JFS day '09
Collapse
X
-
Čia jau ką išrinko komisija, tą ir pakvietė ant scenos, o aš tik prisegiau ženkliukus. Tad čia reiktų klausti ko nors iš jų.
Kizu pasisakymas iš Asino, manau jis skirtas ir Anime Zonai
Autorius KizuitaLabai atsipra6au visu dėl nesklandumu T____T Oras labiausiai viską sugadino v.v"""" tikrai labai labai atsiprašau. Be to mes orgai kaip visada vėlavom v.v""
Šiaip buvo linksma ^__^ labai malonu, kad tiek daug žmoniu susirinko ^^
Autorius zhmogeliukasNa grįžau namučio. Meet buvo ganėtinai linksmas nors bendravom su pažįstamais labiauXD bet vistiek visų buvau pasiilgus. Šeip neskandumų buvo dėl mūsų žiuri darbo atrodoO.o' arba aš nesusigaudžiau.
Anyway meetas patiko~ Nors mano kojos numirojo v.vComment
-
-
Jei jau kabant apie veiklos nebuvimą, tai visą laiką Sora, Taionas ir Roma visą laiką grojo, tik niekas nenorėjo iki jų ateiti ir paklausyti.
Tik, kad po to, kai pabaigoje mus pakvietė, neturėjom laiko gitarų derinti, todėl ir aš negrojau.
Ai, bet koks skirtumas.Comment
-
Atleisk GINTOKI-CHAN~ *lenkiasi*, turėjau omenyje ir tave. Apskritai visą jūsų band'ą. ^^ Ačiū, kad grojote, jūs vieninteliai pasiruošėte atlikimo užduočiai. Daugiau niekas negrojo, arba jau nepasisakė ir viešai negrojo, labai apmaudu... Tiesa, tas KATINAS buvo skirtas jums 4. Pas kiekvieną iš jūsų tas katinas privalės pagyventi, duokite jam dar vardą. xDDDDComment
-
Na man paciai renginys patiko,pabendravau su naujais zmonem,pakalbejau su keliais is visokiu forumu,smagu gi ;Dgaila nezinojau kad kazkur ten viktorina vyksta,mielai buciau sudalyvavus u.u lietus netrugde,atvesino ;D
Maciau Renata,tavo kryziukai buvo grazus,tikrai
Jei ten buvo skirta man, tai ašen negavau jokio ženkliuko~
Na bet kokis skirtumas~ Smagu~Comment
-
-
Na va tame ir esm, žmonės sakė vardus ir su tais rinkimais nesąmonė darės vėliau v.v Bet ne tai juk svarbiausia ar ne?O mes kaip komisija tne vaikštinėjom irgi nelabai jaukiai jautėmės tai atsiprašom labai jei kas nros jaučiasi nuskriaustas,tikrai tikrai v.v''
Džiro, ne tave ne tave omeny turėjo, ten ta Jurga su pižama kuri buvo~
Na dėl viktorinos tai tikrai buvo linksma,ir "padurniavom" tik dalį linksmumo gadino joje nedalyjvaujantys ir pasakinėjantys žmonės...Ypač kaip pasakinėjo į tokius tengvus klausimus kur visi žinojo,manauXD👍 1Comment
-
👍 3Comment
-
Nuotraukos geros, tik kas man nelabai tai spalvų gama, visos nuotraukos (netik JFSD) su vienodais atspalviais, raudona spalva maišyta su mėlyna momentais tinka, bet kadangi viskas viko lauke tai trūksta gyvų natūralių spalvų. Trūksta nespalvotų nuotraukų. Atrodo "įdomiai", bet kartais tiesiog to nereikia.Comment
-
Airiz, jo, tas split-tonavimas kartais "nepataiko" kai viską per vieną filtrą, o šeip norėjau kažko įdomesnio ir antrą nakties baisiai tingėjau
o su BW tai beveik visos foto geriau atrodytu, neprieštarauju.Comment
-
Reiškiasi atspėjau kad tamsta su filtrų "išdykauja" tokios nuotraukos mane veikia kaip marketingas, širdim norisi SONY veidrodžio, bet protų dar prilaikai vadžiasComment
-
Yey~ <3 Jau mūsų puslapyje yra sukelti visi 8 foto komiksai. ^^ Kam įdomu prašome užeiti į http://www.asinadream.failai.lt/ =^.^=
Pagarbiai,
AsInADream administracija. ^^Comment
Comment