Marvel veržiasi į anime rinką.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sick2
    Graffiti Writer
    • 2009 07 23
    • 14

Omg i love Marvel, Tikiuos daug geri is to, nors ju stilius nlb tinka i anime...
    I'm a Virgin ......
    Graffiti Writer, Skateboarder, Clown Walker...

Comment

• sek0ne
      AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
      • 1260

va jei taip atrodytu, tai mirciau is laimes, bet tokiu atveju nebent filma kurt, nes serialo kaina per lubas islystu

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

Čia gi ir bus filmas. Bent taip supratau. Gi DVD formate bus.

Beje, jei jau manot, kad vien Marvel veržias į anime rinką, tai nepamirškim First Squad, nors ten ir originalus projektas, ne pagal kažkokias licenzijas, bet iš esmės tas pats briedas.
        Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-07-25, 18:24.
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Aramis

Autorius Bastard
          Spoileris:
          Openingų palyginimas man irgi įstrigo ne juokais. Kad viskuo sutinku su Bardako nuomone pagrinde. Japoniški openingai, endingai, visokiausios komercinės reklamėlės labai jau tipiškos. Eiliniam žmogeliui gal pasirodys išskirtiniai kažkuom tai, bet mes tai juk matėm ne vieną tų anime ir related stuff'o. Japonų būdingas stilius ne tai, kad jau nestebina išradingumu, bet ir banalus pasidaro. Aišku pas amerikiečius irgi šiuolaikinis animacijos industrijos lygis nekoks, bet AZ forume žiūriu populiaru juos žeminti, o dar labiau mėgsta lyginti tuose pačiose kategorijose su japonais ir įrodinėti pastarųjų pranašumą. Gerai jei tai bent amerikiečiai, yra ką lyginti. Ką tada apie savo šalį manote. Nutariu kai kuriems Japonija visais aspektais pranašesnė ir patrauklesnė už pačią Lietuvą. Ar kartais anime ir originalūs japonijos robotukai kai kuriems nariams neapsūko per daug galvas? Apie likusį pasaulį pamiršti tai nereikėtų.

Batmeno nemačiau, tačiau atsiliepimai pozityvūs, screen'ai patiko, be to kažkada teko porą ištraukų pažiūrėti, tad po kol kas palaikau Marvel adaptacijos idėją anime pavidale. Nors Bardakai tavo teorijos su pamąstymais visai logiškos. Ankščiau tokio išplitimo nebuvo, kažin ar jis išvis reikalingas. Jau negali nusėdėti vietoje prodiuseriai ir kūrėjai. Viskas gi sėkmingai klostosi, kiekviena šalis pasižymi savo stiliumi, savo klasika, savo įsimintinomis sagomis, veikėjais. Persimaišys viskas ir nežinia kas gausis. Nors garantijos, kad būtinai bus failas irgi nėra, tad viskas te ir priklauso nuo požiūrių, nuomonių, skonio galų galiausiai.
          Prašau per daug neįsijausti lyginant (kiek pastebėjau daugiausiai iš neigiamos pusės) Japoniškąjį ir amerikietiškajį openingus. Aišku suprantu, kad labai lengva pasakyti "Aš jau mačiau tiek daug anime, kad man jau viskas čia aišku, daugiau nieko nenoriu girdėti apie tai". Pamirštame vieną faktą - spėju, kad dauguma bekalbančių šiame forume kur kas dažniau žvelgia ne amerikietiškąją animaciją (sakykime animaciją paruoštą naudojant amerikietiškąją piešimo technologiją), o anime. Nieko neįprasto tame nematau - kai įprantama prie vieno stiliaus, jis niekuo nebestebina, darosi nuobodus, nuvalkiotas, banalus (atsikėlus į naują vietą, pirma viską stengiamės atrasti, ištyrinėti, o paskui imame to nepastebėti). Tas pats ir su anime OP ir ED. Taip, sutinku, jie nėra labai išskirtiniai, bet pagalvokite, kaip į juos reagavote pirmąjį kartą, kai žiūrėjote anime po tų pačių "X-men". Japonai turi savitą požiūrį į tuos dalykus, bet mano nuomone būtent tai ir daro anime išskirtine animacija (tas pats atvejis ir amerikiečių animacija, priklauso iš kur žvelgi - jei ilgai žiūrėjai anime, tau amerikietiškasis stilius atneša kažką naujo, jei ne - tu taip pat jau viską žinai).
          Dabar apie sprendimą pakeisti piešimą (t.y. posto dalis į temą). Man tai truputį primena bandymą pristatyti seną automobilį nauju, jį perdažius ir šiek tiek pakeitus išvaizdą. Tai yra pagirtina, bet... Galima tai vadinti paprasčiausia apgaule. Gražus piešimas, Traileriai naujo filmo, bet vidus... Tas pats, senas (nepabijokim to žodžio) nuvalkiotas. Aišku yra pastebima teigiama tendencija - amerikietiškoji pasaulėžiūra priima į save naujoves, bent jau vizualines, nors viskas išlieka "po senovei".
          Manau, kad bandymas Marvel animaciją apvilkti naujais rūbais yra pagirtinas, bet visiškai nereikalingas.
          Kaip Airiz minėjo, per daug nereikalingo vargo...

