Vyks flashmob'as.. mhm... o kox butent kada ir ką turėsime daryti info nėra. Labai įdomu, kai ateini nežinai kur ir nežinai kas ten gero. Neisiu.
Nemokamas kino-seansas ir flashmobas | Penktadienis, Vingio k/t.
Collapse
X
-
Pabuvom su draugem flashmobe. Visai linksma buvo, filmas idomus, juokingas, tik gal per daug sudauzytu nosiu ziuroves bobutes ir diedukus uz musu nugaru verte krupcioti
O dabar flashmobo taisykles: mum isdalino lapelius su tokiais reikalavimais:
"9-tasis japonų kino festivalis
mini flashmob'as
Kiekvienas jūsų turite po obuolį. Šiuo atveju , raudonas obuolys simbolizuoja Japonijos vėliavą( kitu atveju jis tiesiog simbolizuoja obuolį . taigi galima sakyti, kad turite dalelę Japonijos savo rankose. Sėkmingo flashmob'o atveju, jūs turėsite obuolį rankose, bet ne savo.
Taisyklės:
turėkite su savimi laikrodį (prieštai susitikrinkite, kad visi laikrodžiai rodytų vienodą laiką). Lygiai 18:30 išgirsite garsų nusikosėjimą. Pasiųskite obuolį savo kaimynui, ir tyliai pasakykite "perduok kitam". Pasirinktas kaimynas gali būti iš dešinės, kairės, priekyje sėdintis ar už... Stenkitės obuolį perduoti nepažįstamam žmogui. Jeigu jūs vėl gausite obiolį- siųskite toliau. O jeigu gavote obuolį 18:35 - galite jį pasilikti sau kaip atminimą.
Ačiū už dėmesį ir bendradarbiavimą!"
Na viskas vyko gan sklandziai, tiesa pasakius visai apie tai buvau pamirsus, kol nepazystamas zmogus, tikriausia net ne otakas (bent jau is isvaizdos) man pabaksnojo i ranka ir sako: prasidejo xD Saleje kilo sioks toks bruzdesys, kiti ziurovai , ne "animėšnikai" nepagavo kampo kas vyksta
Gavau obuoli 2 kartus xD deja , pasilikimui negavau bet kas keisciausia, eidama po kino link isejimo , ant vienos kedes pamaciau palikta obuoli ir kas juokingiausia buvo, tai radau saviski (atpazinau pagal iskelima apacioje) , gal 4 eilemis zemiau nei as pati sedejau Paliko obuolius tikrai ne vienas zmogus saleje , keista.. "o gal uznuodyti?"
Nesklandumai:
siunciu obuoli nepazistamiem zmones, sakau 'perduok kitam' , o i mane spokso kaip i nesveika xD susinepatoginau, o seip viskas buvo labai faina, AČIŪ organizaroriams
Ryt gal imesiu foto
Beje, kita karta galima pabandyt kazka tokio, paskutinis variantas geriausias xD --> http://www.youtube.com/watch?v=3uiC9emBoAQPaskutinis pakeitimas nuo Semashke; 2009-10-16, 22:57.semashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
-
...
Na viskas vyko gan sklandziai, tiesa pasakius visai apie tai buvau pamirsus, kol nepazystamas zmogus, tikriausia net ne otakas (bent jau is isvaizdos) man pabaksnojo i ranka ir sako: prasidejo xD Saleje kilo sioks toks bruzdesys, kiti ziurovai , ne "animėšnikai" nepagavo kampo kas vyksta
Gavau obuoli 2 kartus xD deja , pasilikimui negavau bet kas keisciausia, eidama po kino link isejimo , ant vienos kedes pamaciau palikta obuoli ir kas juokingiausia buvo, tai radau saviski (atpazinau pagal iskelima apacioje) , gal 4 eilemis zemiau nei as pati sedejau Paliko obuolius tikrai ne vienas zmogus saleje , keista.. "o gal uznuodyti?"
