Nauji Anime - 2009 Ruduo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Derogatory`
    Loki'd

• 2007 10 06
    • 350

Naujai pradėjau tik The Sacred Blacksmith ir Darker than Black: Ryuusei no Gemini. Pirmasis atrodo kol kas toks neblogas, bet turiu spėjimų, kad po to nusivažiuos ir sutipiškės, bet kol kas nenuteisiu, žiūrėsim toliau.
    O DTB labai patiko, labai. Pirma puikiai išlaikyta rami atmosfera, tada prasideda staigus veiksmas, kuris vėl sugrąžina į senus, gerus DTB pirmojo laikus. Jaučiu ir tikiuosi, kad stiprus anime nusimato. Ir gerai, tikiuosi, kad pirmojo sezono reputacijos, taip sakant, nesugadins.

Comment

• WiLLiUx
      Naujokas
      • 2009 10 17
      • 1

Ar kas nors žino ar jau yra nors viena Red Line serija?

Comment

• erudesu
        天照
        • 2008 10 21
        • 30

hmm naujas sezonas tikrai atrodo gan neblogas..pirmiausia pradesiu nuo to, kuo nusivyliau:
        Letter Bee - paziurejau pirma serija ir droppinau, nes tie 3d vabalai tai..nu kaip cia pasakius.
        The Sacred Blacksmith - nors kiti sako, jog visai nieko, bet man asmeniskai nepatiko. Gero siuzeto kazkaip nenusimato ir veikejai man nepasirode prie sirdies. Vnz toks lengvas ir neipareigojantis ziuralas.

Tai, kas mane tikrai uzkabino:
        pirmiausia, mano ilgai lauktas Darker than Black: Ryuusei no Gemini - pirmos dvi serijos kolkas tikrai nenuvyle, tik kad
        Spoileris:
        negi Hei nesirengia nusiskusti tos savo barzdeles?!kiek supratau, veiksmas ten vyksta po dveju(?) metu nuo pirmo sezono pabaigos, o Hei atrodo taip, lyg viskas vyktu po 10 metu o_O

Tatakau Shisho: The Book of Bantorra - sudomino nuo pat pirmos serijos, o isejus trims atrodo, jog animas nusimato laaabai geras. Turbut bus mano sio sezono favoritas^^

O apie Fairy Tail dar sunku kanors spresti tik is vienos serijos..gal ziuresiu, o gal ir ne xD

Comment

• Silvestras
          Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
          • 162

Pracheckinau ir daugiau naujų releasų.
          Kaip to ir lengvai galima buvo tikėtis, iš naujų pažiūrėtų labiausiai patiko DTB antras sezonas. Žodžiu niekuo neprastesnis už pirmą, ir vėl nusimato eilinis topinis epo kasnelis.
          11eyes - silpnokas pasirodė, per pirmą seriją beveik niekuo nesudomino, atmosfera nepatiko ir t.t.
          Letter Bee - normalia suėjo, 3D vabalai manimi buvo beveik nepastebėti. Na bent jau patiko, kad pati idėja paliko kažkiek tai įspūdžio+neblogai perteiktas fantasy pasaulis su visais kraštais.
          Nyan Koi! - šis tas pats, tikrai neturiu jokių nusiskundimų. Lengvas, juokingas, spalvingas, moe merga, daug kačių ir -nya šūdo. Galima žiūrėti.
          Sasameki Koto - vos tik pabaigiau vasaros Aoi Hana, tai čia jau pat išleido dar vieną shoujo. Nu tai ką, iš pirmos serijos visai suintrigavo ir bl bl bl. Nu gi Girls Love, šiaip ar taip jamam.
          Seitokai no Ichizon - originalus anime, labiau toks parodijinis, bet iš to jau ir pirmame epe išspaudė nemažai. Patiko visos diskusijos ir komedijos.
          Kimi ni Todoke - dar vienas rudens atradimas. Kai per daug to nežiūri ar nesidomi, tai paauglių romantika pradeda patikti labiau už viską pasaulyje. Man asmeniškai šis anime - tai antrasis Bokura ga Ita. Aišku ne dėl bet ko, mat ir piešimas panašus, ir atmosfera supanašėja.
          Cheburashka Arere? - vienas juokingiausių matytų dalykų.

Taigi mano listo patys iš pačiausių: DTB 2, The Book of Bantorra, Kimi no Todoke, Cheburashka, Sasameki Koto. Ir viduriuke išsibarstę likę anime, dėl kurių dar nesu tikras. Gal porą ar net daugiau teks ir mesti jeigu ir toliau banaliai vystysis.

Comment

• Ozis

Mano dideliam "nustebimui" (beveik ta pati istorija ir su Souten Kouro ir vasaros sezono) jokia fansuberiu grupe nesieme Romance of three kingdoms, o juk net toks brudas kaip Queens Blade S2 yra subinamas! Rodos ta pati istorija su Eden of the East recap'u ir Cencoroll.
            Fairy Tail - vienareiksmiskai ziuresiu, mat mangos pradzia jau prisimirso, o animas bent kolkas seka tiksliai mangos ivykius (tikrinau!). Praktiskai nei vienas igarsintojas mano supratimu netinka nei vienam pagrindiniam personazui.
            Nyan Koi! - is visu sio sezono animu man jis atrodo geriausiai. Pirma serija uzkabino katinisku jumoru, veliau jo mazeja, taciau kablys jau yra nuo pirmos serijos. Jauciuosi optimistiskai del sio animo.
            The Sacred Blacksmith - nieko ypatingo, bet ziureti galima. Fantasy settingas, grazus piesimas, truputis prevetisko jumoro. Kaip ir tikejausis lengvas daiktas.
            Su Tatakau Shisho: The Book of Bantorra kiek idomiau. Is vienos puses animas turi milziniska potenciala, o is kitos tragiskai nuobodus pateikimas. Toks ispudis lyg ta kieta potenciala norima ispusti iki neskoningos begalybes.
            Kampfer - buka istorija, xchange motyvai, daug fanservico. Prastokas animas, kuri galima ziureti, jei is airingu ner ka ziuret (o man taip ir yra).
            Letter Bee special'as teike siokio tokio optimizmo (dramatiskumas nebuvo gristas muilu), taciau serialas... tragiskai vaikiska problematika ir tikra asaru pakalne. Ispudis tiesa tik nuo pirmos serijos, bet jos uzteko, kad si seriala nurasyciau.

Comment

• zeroevil
              Hentaiščikas
              • 2008 02 18
              • 64

Fairy Tail tai visai neblogas, tik kai manga skaitęs tikėjausi truputi rimtesnio ir veikėjai kažkaip vaikiški atrodo, o dar tas Natsu balsas.... Bet iš pirmo epizodo sunku daryti išvadas.
              Sacred Blacksmith kažkaip neprilipo, pasirodė toks nelogiškas vietomis , bet gal kiti epizodai nuomone pakeis .

Comment

Working...