Gosh, ir kaip gi mes be tavęs ir tavo ... Tavo tau protingų atsakymų ;_; Taigi aš laukiu organizatorių atsakymo
JFS day '09
Collapse
X
-
na nors as cia katik ir uzsiregistravau ,bet manau sudalyvausiu sitame renginyje su keleis savo draugais tik nelabai susigaudau kur randasi tas Mindaugo paminklas...Paskutinis pakeitimas nuo *riceball*; 2009-08-02, 01:56.Comment
-
Per daug neatidumo forume pastebėjau. Manau reiktų įvest akciją, kad jei atsakymas jau yra parašytas, tai tiesiog reikia ignoruot vartotoją ir net užuominų nedalint, nes žiūriu daug kam patogiau parašyt naują postą negu perskaityt temą...
Tiesa. riceball kaip naujam vartotojui dar atleidžiama, bet tai man priminė kiek daug kitų narių nesiorientuoja.Comment
-
kaip forume paskaitinejau, tai daugiau bus paparaciu su fotikais negu paciu dalyviu. Pati kazkaip pirma karta apie toki rengini girdziu, tikriausiai esu prasta otaka, bet is 1 metu jsf fotkiu galiu sakyti, kad tai daugiau kazkoks mini cosplay. Gal as klystu, bet is pradziu is posto sprendziau, kad tai turetu buti daugiau harajuku stiliaus renginys, negu cosplay.
Kaip tokiam zaliam kaip man, tai informacijos siek teik truksta.Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
-
kaip forume paskaitinejau, tai daugiau bus paparaciu su fotikais negu paciu dalyviu. Pati kazkaip pirma karta apie toki rengini girdziu, tikriausiai esu prasta otaka, bet is 1 metu jsf fotkiu galiu sakyti, kad tai daugiau kazkoks mini cosplay. Gal as klystu, bet is pradziu is posto sprendziau, kad tai turetu buti daugiau harajuku stiliaus renginys, negu cosplay.
Kaip tokiam zaliam kaip man, tai informacijos siek teik truksta.
O šeip apsilankyk ir sužinosi, nes kokia gi da rgali būt info,viskas konkrečiai surašyta~👍 1Comment
-
Meskiukas - taigi pats pavadinimas ir sako "japoniškas gatvės stilius" nu tai reikiašia , kad gali cosplay'inti arba pasipuošti kaip lolitai, v-key ir t.t. tai viskas labai aiškiai parašuta ...
Pati dalyvausiu ( Labai ačiū Žmogeliukui kad pametėjo nuostabę idėja )
o šiaip turiu klausima dėl priešpiečių konkurso aše biški nesupratau, reikės jau paruoštus atsinešti ar ten vietoje ruošti ?👍 1Comment
-
Nors tiesa sakai, reikia butinai paislankyti tokiam renginyPaskutinis pakeitimas nuo meskiukas; 2009-08-03, 17:54.Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
-
Comment
-
Jau galvojau: jėga, tikrai atlėksiu šeštadienį, kokiu įmantriu rūbeliu apsirėdžius ir dar obento atsinešiu. Bet kur tau, prisiminiau, kad dar dirbsiu tądien iki 16val. tai mano dalyvavimas kaip ir nuplaukia, nors neaišku iki kiek ten viskas vyks, gal dar spėčiau.
Taigi būtų klausimas: iki kelintos vyks planuojamas renginys?Comment
Comment