Sumimasen, Endži, bet nedalyvausiu xD
JFS day '09
Collapse
X
-
Comment
-
Šiaip man visai patiko :] Susipažinau su keliais žmogiukais, o šiaip pati prie workshopų maliausi, truputį mergaitėm padėjau (bet kai aše suginojau kad jos pilnametės, vos iš koto neišvirtau XD) . Dar mėginau savo gamybos kryželius pardavinėti, tikėjausi kad bent ant ledų išeis, bet deje... žmonės tik pasižiejopasigrožėjo kaip kokiam muziejuje ir po keliu atodusių nueidavo... šiaip dar dalinau visiems savo "firmines" boružėles .... norėčiau pasigirti - buvau "meiliause lolita" (pasirodo net tokis nestandartinis freak of nature kaip aše yra šio to vertas )
Dėkui organizatoriamsComment
-
20lt kaip išmesti, na, bet paties pasirinkimas buvo varyt, tad negaliu nieko kaltint. Keletas piktesnių žodžių dėl pačio renginio: buvo nuobodu, užsiėmimai kurie aplink buvo tokie minimalūs, kad priėjus pabūni ir už poros min. nueini, dauguma žmonių buvo apmirę tiesiogine to žodžio prasme; Kaip Džiro sesė minėjo, visi susiskirstę grupėmis kas sau ir su saviakais bendravo, man išties buvo sunku įsimaišyt į tą minią, iš kampo į kampą lakstančių paauglių; organizuotumas padrikas, nežinau ką be pasakyt šiuo klausimu, tiesiog didelis jovalas; Tymo turgus nepatiko; nervino žmonės kurie trizniavo pastoviai "oi, marozai čia netoli, ateis sumuš mus visus, bla bla bla...", nežinau, man buvo juokinga galiausiai; dar kartą - nuobodu.
Na galiu pagirti Endžiką, kad bandė imti viską į vadžias ir stengtis suvaldyt "renginį", bet šiaip sunkiai sekėsi. Tiesa, mačiau ir žmonių kuriems buvo linksma, tad negaliu vien teigti, kad visiems nepatiko, bet tai subjektyvu, nes tie žmonės kurie linksminosi buvo apsirengę kažkuo ir daugiausiai žaidė gaudynių, hmm... ne visus matomai žaidimas gaudynių pralinksmina. Ir šiaip kažkas pastoviai mane klijavinėjo boružėmis, kas kiek trikdė vyrišką ego.
Tačiau norėčiau, kad kitais metais vyktų šis renginys, gal vėl atvyksiu ir jei vėl prastai gausis - bus proga dar kartą išpeikt. Tad pasistenkit panos.
nelikau.Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-08-15, 20:43.Comment
-
-
Comment
-
aciu organizatoriams uz saunu eventa, buvo smagu sudalyvauti, pamatyti seniai matytus ir naujus veidus
truputis mano darytu nuotrauku:
daug kam kilo klausimas kiek pas mane ant galvos buvo segtuku. Atsakymas: 64 + 9 smeigtukai + 2 gumytes plaukams = skausmingas plauku pesiojimas laukiant auto i PnvzPaskutinis pakeitimas nuo neko_pari; 2009-08-15, 23:37.Comment
-
Na, iki šiol negaliu apsispręst, ar patiko. Organizavimas tai biški anarchiškas buvo, nežinau ar kas pasikeitė toliau, išėjom ties viktorinas.
Ko labiausiai truko - tai muzikos, manau jei grotų kas nors fun, ir žmonėm būtų lengviau nusiteikt, nes stovėjo grupikėm ir į šonus dairėsi
Įdedu vieną nuotrauką, kitas vėliau ar vakare, ar rytoj įmesiu.
Spoileris:Comment
-
Na, iki šiol negaliu apsispręst, ar patiko. Organizavimas tai biški anarchiškas buvo, nežinau ar kas pasikeitė toliau, išėjom ties viktorinas.
