Japonijos robotai užkariauja madų podiumus ir automobilių lenktynių trasas (video)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • bleach
    Kawaii >:D
    • 2008 08 06
    • 84

Bet vistik žvelkim kitu požiūriu. Modelis robotas išgelbės daug jaunų mergaičių nuo anoreksikių likimo >D
    I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
    ...fallen in love with the same person, five times...
    sigpic

Comment

• Helicon2
      yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
      • 55

Autorius sek0ne
      ne sexizmu, o nedapisitu chia pakvipo. haremas ? kai viena 2 lemonus kainuoja nu nu. rankeles dar uzteks jums
      norėjai pasakyt nedapistitu? atsigaukit tautiečiai , tokie robotai pasieks jūsų duris geriausiu atveju po 10 metų, o ir kainuos tikrai ne 2 limonus

Comment

• def
        Naujokas
        • 2008 04 30
        • 8

Juokingai man viskas čia labai skamba... Manau, kad robotai kūriami su tikslu palengvinti žmogaus dar bus, o ne lytinius santykius ir nemanau kad robotės pakeis tikrą žmogų.

Comment

• dante
          forumo idiotas
          • 2009 07 05
          • 10

smart - tavo 'juokelis' liewas, arba tau ryskiai kazko truksta, arba tu sergi, savo problemas del merginu pasilik sau, niekam neidomu. kiti nejauciat, kaip cia svaigstat su savo haremais, tik vienas ir galvoj, o cia mokslo kurinys, ne jusu gasliem poreikiam masina. apgailetina.

Comment

• Vitkauskas
            Naujokas
            • 2009 03 14
            • 5

Autorius Evil_of_Darknesz
            OMG! Greitai Ghost In The Shell mokslnė fantastika taps realybe. Ir tada žmonės sukils prieš robotus... WWIII will begin!
            Laukiu tokiu metu

Jei dėl kokios priežasties nepatinka mano parašas, prašau parašykit man asmeninę žinutę, jog galėčiau jį pataisyti.

Comment

Working...