KOI: MAKE it UP 08.22-23 d.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kurobi
    baka ne./

• 2008 08 11
    • 30

Pabandysiu ateit 23 diena. Programa visai idomiai skamba :3
    Ir aisku norisi pamatyt savo akimis kas tie Chibi Koi ))

Comment

• meskiukas
      ca-ching!

• 2009 01 13
      • 86

KLAUSIMELIS: Jei ateinu tik i antra diena, tai registracijos vis tiek reikia???
      Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
      ~What are we going to do tonight?
      ~The same thing we do every night - try to take over the fan girls

Comment

• yuujin
        Final Fantasy games RULEZ

• 2009 03 02
        • 83

Laba, pateikiu atsakymus i visus jusu klausimus

Autorius zhmogeliukas
        Turiu klausimuką dėl Karaoke..Jei nori pabandyt reik turėt su savim dainos karaoke versiją (jei rasi) ar atsiųst jums pačią dainą ir jus padarysite kareoke?
        tas pats dėlodžių..Bus jie ekrane ar reik mintinai/su lapais?

EDIT:
        Nors atsako da rnegavau iškilo naujų klausimų.
        Jie daina trunka ~4min ją visą reiks dainuot?Ar keliom min apsiribot?

ir dar, o registracija minetų el.paštu?
        karaoke dainos versiją ir dainos tekstą *.txt arba *.doc formatu kartu su registracija atsiųsti mums į chibi@koi.lt. Mintinai mokytis nereikia, žodžius rodysime per ekraną, tačiau būtų gerai, jei žinotumėte kada koki skiemenį dainuot

Dainuot dainą, praktikuotis, manau bus galima ir kelis kartus, ir tik sunkesnes vietas, žiūresim pagal situaciją, tačiau vieną kartą sudainuoti nuo pradžių iki galo laiko tikrai užteks

Autorius meskiukas
        KLAUSIMELIS: Jei ateinu tik i antra diena, tai registracijos vis tiek reikia???
        Taip, registracija reikalinga tam, kad mes apytiksliai žinotume kiek žmonių ateis ir kokiam žmonių kiekiui pasiruošti
        MANO MANGA:

perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched

Comment

• zhmogeliukas
          Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
          • 722

Autorius yuujin
          Mintinai mokytis nereikia, žodžius rodysime per ekraną, tačiau būtų gerai, jei žinotumėte kada koki skiemenį dainuot
          Skiemenį tai savaime suprantama, kad jo, bet pvz kada įstot (eilutė ir stulpelis) keisis tekstas?

Et, persiprašau tiek klausinėju, bet nedalyvavus tai nelabai žinau v.v

o dėl trukmės, jei pvvz mes norėtume tik 2 min pabainuot,pusę dainos maždaug ir po to stulpelio užbaigti? O.o'' ar galima bet per make it up bandyti viską geriau?~

Comment

• yuujin
            Final Fantasy games RULEZ

• 2009 03 02
            • 83

Tai zinoma, tam ir darom make it up, kad viska issibandytumet
            deja, zodziai neuzsidegs kai reikia dainuot, nes mazoka laiko taip paaryt, taciau per nowjapan parastai zodziai spalvas keicia
            MANO MANGA:

perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
              • 722

bet nebus gi visa daina visą laiką per ekraną? O.o''
              man užsidegimo nereik,intonacijas žinau tik kad paskubu ir 3 eilutėm greičiau sudainuoju.
              Na žiūrėsim, tam ir yra make it up, kad pažiūrėti kaip ten gausis Jei pavyks reikės ir pačiam con registruotis ^^ ačių už kantrybę ir info,kol kas viskas, bet iki savaitgalio dar daug laiko,hehe~

Comment

• meskiukas
                ca-ching!

• 2009 01 13
                • 86

Kokios medziagos turi buti kojines (kad is ju japoniskas padaryti)? Juk vilnoniu nesinesim? Ir dar: ar reikia registruotis, jei ateini tik i 2 diena?
                Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
                ~What are we going to do tonight?
                ~The same thing we do every night - try to take over the fan girls

Comment

• Kea
                  Rašytojas

• 2008 10 06
                  • 203

meskiukas> * Registracija būtina tam, kad mes apytiksliai žinotume dalyvausiančių žmonių skaičių ir pagal tai galėtume tvarkyti visą programą. Todėl svarbu, kad jūs užsiregistruotumėte, nesvarbu ar eisite į pirmą, ar į antrą dieną.

