|
Nauja Berserk adaptacija – gandai ar realybė?
Collapse
X
-
Nauja Berserk adaptacija – gandai ar realybė?
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-03-31, 21:10.👍 8Xakis, RP_41, napaleonas, Reshef, demoniacman666, and 3 others like this. -
aciu , aciu , aciu mano megstamiausias anime aciu aciu aciu god damn aicu!! ^^ Jei ia ne gandai mano gyvenime atsirado dar viena prasme damn thenk you SlicKrox!!!Paskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-10-19, 18:39.Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic -
WHAT NA?!!! My dreams ar coming true!!! po berserk perziurejimo buvo tokia tustuma gal pagaliau isleis 2 sezona kuris uzpildis ta tustuma!!! jeppy =] Dabar kad tik nuteketu data kada isleis =] tada prisitaupysim miego valandu besiruosdami ziuret si nuostabu anime =]My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
(spiegia kaip maža mergaitė) nežinau net ką parašyt, jeigu čia ne gandai... uch... Pagaliau, pagaliau!!! Valio!!!!Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Comment
-
Ohhh , come on! Bent viltis yra , man to uztenka!Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Freakaz teisus, senos naujienos ir picsai čia. Atrodo IVXXX šitą naujieną kažkurioj iš gijų animezonoj jau buvo parašęs prieš keletą mėnesių. Vienaip ar kitaip labai tikėtina, kad gali išeiti naujas anime, o tiksliau tęsinys pagal manga. Visgi kas labai abejotinai mintyse kirba tai piešimas, įtariu, kad bus tas pats kas su visais anime - viena štampuote papaišyta ir paspalvinta ir lengvai kompu atidirbta.Comment
-
nenoretusi supopsinto berserk anime tesinio. vargu ar sugebes perduoti visas reikalingas emocijas teisiklingai. tik jaigu pats Miura vadovaus kurimu. beto siu paveiksleliu stilius nuliudino.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Nu jo berserk pratesimas butu awesome. Nors as asmeniskai nesitikiu.
Ir pritariu solidsnak'o zinutei
AKA Fleimas
Comment
-
Jo, norisi pratesimo, bet neapleidžia ir abejonės - kaip piešimas, ar nenutols nuo pirmtako kurtos nuotaikos, ar nesupopsės ir pan. Labiausiai gal netgi gasdina, kad tai nauja adaptacija su savo artistine kryptimi, o ne pratęsimas pirmojo Berserk, o juk būtent jis ir yra taip kritęs daugumai į širdį.
Jau ir patys "kadrai" man kažkaip nelabai, aišku piešimas detalesnis (tik pirmam tai keistai tas kraujas ir veiksmas atrodo), spalvinimas gal ir geresnis, bet veikėjų modeliams trūksta tos jėgos ir charakterio kaip pirmam Berserke. Na tikiuosi kad klystu...
O taip tai jo, naujiena sena ir nieko naujo nesužinojau, bet kadangi buvau primiršęs, tai bent prisiminiauComment
-
Comment
Comment