Kazkaip vis neatnaujinama informacija, gal kas zino kokius pinigelius reiks supoti uz dalyvavima siame renginyje?
JFS day '09
Collapse
X
-
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
👍 1Comment
-
lol. Mano manymu tokie dalykai turi likt Japonijoj. Visgi, pas juos nukrito atominė, taigi pateisinama, kodėl taip smegenys susisukę... Niekad nesupratau jų 'stilių'... Bet šiaip turėtų būt smagus vaizdas. Šitiek fail vienoj vietoj... :3
Integra>> kalbu apie renginį ir tą patį stilių. Nematau kodėl man į 'vidų' žiūrėt. Ir taip, teisybę sakai, nes mazgės besiseilėjančios dėl visual gay transseksualų tikrai protiškai labiau išsivysčiusios už daugelį žmonių! ;oPaskutinis pakeitimas nuo Mao; 2009-08-07, 11:31.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!👍 4Comment
-
-
lol. Mano manymu tokie dalykai turi likt Japonijoj. Visgi, pas juos nukrito atominė, taigi pateisinama, kodėl taip smegenys susisukę... Niekad nesupratau jų 'stilių'... Bet šiaip turėtų būt smagus vaizdas. Šitiek fail vienoj vietoj... :3
Integra>> kalbu apie renginį ir tą patį stilių. Nematau kodėl man į 'vidų' žiūrėt.;DDDDDDDDD
O ką kalbėti apie stilių? Stilius aiškus JFS ir šiaip teigti kad dalyviai - Fail, nes kadaise Japonams susilydę smegenis ko pasekoje jie gyvena "biškiuka" gėriau ir idomiau nei mes neturi jokio rimto pagrindo. Galu gale gali ir neeit, o pasėdėti prie PC.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-06, 22:10.Comment
-
Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
-
Heh, nežnau kaip bus, nes dabar visu galingumu susitelkus į cosplay pasiruošimą xDD ir kažin rūbų tokiem dalykam ar rasiu kaip vat kakurie žmonės tik ir smerkia šį stilių tai paskui ne tik nesinori taip rengtis, bet ir tokių apdarų pirkti, žinant, kad neturiu drąsos išeiti į miestą ir klausyti ne kritikos (kritika aš suprantu ir vertinu), bet nepagarbos žmogaus pasirinkimui. Negi mes toks kaimas, kad net nepriimam stiliaus įvairovės.
Anyway, noras bent pamatyt nemažas tai pasistengsiu užlėkt bent pro šalį, bet kaip mano charakteriui gali būt, kad kažka vistiek užsimesiu, kad pasirodyt prijaučiančia xDComment
-
AsInADream forumo team'as. Konkrečiau Uki, Kizuita, aš. Padeda: Kasharas, Bella, Tatemyuu... Bet jums, manau, nedaug ką sako. xDDD
Meskiukas - taigi pats pavadinimas ir sako "japoniškas gatvės stilius" nu tai reikiašia , kad gali cosplay'inti arba pasipuošti kaip lolitai, v-key ir t.t. tai viskas labai aiškiai parašuta ...
Pati dalyvausiu ( Labai ačiū Žmogeliukui kad pametėjo nuostabę idėja )
o šiaip turiu klausima dėl priešpiečių konkurso aše biški nesupratau, reikės jau paruoštus atsinešti ar ten vietoje ruošti ?
Jau galvojau: jėga, tikrai atlėksiu šeštadienį, kokiu įmantriu rūbeliu apsirėdžius ir dar obento atsinešiu. Bet kur tau, prisiminiau, kad dar dirbsiu tądien iki 16val. tai mano dalyvavimas kaip ir nuplaukia, nors neaišku iki kiek ten viskas vyks, gal dar spėčiau.
Taigi būtų klausimas: iki kelintos vyks planuojamas renginys?
DĖL ORO
Melsimės, kad tą dieną nelytų ir nebūtų per daug karšta. Kitu atveju skėtis vienintelis prieglobstis. Be to, jei bijote sušlapti visada galite pasirinkti - savo jaukius namus. ^^
KITA INFORMACIJA
Be to, jau sakiau, kad ateiti ar ne yra kiekvieno individualus apsisprendimas. Yra žmonės aktyvūs, kurie moka patys džiaugtis ir teikti džiaugsmą kitiems, o yra tie, kurie sėdi namie ir pasilaiko jį tik sau. Jeigu jūs ateisite tik dėl to, kad paverkti, pasiskusti ir niurzgėti, tai gal geriau iš viso neeikite, o tie, kurie nori susirasti bendraminčių, smagiai praleisti laiką visada yra laukiami. Be to, juk nebūtina visur dalyvauti. Galite neturėti kostiumo, bet dalyvauti obento rinkimuose, ar išmokti kokį para-para šokį, ar kokią j-rock/pop dainą ir per JFS day ją atlikti. Be to galėsite nueiti prie bet kokio jums patikusio žmogaus ir tiesiog paprašyti su jumis kartu nusifotografuoti. Jei jūs matote, kad mes esame linksmintojai ir jūs JFS day metu linksminsime - apsirinkate. Viskas priklauso tik nuo jūsų pačių iniciatyvos, noro, užsidegimo ir pastangų.
Jei bus dar kokių klausimų - rašykite, mielai atsakysiu.^^
Pagarbiai,
Endži.
👍 3Comment
-
Comment
-
Comment
Comment