populiarumas, įtaka, kuri turėjo poveikio tolimesniam žanrų ir anime vystymuisi , kokybės realizavimas ir šiek tiek „asmeninio skonio“."
Jei tokie kriterijai buvo, tai manau, kad viskas normaliai, kad sąrašas maždaug toks, nors su keliais variantais nesutinku, tačiau, tas pats pokemonas, jau yra labai didelė japonų anime pop kultūros žvaigždė ir atpažįstamas visų - visur.
Songokas mano manymu labai teisingai parinktas į pirmą vietą, jo išlikęs personažas nepamirštamas ir davė kelią visiems main-streaminiams anime personažams (kaip frakaz panašiai ir sakė). Tas pats ir su Sailor Moon. Tiesa, paimti personažai iš recent history man nelabai pasirodė tokie stiprūs, tai yra, jie kol kas populiarūs, bet man rodos jų išliekamoji vertė ateityje smarkiai nukris.
P.S. slickai pirmajai nesplavotai japonų animacijai virš 90 metų, o tokiam kuris panašus į anime virš 75👍 2Comment
-
Ir įdomu kodėl?Todėl ,kad viską padarė visagalė reklama.Populiaru tol,kol reklamuojama.Išliekamoji vertė - ai nu joa,toks kažkada buvo Poveikis tolimesniems anime - pripažinkim,tikrai daugumos ne per didžiausia.Išvada: sąrašas sudarytas daugiausia pagal asmeninį požiūrį,tad ar verta ginčytis ir aiškint,kad kažkas skaityt nemoka,jei kiekvienam yra svarbios savos anime vertybės ir kiekvienas jas supranta skirtingai?Šiaip ar taip,visi pasidarę tokius sąrašėlius ,manau, nerastume vienodoNot bad...👍 1Comment
-
Ech! IGN tegul lieka geriau prie žaidimų, nors šis sąrašas iš dalies teisingas, tačiau visiškai jam nepritarčiau. Beveik visi dabartiniai shounen'iški anime yra kurti, pagal DBZ. Todėl nemanau, kad Naruto ir Bleach vertėjo mesti į šį sąrašą.Comment
-
Spoileris:Ir įdomu kodėl?Todėl ,kad viską padarė visagalė reklama.Populiaru tol,kol reklamuojama.Išliekamoji vertė - ai nu joa,toks kažkada buvo Poveikis tolimesniems anime - pripažinkim,tikrai daugumos ne per didžiausia.Išvada: sąrašas sudarytas daugiausia pagal asmeninį požiūrį,tad ar verta ginčytis ir aiškint,kad kažkas skaityt nemoka,jei kiekvienam yra svarbios savos anime vertybės ir kiekvienas jas supranta skirtingai?Šiaip ar taip,visi pasidarę tokius sąrašėlius ,manau, nerastume vienodo
Taigi natūralu, kad bent Europos šalyse animacija labiau domisi vaikai - va jums ir Songokas, Bleach, Naruto.
Nereikia iš karto imti kaltinti skirtingus skonius, čia greičiau skirtingų amžių problema.
Kadangi čia renkasi ir žmonių, kam virš aštuoniolikos, tai visiškai natūralu jog kyla nesutarimas. (nors vėlgi, minioje visada atsiranda individų kurie nepaklūsta "masei" ir ima šaukti kokie neteisingi kriterijai).
Vienodų sąrašų tikrai nebus, tačiau juose figūruos panašūs veikėjai (arba pataisykite mane, kuris neįdėtų į savo topą bent trijų veikėjų iš šio?)
O dėl meninės/išliekamosios vertės kriterijaus... Jo paprasčiausiai nebuvo, kadangi anime tegyvenantys pirmąjį dešimtmetį į jį paprasčiausiai nepatektų.
Ir nereikia čia šaukti, jog dėl to, kad jie šlamštas - paprasčiausiai su amžiumi kinta vertybės bei aktualijos.
Visas populiarumas tuo ir remiasi. Natūralu, kad einant laikui kriterijai kinta, tada savo vertę kūriniai ir praranda (anime turi išliekamąją vertę ne tada, kai jį muziejuje rodo, o tada, kai jame rodomas vertybes supranti bei jos tau atrodo kažką reiškiančios).
Taigi, galite reikšti pasipiktinimą, tačiau pagrindinės vertybės - gėris/blogis industriniame pasaulyje beveik nekinta (iki šiol). Naruto, DB, Bleach perteikia tas vertybes, bet tik suvokiamiau vaikams (t.y. jiems pasakoma tas gerai, o tas blogai, bei dažoma vien juodai/baltai), suaugesniai publikai pateikiami anime "kapsto giliau".
Taigi dėl išliekamosios vertės ir užmiršimo taip drąsiai nekalbėčiau...
Ką ta ilga tirada norėjau pasakyti - užteks skųstis tuo, ko reikia masėms. Tai, kas populiaru ne visada šlamštas.
Ir iš vis, parodykite man temą, kurioje niekam neužkliūna Bleach arba Naruto.(nieks nežiūri, bet visi žino, vat kur populiarumas)
Kiek pamenu buvo naujiena, kad DN rodys TV6, ir ten visiems kažkodėl prireikė linksniuoti Naruto. Why? Jeigu jis ne Jūsų amžiaus grupei skirtas, nežiūrėkite, bei neleiskite mažamečiams žiūrėti, kad nesąmonių nedarytų.
O ir iš šios temos šiukšlyno nedarykite, nėra tas Naruto blogas, tiesiog gal jis ne Jūsų amžiui/lyčiai/suvokimo lygiui skirtas.
Taigi pritariu topui
Ir šiaip tai tas taikoma ir tiems Pokemonams, Digimonams ir visiems kitiems -onams.
Ir dar. Man taip atrodo,Jums kitaip, čia mano asmeninė nuomonė, so, please no war, man ir taika gerai Kadangi nieko idiotais nevadinau, nėra ko įsižeisti
Čia greičiau mano pamąstymas ta tema
Peace.
P.s. Nusižengiau savo taisyklei į tokias nesąmoningas diskusijas nesivelti. Bet kad čia viskas vyko "į vienus vartus". GomeneComment
-
Šeip apskritai tokio topo idėja man yra keista. Išmetus personažų vardus būtų garsiausių anime top. Kiek čia pačių personažų nuopelnas yra didelis klaustukas. Paimkim, kad ir Naruto (be jokios fobijos). Čia kas ką išgarsino? Anime personažą ar atvirkščiai? Pvz. su Horo, kurios čia net nėra, man tokių klausimų nekyla.👍 2Comment
-
na ką kitaip galėjom nesitikėti. kadangi atinkamom žmonių grupėms atinkami anime ir žiūrisi. pvz kokiam 10mečiui aišku gerai žiūrėsis naruto ar dbz nei kokie rimtesni darbai. o suaugesniam ratui žmonių žiūrėtusi visai kas kita, nes tokių manau anime žiūrovų +16 ganėtinai mažai,tai ir visokie naruto šmaruto yra populiarūs bei jų veikėjai. sarašas puse velnio šeip pasakius, nenusivyliau per daugiausiai (:👍 1Comment
-
Comment
Comment