Comment

• Izzo
            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
            • 1530

Autorius pilkasis_kardinolas
            Manau, kad bandymas Marvel animaciją apvilkti naujais rūbais yra pagirtinas, bet visiškai nereikalingas.
            Kodėl visi pastebi tik animaciją? Mano manymu Marvelas užpirko tą anime iš Beprotnamio, kad ne vien piešimas kitoks būtų. Mano suvokimu, bus kažkas panašaus kaip Betmenas: Madhousas ne tiks apvilks veikėjus naujais rūbais, bet ir visą siužetą, režisavimą bei prodiusavimą apsiims padaryt. Marvelas tik autorines teises davė ir pasiims didžiąją dalį šlovės kaip pagrindinis leidėjas. Anyway, aš labai laukiu to kas čia gausis ir kažkaip nekirbina manęs tai, kad oi čia vėl viskas anime stailu daroma. Pagaliau, gi jei matei viską Marvelo stilium, paimk ir pažėk kitu kampu - kaip bus iš Madhouso.
            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Silvestras
              Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
              • 162

Spoileris:
              "Aišku pas amerikiečius irgi šiuolaikinis animacijos industrijos lygis nekoks.."

Na gerai jau, gerai, my fault. Sutiksiu su tavimi, per daug išsiplėčiau, o labiau panagrinėti šį sakinį patingėjau arba tiesiog atsisakiau būtinybės. Faktas, kad jį parašiau, tad tikrai neatradau kaip vien tiesiai priešiškai nusistatęs mulkis. Tikriausiai dėl to taip ryškiai negotyviai japonų atžvilgiu atrodo mano pranešimas (pirmoji jo pusė). Tu turbūt pamanei, kad labai kažkaip varau ant japoniško stiliaus. Matęs aš nemažai visiškai skirtingų filmukų. Tavo idėja teisinga ir taipogi su ją sutiksiu. Jeigu būčiau kiek kitaip nusistatęs šiuo atveju, rašyčiau kaip tik kažką panašaus. Taip, aš paskutinius metus pasineriau į anime, tad nenuostabu, kad visi OP, ED man jau atrodo vienodi ir juos prasukinėju net pilnai neperžiūrėjęs vieno vienintelio kartelio. Tačiau aš puikiai nutuokiu kokie šiuolaikiniai OP amerikietiškuose filmukuose. Išvis parašiau savo postą ne kažkokiam tai palyginimui ar įrodymui, o visų pirma palaikiau Bardako nuomonę. Sekone OP'ų paligynimas atrodė tarsi nenuginčijamas faktas, kad japonai kuo kūrybingesni ir sumanesni. Be to daug kas kažką panašaus šiame forume iškrečia.