Ko labiausiai truko - tai muzikos, manau jei grotų kas nors fun, ir žmonėm būtų lengviau nusiteikt, nes stovėjo grupikėm ir į šonus dairėsi
Įdedu vieną nuotrauką, kitas vėliau ar vakare, ar rytoj įmesiu.
Spoileris:
Renginys turėjo ir minusu ir pliusu.
+ Daug persirengėlių.
+ Buvo linksma.
-Manau daug kam nebuvo ka veikt.
-Del tos prizu įteikimų ceremonijos buvo kažkodėl labai keista. (įteikinėjot prizus tik savo draugams).
Nu iš kito renginio tikiuos, kad viskas bus dar geriau.Dėkoju Fasian už sig'a.
Comment
-
Ačiū, visiems, kurie atėjo, nesvarbu ar buvo persirengę ar ne. ^^ Ačiū, kad fotografavote, bendravo, su manimi kalbėjosi, nebijojo prie manęs prieiti ir susipažinti. Labai gerbiu drąsius žmonės. Ačiū už tai, kad nepabijojote lietaus ir nepabėgote, nors galėjote, AČIŪ JUMS LABAI, LABAI, LABAI!!! Ačiū, už tai, kad mačiau daug spalvotų, gražių kostiumų! Asmeniškai aš jei būčiau buvusi komisijoje pasirinkčiau ir apdovanočiau visai kitus žmonės, bet kadangi komisijoje nebuvo ne vienas Asino organizatorius (UKI, KIZU, AŠ), tad jokios korupcijos nebuvo ir draugų mes tikrai neapdovanojome.
KOMISIJA: Aistė (net ne iš asino), Pix, Tatemyuu, Tuyu, Žmogeliukas (žmogus esantis daugumoje forumų, tad rinko ką norėjo).
KOMISIJA IŠRINKO:
Mieliausia lolita: RENATA
Gražiausias kostiumas: ARNAS (Taion iš asino, bet ne organizatorius)
Originaliausias/įdomiausias kostiumas: YURGA
Mieliausias kostiumas: SAULĖ (Ragatas iš asino, bet ne organizatorė)
Kadangi, visi savo obento suvalgė iki obento konkurso, tad vienintėlis ir nepakartojamas liko YOYO (pripažinkite, jos obento tikrai nusipelnė gražiausio ir skaniausio obento vardo.)
Jei jau kabant apie veiklos nebuvimą, tai visą laiką Sora, Taionas ir Roma visą laiką grojo, tik niekas nenorėjo iki jų ateiti ir paklausyti. Tad kaltinkite tik save.
Aš dariau foto komiksus (nemiegojau kelias naktis ir parašiau 28 mini scenarijus iš kurių nufotografavome tik 8, nes žmonės patys neėjo), jeigu neturėjote ką veikti kodėl neatėjote pas mane padaryti foto komisko? Ką?
Uki ir Kizu darė Naruto barometrą. Jei jums buvo liūdna, kodėl neėjote pas jas?
Vėliau aš dariau viktoriną. Kas norėjo dalyvavo ir visiems buvo labai smagu. Tai jei kam buvo liūdna ir neturėjo ko veikt, kodėl nedalyvavo viktorijoje?
Taigi, jeigu jums taip buvo liūdna ir neįdomu, kodėl patys nieko nedarėte?
Tad tikrai nereikia kaltinti organizatorių.
O čia kelios nuotraukos iš Asino pusės. Ačiū už nuotraukas Kizu ir Momo, kurie jas darė. ^^
Foto komiksai, kai bus padaryti iki galo (tiksliau sutvarkyti) bus tikrai įdėti į AsInADream forumą. ^^
Dar kartą visiems širdingai dėkoju.
Pagarbiai,
Endži.Comment
-
Nes zettai nieko nežinojau apie tai O_o
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
Comment