Spoileris:
|
25 garsiausi visų laikų anime personažai nuo IGN
Collapse
X
-
25 garsiausi visų laikų anime personažai nuo IGN
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-11-15, 19:21.Žymos: Nieko👍 12_dZes_, Zx-Shade, bubu, Akade, Deizy, and 7 others like this. -
Man pvz truksta is D- Grey man Allen Walker, nes cia buvo geras anime ir piesimas neblogas ir veiksmu netruko ir tematika buvo kitokia D- Greymeno
arba is Wolf's Rain - Tsume... -
Jau buvau susiruošus išreikšti apgailestavimą,kad Edward'o nėra,bet labai nustebino,kad ir jis čia (nes aš tokios aukštos pozicijos jam neduočiau ir apskritai vertesnio šiam sąrašui paieškočiau).Šiaip pritariu Killerbee išsakytai minčiai,kad vertų čia būti yra tik keletas.Daugelis šių personažų yra atsiprašant popsas,ir populiarūs tik dėl to,kad yra pro visus galus išreklamuoti.Pavyzdžiui:Kokią įtaką anime ir žanrų vystymuisi galėjo turėti Pikachu?Paskutinis pakeitimas nuo winry3; 2009-10-29, 20:49.Not bad...Comment
-
kažkoks random sąrašas. paėmė 25 populiariausius popsinius anime'us, surašė į sąrašą pagrindinius veikėjus ir viskas. Nors realiai, tai gokas pirmoj vietoj gal visai pelnytai, ibo jis kaip ir visiškas prototipas totaliai imbicilinių veikėjų su nesveikais super powersais, kurių pilna anime'uose.Comment
-
eina sau, kai pamačiau Goką pirmoj vietoj galva apsisuko iš nuostabos ir vos ant žemės neatsidūriau... dėl pusės sąrašo dzin, bet yra tokių "paukštelių", kad yomayo. Ką čia daro pokemonas ir Narutas šiaip galėčiau pasiūlyti tik Alucardą, jo tikrai begalo "šarmingas" charakteris, o ir populiarumas didelis
p.s. Sailor Moon - wtf!Comment
Comment