Taip, visai naturalu, kad vienas ir tas pats dalykas su laiku pabosta, tad bendrai anime piešimas, atlikimo stilius, visi priimtini dialogų, kovų, meilės elementai tarkime po kokių dviejų metų žiūrėjimo jau neatrodo tokie vaizdingi ir žavūs, kaip prieš tik pradedant viską tai pažinti. Bet juk aš ir nemanau, kad amerikiečiai pranašesni. Mano manymu papraščiausiai turi būti palaikomas balansas. Jeigu japoniškos animacijos stilius (o ne pati animacija) per daug išplis už savo ribų ir dar apsiims garsiais vardais, nuo to niekam geriau nepasidarys be tų pačių japonų. Plius kalbame apie X-Men'us, neabejotiną amerikiečių pažibą. Jau su tokiais dalykais nereikėtų per daug žaisti arba bent neįsijausti.

Nesiginčysiu daugiau tikrai, per daug laiko atima.

Comment

• Aramis

Autorius Izzo
                Kodėl visi pastebi tik animaciją? Mano manymu Marvelas užpirko tą anime iš Beprotnamio, kad ne vien piešimas kitoks būtų.
                Pastebiu būtent tik animaciją tik todėl, kad visa kita grynai Marvel bruožai: bandymas įkišti dar vieną visiems jau žinomą herojų, jungti jų team'us.
                Sakyčiau nieko naujo jau atrasti negalima (kiek pamenu jau visiems veikėjams teko pabūti ir blogiukų kailyje, ir pabūti aukomis...)
                Nors ir gerbiu Japonijos sugebėjimą viską savaip interpretuoti, bet ar nekyla klausimas ar "Madhouse" studijai interpretavus tą kūrinį savitai, tai tebebus mums pažįstami veikėjai? Jei jie imsis viską keisti iš pagrindų, tada gausime visiškai naują produktą.
                Bet, kadangi temos pavadinimas "Marvel veržiasi į anime rinką", naujų produktų nesitikiu.
                Bus tas pats ką gavome mes, tik kitokiame įpakavime... Bet tai tik mano nuomonė, aš galiu klysti, pamatysime kas per produktas mus pasieks tada, kai laikysime rankoje video...
                O šitokios diskusijos per daug ankstyvos...

Comment

• sek0ne
                  AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                  • 1260

oj vaikeli, pasiziuretum, kie yra prileista komiksu visokiu apie x-menus, kur net mera net pagrindiniu veikeju (wolverine n kiti), tai gali kurt ir kurt. as noreciau, kad pagal X-force sukurtu. vo te butu brutalucha, o ja madhouse daryti moka

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

Antraštę aš tokią sugalvojau, nėra ji oficiali.

Hmmm, sakai nieko naujo atrast negalima? Va todėl ir užsakė marvelas anime versiją
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Arhat
                      Naujokas
                      • 2008 09 21
                      • 5

Wolverine
                      http://www.youtube.com/watch?v=Lyy-KBFvKPg
                      Iron Man
                      http://www.youtube.com/watch?v=h_ej7ZlS2oQ

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

Iron man patiko, nu bet Wolverinas tai ******. Bišas kažkoks >.<
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• amidau
                          ☣☠☣

• 2007 04 25
                          • 1384

Autorius Izzo
                          ..., nu bet Wolverinas tai ******. Bišas kažkoks >.<
                          Va va, kažkoks sukūdęs per daug, kur dingo tas kačiokas su žandenom žvelgiantis piktu žvilgsniu T_T

Comment

• sek0ne
                            AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                            • 1260

kur zandenos? kas per gejaus sukuosena. gal visam filme toks nebus. chia ne Loganas, o WTF

nieko nebus - teks man juos lietuviskai isverst (abu) seniai norejau x-men versti

Comment

• Olasas
                              back forever

• 2009 02 27
                              • 273

Jei be nagų tai Wolverine'as niekaip neatpažinamas.. Tikrai atrodo ,kad jis koks bišas bųtų.. O Iron Man'as tai kietai atrodo visai net patiko tas traileris ar kas ten..

Spoileris:

Comment

• sek0ne
                                AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                                • 1260

Autorius Olasas
                                Jei be nagų tai Wolverine'as niekaip neatpažinamas.. Tikrai atrodo ,kad jis koks bišas bųtų.. O Iron Man'as tai kietai atrodo visai net patiko tas traileris ar kas ten..
                                pala, nusiims jis savo sarva.... o te koks yaojus viduj su usiukais

Comment

Working...