* Kojinės turi būti paprastos medvilninės.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Kea; 2009-08-19, 17:52.

MyAnimeList

Comment

• pienĖ
                    Mėlynoji bedugnė
                    • 2009 06 04
                    • 15

kazkaip atrodo, kad pirma diena neturetu but labai idomi. o antroji Atrodo super, bent kai kurie dalykai. butinai eisiau, bet negaliu T.T anksti anksti ryte iswarau... oh well.

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                      • 722

Grįžau iš pirmos dienos (Iki peržiūros nebuvau tai ir pabėgau,hehe) bet buvo tikrai linksma. Labai džiugu, kad draugiški žmonės susirinko. Nors ne tiek jau daug mūsų buvo, bet vistiek (kartojuosi v.v) buvo labai linksma.~~
                      Susigėdinom mes iš pradžių labai v.v Bet įsibegujus,pasijutau tarsi senų gerų draugų bury~~

Ačiū, chibi koi komandai už puikų organizavimą ir svarbiausia gerą nuotaiką

Būtinai ateisiu ir ryt~~~~Ir tikiuosi būsiu ilgiau~~Ir būsiu,jei nevarysitXDD

*žmogas patenkintas*

Comment

• chaos_head
                        Dryžuotos mintys
                        • 2008 12 10
                        • 6

Tikrai lb faina buvo, aciu! o dabar mano klausimai: 1. jei sian pabuvus nusprendziau ir ryt pabandyt suspet, ar man vistiek reik registruotis? (tarkime vien del medziagu > _ >) 2. ar nieko jei isdygsiu belezino kada, nes as savanoriauju kitam rengini ir man dar neatsiunte tvarkarasciu ir as nezinau ar man reiks po pietu dirbti 3. jus sakot ikainotos prekes, tai cia tipo kaina parduoti, ar kad bus galima pas jus nusipirkti pvz modelino ir kojines (nes jau biski veloka xDD)
                        Tikiuosi susitiksim ryt ir laukiu atsakymu ^ ^

Comment

• D.N Angel_Dark
                          Chibi KOI
                          • 2009 01 19
                          • 46

Autorius chaos_head
                          Tikrai lb faina buvo, aciu! o dabar mano klausimai: 1. jei sian pabuvus nusprendziau ir ryt pabandyt suspet, ar man vistiek reik registruotis? (tarkime vien del medziagu > _ >) 2. ar nieko jei isdygsiu belezino kada, nes as savanoriauju kitam rengini ir man dar neatsiunte tvarkarasciu ir as nezinau ar man reiks po pietu dirbti 3. jus sakot ikainotos prekes, tai cia tipo kaina parduoti, ar kad bus galima pas jus nusipirkti pvz modelino ir kojines (nes jau biski veloka xDD)
                          Tikiuosi susitiksim ryt ir laukiu atsakymu ^ ^
                          1) Gali nesiregistruoti, svarbiausia dalyvauti
                          2) Visada lauksim, visada priimsim
                          3) Mes darbo vietoje pardaviėesim medžiagas, kurių jums gali prireikti.

Dar kartą ačiū visiems kas nepatingėjo ir šiandien sudalyvavo mūsų renginuke, tikiuosi ryt aktyvumas bus nors mažumėle didesnis, o nuotaika tokia pat gera.

See You There!

Comment

• D.N Angel_Dark
                            Chibi KOI
                            • 2009 01 19
                            • 46

Dar kartą visos Chibi KOI komandos vardu noriu padėkoti visiems, tikiuosi antroji diena visiems patiko ir visi rado ką viekti ir nuveikti. Laukiam jūsų komentarų, nuomonių ir atsiliepimų.

Comment

• chaos_head
                              Dryžuotos mintys
                              • 2008 12 10
                              • 6

Waaah, as negalejau ateiti

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                                • 722

O aš buvau~~Vakar buvo kiek linksmiau,nes visi kartu buvom,o šendien grupelėmis kažkaip...Bet vistiek buvo fun~~
                                Nesigailiu atėjus ir šendien~

Comment

Working...