Cencoroll , Fairy Tail , Nyan Koi! , Tatakau Shisho: The Book of Bantorra. Na sitie anime pasirode idomus uzkabino.
Nauji Anime - 2009 Ruduo
Collapse
X
-
iš šio sezono nieko nesirinksiu. pasižiūrėsiu visus iš eilės, bent po pora serijų, nes praeitų sezonų patirtis rodo-pasirenki ką nors, tai gaunasi visiškas grybas. šiaip domina Cencoroll, Tatakau Shisho: The Book of Bantorra, The Sacred Blacksmith, Fairy tail ir dar keli. tikiuosi ruduo nudžiugins labiau nei vasara.Comment
-
Nekalbant apie pratęsimus, tikrai griebsiu romantinius Kimi ni Todoke bei Winter Sonata. Kol kas per daug nekrykštauju dėl naujojo sezono, nieko ypatingai nelaukiu bus matyt ką dar prigriebt reiks.
Aišku nekalbant apie "Ai no Kusabi" remeiką , kurio nesveikai laukiu jau nuo metų pradžios ir pagal idėją jis turėtų prasidėti rugsėjį... na bet čia jau kiti žanrai kaip sakant *kost, kost*Comment
-
Laukiu: Red Line, Tonari no 801-chan R (iš pic'o gryna dbz parodija), Fairy Tail (tikuosi antro One Piece, t.y. nrealių nuotykių ir super įtraukiančios istorijos).
Iš tesinių: Tentai Senshi Sunred 2 (tikuosi iliks ta nuostabi absurdo prisunkusi atmosfera), Darker than Black: Ryuusei no Gemini (tikuosi nepasišiukšlins po tokio puikaus pirmojo sezono), Natsu no Arashi! Akinai-chuu (nežinau bet šio anime tseinįs sukėlė daugiausią emocijų, myliu pirmąjį sezoną, myliu ir garso takelį, tikiuosi mylėsiu ir antrąjį sezoną), Mahoromatic: Tadaima Okaeri (visai laukiu, nors antrojo sezono taip ir nepažiūrėjau.), Kanokon: Manatsu no Daishanikusai (shota rape , pažiūrėsim gal ką nors naujo bus prikūrę...)Comment
-
Labai laukiau Cencoroll! Jis jau isejo?!
Ten krc kiek is treilerio maciau tai bus AWESOME animation. Tokie man lb patinka! Kur viskas taskosi. Panasiai kaip per fl cl.チーズバーガ! Kas nors zaidziat ヴァイスシュヴァルツ (Weiß Schwarz) ? http://ws-tcg.comComment
-
Jeigu gerai pamenu,dar si sezona bus nodame cantabile 3 sezonas !!! Puikus animas.Comment
-
Na, čia žiūriu turėsiu iš ko pasirinkti. Noriu labai pamatyt "Red Line", kolkas neblogas įspūdis iš aprašymo ir piešimo. "Fairy Tail" - taip, dėl panašumo į "One Piece". "Kimi Ni Todoke" - kartais ir mokykliniai man sueina.. "Winter Sonata" regis bus pasiseiliojimui biški. Šiaip mano laukiamiausias yra "Higashi no eden" filmas. Patiko man anime, ką žinau.. Ir dar gal "Tentai Senshi sunred 2". Užsimaniau ir pradžią pamatyt.
O dėl balsavimo...gal susilaikysiu.Comment
-
Darker than Black
Kitu net nzn, neužkabino. Be to nusivyliau Skip Beat! nepamatęs sąraše.
Šiaip dar Tonari no 801-chan R intriguoja pagal autorių darbus, visi geros nesąmonės ir linksmos pažiūrėt. Reiks pažiūrėtPaskutinis pakeitimas nuo modis; 2009-09-08, 14:24.Peanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
Comment
-
Comment