Gal ir atsibelsiu.x3 Visai įdomiu renginiu kvepia. ^^
JFS day '09
Collapse
X
-
1 metai, tik pavadinimas buvo šiek tiek kitoks.
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=n9h5W...e=channel_page
Tikiuosi tiek informacijos jums užteks susidaryti bendą vaizdą. ^^ Be to manau, kad pirmas postas labai išsamus ir tos informacijos jums pilnai užtenka nuspręsti ar jus norite atvažiuoti ar ne. Mes tikrai neverčiame ir jeigu jūs manote, kad šis renginys nieko vertas nieks jūsų neteisia (pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų). Mums ir pernai pilnai užteko žmonių, ir buvo smagu.
Ačiū už dėmesį.
Pagarbiai,
Endži. ^^Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-07-30, 19:38.Comment
-
prasau fotografuokit ir idekit nors nuotraukas
P.S Zinoma ,kai jis ivyksComment
-
-
-
nemanau, kad labai daug kas bus, kadangi CON'as ta pati menesi
as pati tai NIEKAIP nespesiu 200lt susitaupyt
man tai beveik 400km
ech... ciuju varys tik Vilniecia ir tie kurie negales i CONComment
-
Radau dar vieną papildomą informaciją suteikianti šaltinį. Čia Kizuita (iš AsInADreamo) darė video apie '08 metų JFS day.
http://www.youtube.com/watch?v=DkUe5a4cQ60
Čia, jeigu domina pamatyti, kaip viskas daug maš vyko. Gaila tik video kamera 'suvalgė' daug gyvumo. ^^' Bet kuriuo atveju, jau matau, kad ir iš Anime Zonos ateis žmonių. Labai džiugu. ^^Comment
-
Jei Con'as vyktu anksciau nei rugpjucio 15ta diena informacija apie tai butu jau paskelbta + i JFD nereikes nestis tie pinigo kiek i CONa kur vien uz bilieta reikia moketi, JFD gi visiskai nemokamas renginys ir nereikalauja tiek daug pastangu kiek reikalaus Con. Tad eisi tu JFD ar neeisi ir noresi i Cona paklosi vienoda kiek pinigu.Comment
-
Deja niuliudinsiu, Airio nebus, i karieta ikinkint gali ka nors kita, o betiksliai atsakau i betiksli klausima, viskas aiskiai parashyta pirmame poste, todel man atrodo tau net mane ikinkinus (del ko laaaabai abejoju) nepades. Jus arba neskaitot skubant parashyti, arba prastai skaitot arba nedaskaitot ir siaip tingit vaizduote ijungt is ko uzdavinejat tokius klausimus.
Daug kas priklauso nuo dalyviu, ne tik nuo organizatoriu.👍 1Comment
Comment