Nesklandumai:
siunciu obuoli nepazistamiem zmones, sakau 'perduok kitam' , o i mane spokso kaip i nesveika xD susinepatoginau, o seip viskas buvo labai faina, AČIŪ organizaroriams
Ryt gal imesiu foto
...
Dėl žmonių kuriems perdavinėjau obuolį tai toks pats pastebėjimas kaip semashkes, be to viena mergina net nenorėjo imti (turbūt pabijojo), tai šalia sėdėjusi moteris paėmė, bet nežinau ar perdavė kam nors.Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2009-10-17, 10:48.Comment
-
DStalker, turiu idėją, kad apie mus kalbi.xD Tikriausiai per daug į filmą įsijautėm ir pamiršom laiką žiūrėt.XD Tik jaučiu, kažkas baksnoja man į šoną. Reakcija buvo maždaug tokia "O, jau prasidėjo?"xD Anyway, man patiko, nors ir negavau obuolio atgal.x] Beje, filmas buvo įdomus.Comment
-
DStalker, Tai tikriausiai! A-HOY, kaimyneli!! mano akimis flashmob'as taipogi pavyko, ir labai malonu kad, nebuvo visokiu klykavimu ir zvygavimu, kaip per anime perziuras , galima buvo be jokiu trikdziu ziureti filmasemashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Tai dabar nebežinau ar Semashke ar Tabeko ten buvo, nebent jūs kartu sėdėjot Šiaip ar taip man turėjot iš dešinės sėdėti ir prieš seansą dar fotografavot nemažai, o iš kairės sėdėjo merginos ant obuolių kažką rašiusios ir paišiusios
Pats filmas tai tikrai neblogas pasitaikė ir liūdnokų, ir žiaurių, ir vietų iš kurių galima pasijuokt nemažai buvo, net nelaimingas atsitikimas visiems iš pradžių sukėlė juoką (turbūt niekas nepagalvojo kad ten rimtai numirs žmogelis).Comment
-
Tai dabar nebežinau ar Semashke ar Tabeko ten buvo, nebent jūs kartu sėdėjot Šiaip ar taip man turėjot iš dešinės sėdėti ir prieš seansą dar fotografavot nemažai, o iš kairės sėdėjo merginos ant obuolių kažką rašiusios ir paišiusios
Pats filmas tai tikrai neblogas pasitaikė ir liūdnokų, ir žiaurių, ir vietų iš kurių galima pasijuokt nemažai buvo, net nelaimingas atsitikimas visiems iš pradžių sukėlė juoką (turbūt niekas nepagalvojo kad ten rimtai numirs žmogelis).semashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
patiko... ideja filmo gera... o apie flashmob tai jokio krenkstelejimo neisgirdau... filmas uzvalde, todel buvau baksnojama draugiu... uch nusiunciau as kazkokiam vaikinui obuoli, o tas paziurejo kaip i trenka... bet po keliu ilgu sekundziu mano obuolys nukeliavo kazkur... taigi manau kad viskas vyko sklandziai.... tik baisiai norejosi ta obuoliuka pasalint is ranku i skrandi... bet islaikiau... sveikas liko
please, wake up to reality...Comment
-
Va kaip zadejau ( sorry , kad taip velai Oo) kelios foto:
Pirma foto, - tolimiausia- Tabeko, Narya ir Jin-chi, Antra foto: Jin-Chi, Semashke ir berods tas tolimesnis dede pilkai rudai apsirenges butu DStalker xD, paskutineje nuotraukoje, ta plati nugara- ne kieno kito kaip Ryo
Video neisliko, o uz nuotraukas - special thanx Naryaisemashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Va kaip zadejau ( sorry , kad taip velai Oo) kelios foto:
Pirma foto, - tolimiausia- Tabeko, Narya ir Jin-chi, Antra foto: Jin-Chi, Semashke ir berods tas tolimesnis dede pilkai rudai apsirenges butu DStalker xD, paskutineje nuotraukoje, ta plati nugara- ne kieno kito kaip Ryo
Video neisliko, o uz nuotraukas - special thanx NaryaiComment
Comment