Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
O dabar bus antras. Tada žmonės supras jog jiems tai patinka ir kas nors kitas surengs trečia. Po to kas nors sugooglins dar kažką, ko nebuvo Lietuvoje , vėliau kažkas sumos jog ir kituose LT miestuose reikia to paties... truputi juokauju, bet įtarimų panašių turiu.
Bet tai juk nuostabu. Sustingęs miestas. Tik trim minutėm sustojame ir žiūrime kiek visko vyksta ir kas vyksta. Taip geriau pažįsti pasaulį. Stebėdamas. O ypač stebėdamas tai kas nejuda. Puiku. I"M IN!!! : )
Nu voo, buvau flashmob'e. šiaip visai įdomiai buvo, pasitaikė man sustingti šale kažkokių bobučių korios pastoviai burbulevo, tai sunkiai sekėsi nesusižvengti :] tai va... Laukiu nuotrauku
Visi siuskit man video medziaga, galit per skype kai bunu online(skype:Lucion666); arba galit uploadinti i kokia nors failu talpinimo svetaine ir atsiusti nuoroda(link'a) e'mailu Lucion666@gmail.com ; taip pat galite mesti į http://vamo.lt ftp
FLashmob'u bus ir daugiau; Kas rimtai nusiteike ir noretu dalyvauti dar viename flashmob'e taip pat rašote man. Šį kartą nebus labai oficialus, tačiau yra mintis padaryti labiau organizuotesnį ir kietesnį, nei šis.
Dėkoju visiems kurie dalyvavo.
Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2009-08-01, 15:13.
Šiaip viskas buvo gerai, tik gal nepatiko 2 dalykai: laikas netinkamas, nes mažai žmoniu rytais būna ir nebuvo tokio efekto koks galėjo būti, o antra tai galbūt reikėjo labiau išsiskirstyti, visi labai jau krūvoje buvo. Bet tikrai mačiau gerų pozų, nedaug kas sujudėjo Šauniai padirbėta )
Comment