Nauji Anime - 2009 Ruduo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • dattebayo
    random fangirl syndrome

• 2007 11 18
    • 207

BOOYA *PEW PEW PEW*!!!!11
    Seniai tiek gero stuffo upcoming listuose mačiau.
    Red Line (MADHOUSE! *spiegia fangirl'iškai*), Fairy Tale, Tatakau Shisho laukiamiausi. Dar gal reikės pačekint naujus Natsu no Arashi! ir Kanokon sezonus.
    Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2009-09-01, 20:20.

Comment

• Hellsing_lover
      Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
      • 1318

Man šis sezonas absoliučiai nieko gero neparodė Na, nebent tik Winter Sonata kažkuo patraukė, bet ir ši jau senokai planuojamų žiūrėti list'e guli, tad dar šiek tiek palauksim iki išleidimo ir pamatysim, ar gerai nusižiūrėjom anime

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Ozis

Visai neblogas sezonas nusimato, nors galejo buti ir geresnis. Mano jau kuri laika uzplanuotas rudens sezono favoritas nepaminetasis Romance of three kingdoms (priesingai nei Souten Kouro jis turetu tiksliau sekt originalu kurini, taciau atmosfera turetu buti panasi). Is paminetu jau anksciau taip pat buvau nusiziurejes Fairy Tail, planuose buvo ir Eden of the East filmas (bus proga savotiskam rewatch su kompanija). Be siu triju nutariau butinai uzmesti aki i Cencoroll.
        Taip pat prie progos reiks pasidomet Nyan Koi! (na visgi su katem ir siaip smagus turetu but), Tatakau Shisho: The Book of Bantorra ir The Sacred Blacksmith. Visi trys turetu buti lengvi ir sviesus.

Comment

• Yuffie
          Cute as Hell.

• 2009 01 04
          • 123

Oba. Laukiu Kimi Ni Todoke nes nusipirkau per cosplay žurnala tai manga idėta buvo. Sudomino. Taip pat aprašymu patraukė Cencoroll.

Comment

• Spirit of Nightmare
            !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
            • 209

Pagaliau sulauksim gero stuffo. Jei rimtai, tai labai daug kas domina:

Fairy Tail - nors mangos ir neskaičiau, bet atrodo tikrai įdomiai.

The Sacred Blacksmith - prabalsavau už jį ( ko gero tikiuosi gero middle-ages stiliaus anime, su įdomiom šaltųjų ginklų kovom)

Tatakau Shisho: The Book of Bantorra - Kadangi man Sable minėtasis Library Wars nematytas, tai ir idėja man nauja ir šiaip aprašymas bei paveikslėlis atrodo ganėtinai gražiai.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Lust
              a.k.a Yurla

• 2006 12 17
              • 274

Wuhu, labai laukiu letter bee, bei inuyashos. Be abejo fairy tail bei nogizakos harukos vasara visiskai nieko is nauju neziurejau, nes neradau nieko idomaus, ka tik pradedavau dropindavau po 2-3epu, net suzumiya baisingai nuvyle su ta nevykusia endless eight arka.
              Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Derogatory`
                Loki'd

• 2007 10 06
                • 350

Labiausiai labiausiai laukiu tai Fairy Tail, taip pat Darker than Black ir Higashi no Eden antrų sezonų.

Comment

• IronSoldier
                  o_O
                  • 2007 12 27
                  • 18

Sezonas atrodo bus išties šaunus, jau vien 3 laukiami pratęsimai yra šaunu, o dar kiti sudominę anime. Tiek visko daug, kad net bijau, kad nespėsiu visko siųstis ir žiūrėti, galbūt kažkas pasiūlys kažką įdomaus, bet kol kas štai kas labiausiai sudomino:

Red Line - nors ir esu matęs ne itin daug anime, visada sudomina išskirtinis piešimo stilius.
                  Tonari no 801-chan R - anime apie otakę turėtų būti gana juokinga, o dar nieko panašaus nesu matęs.
                  Fairy Tail - mangos neskaičiau, tačiau girdėjau neblogų atsiminimų, o dar lygini
                  Tatakau Shisho: The Book of Bantorra - tiesiog istorija atrodo gana įdomi.

Iš tęsinių - Darker Than Black, Tentai Senshi Sunred ir Eden of East.

Anime list | Music list

Comment

• Aeval
                    Rašytojas

• 2009 01 12
                    • 256

Labiausiai laikiu Fairy Tail ir Inuyasha. Bet ir yra ir kitu vertu demesio. Na, atrodo, mano anime sezonas prasides spali

Comment

• Firo
                      Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                      • 313

Heh~

Taigi taigi taigis, laukiam: Red Line (juk filmas, bala nematė, padabosiu, o ir visai nieko trumpas žiūralas, rods, bus), Cencoroll (anksčiau mano akį buvo patraukęs + juk tik filmas), Tonari no 801-chan R (kekeke, kažkas greito "pietų pertraukos" metui), Kimi ni Todoke (ze winrar! Mėgstu sūrį karts nuo karto, tikiuosi nebus sugedęs :3), Darker Than Black: Ryuusei no Gemin (nejau dar reikia aiškinti kodėl? :'D)
                      Buda Šėtonas, Winter Sonata (jau ir anksčiau laukiau >_>... dabar palauksiu pabaigos ir įvertinimų) lauks approval'o.

Comment

• Red_Elf
                        pandų karai :D

• 2009 05 07
                        • 1112

na, mano nuomone rudens senonas laukia praktiskai fantastiskas butinai ziuresiu Cencoroll, Letter Bee ir Winter Sonata, o Faity Tail jau seniausiai laukiu

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

Labiausiai aišku Darker Than BLACK'o laukiu, Sunredo ir Edeno filmų, bet čia pratęsimai. Iš naujų būtinai imsiu Red Line, Cencoroll, Fairy Taill, kurio mangą skaitau, bus įdomu pamatyt ir Tonari no 801-chan R. Daugiau kažkaip nieks labai nepatraukė, bet gal ir į kitus akį užmesiu.
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• SaimonasSako
                            Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                            • 164

Kaip man pasisekė, neseniai Darker Than BLACK pažiūrėjau, o dabar ir antras sezonas greit bus
                            Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
                            NEDELSK - CLICK TO READ IT!
                            sigpic

Comment

• Nightwister
                              Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
                              • 116

as tai lb Higashi no Eden: Air Communication nes tv seriajos man patiko na gal da Buddha Saitan visai nk

Comment

• Evil_of_Darknesz
                                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                                • 998

Red Line - dėl daugelio preižasčių, o ir istorija labai idomiai.
                                Tatakau Shisho: The Book of Bantorra - jau gan senai norisi kažką fantastinio paveizėt.
                                The Sacred Blacksmith - senai bežiūrėjau kažką su sword play, tai tikiuosi šitas nenuvils.

Comment

Working...