Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Turiu klausimuką dėl Karaoke..Jei nori pabandyt reik turėt su savim dainos karaoke versiją (jei rasi) ar atsiųst jums pačią dainą ir jus padarysite kareoke?
tas pats dėlodžių..Bus jie ekrane ar reik mintinai/su lapais?
EDIT:
Nors atsako da rnegavau iškilo naujų klausimų.
Jie daina trunka ~4min ją visą reiks dainuot?Ar keliom min apsiribot?
ir dar, o registracija minetų el.paštu?
karaoke dainos versiją ir dainos tekstą *.txt arba *.doc formatu kartu su registracija atsiųsti mums į chibi@koi.lt. Mintinai mokytis nereikia, žodžius rodysime per ekraną, tačiau būtų gerai, jei žinotumėte kada koki skiemenį dainuot
Dainuot dainą, praktikuotis, manau bus galima ir kelis kartus, ir tik sunkesnes vietas, žiūresim pagal situaciją, tačiau vieną kartą sudainuoti nuo pradžių iki galo laiko tikrai užteks
Autorius meskiukas
KLAUSIMELIS: Jei ateinu tik i antra diena, tai registracijos vis tiek reikia???
Taip, registracija reikalinga tam, kad mes apytiksliai žinotume kiek žmonių ateis ir kokiam žmonių kiekiui pasiruošti
Mintinai mokytis nereikia, žodžius rodysime per ekraną, tačiau būtų gerai, jei žinotumėte kada koki skiemenį dainuot
Skiemenį tai savaime suprantama, kad jo, bet pvz kada įstot (eilutė ir stulpelis) keisis tekstas?
Et, persiprašau tiek klausinėju, bet nedalyvavus tai nelabai žinau v.v
o dėl trukmės, jei pvvz mes norėtume tik 2 min pabainuot,pusę dainos maždaug ir po to stulpelio užbaigti? O.o'' ar galima bet per make it up bandyti viską geriau?~
Tai zinoma, tam ir darom make it up, kad viska issibandytumet
deja, zodziai neuzsidegs kai reikia dainuot, nes mazoka laiko taip paaryt, taciau per nowjapan parastai zodziai spalvas keicia
bet nebus gi visa daina visą laiką per ekraną? O.o''
man užsidegimo nereik,intonacijas žinau tik kad paskubu ir 3 eilutėm greičiau sudainuoju.
Na žiūrėsim, tam ir yra make it up, kad pažiūrėti kaip ten gausis Jei pavyks reikės ir pačiam con registruotis ^^ ačių už kantrybę ir info,kol kas viskas, bet iki savaitgalio dar daug laiko,hehe~
meskiukas> * Registracija būtina tam, kad mes apytiksliai žinotume dalyvausiančių žmonių skaičių ir pagal tai galėtume tvarkyti visą programą. Todėl svarbu, kad jūs užsiregistruotumėte, nesvarbu ar eisite į pirmą, ar į antrą dieną.
kazkaip atrodo, kad pirma diena neturetu but labai idomi. o antroji Atrodo super, bent kai kurie dalykai. butinai eisiau, bet negaliu T.T anksti anksti ryte iswarau... oh well.
Grįžau iš pirmos dienos (Iki peržiūros nebuvau tai ir pabėgau,hehe) bet buvo tikrai linksma. Labai džiugu, kad draugiški žmonės susirinko. Nors ne tiek jau daug mūsų buvo, bet vistiek (kartojuosi v.v) buvo labai linksma.~~
Susigėdinom mes iš pradžių labai v.v Bet įsibegujus,pasijutau tarsi senų gerų draugų bury~~
Ačiū, chibi koi komandai už puikų organizavimą ir svarbiausia gerą nuotaiką
Būtinai ateisiu ir ryt~~~~Ir tikiuosi būsiu ilgiau~~Ir būsiu,jei nevarysitXDD
Tikrai lb faina buvo, aciu! o dabar mano klausimai: 1. jei sian pabuvus nusprendziau ir ryt pabandyt suspet, ar man vistiek reik registruotis? (tarkime vien del medziagu > _ >) 2. ar nieko jei isdygsiu belezino kada, nes as savanoriauju kitam rengini ir man dar neatsiunte tvarkarasciu ir as nezinau ar man reiks po pietu dirbti 3. jus sakot ikainotos prekes, tai cia tipo kaina parduoti, ar kad bus galima pas jus nusipirkti pvz modelino ir kojines (nes jau biski veloka xDD)
Tikiuosi susitiksim ryt ir laukiu atsakymu ^ ^
Tikrai lb faina buvo, aciu! o dabar mano klausimai: 1. jei sian pabuvus nusprendziau ir ryt pabandyt suspet, ar man vistiek reik registruotis? (tarkime vien del medziagu > _ >) 2. ar nieko jei isdygsiu belezino kada, nes as savanoriauju kitam rengini ir man dar neatsiunte tvarkarasciu ir as nezinau ar man reiks po pietu dirbti 3. jus sakot ikainotos prekes, tai cia tipo kaina parduoti, ar kad bus galima pas jus nusipirkti pvz modelino ir kojines (nes jau biski veloka xDD)
Tikiuosi susitiksim ryt ir laukiu atsakymu ^ ^
1) Gali nesiregistruoti, svarbiausia dalyvauti
2) Visada lauksim, visada priimsim
3) Mes darbo vietoje pardaviėesim medžiagas, kurių jums gali prireikti.
Dar kartą ačiū visiems kas nepatingėjo ir šiandien sudalyvavo mūsų renginuke, tikiuosi ryt aktyvumas bus nors mažumėle didesnis, o nuotaika tokia pat gera.
Dar kartą visos Chibi KOI komandos vardu noriu padėkoti visiems, tikiuosi antroji diena visiems patiko ir visi rado ką viekti ir nuveikti. Laukiam jūsų komentarų, nuomonių ir atsiliepimų.
Comment